bebek cinsiyet belirleme..

aaa eliff sopalıksın tammm
sigaraayı bıraktım bi kac hafta öncee diet yüzünden
ama şuan evde olsa hiç düşünmeden içerdim hehe

biliorum biliorum bende içmiyorum cnm ama olsaydı fena olmazdı :) pazar günü bi iyi haber alsam çok katı bi hale getiricem diyet işini ama kötü bi haber alırsam da sigara içme ihtimalim yüksek...

ben çok daha detaylı bi liste planlıyorum.taslagıda hazırladım ama onu şuan ilk sayfaya koymak için erkennn
hamile sayımız ve cinsiyetler belli olsun ondan sonra detaylı bi tablo cıkacak ortaya

kızlar moralim yine sıfır ya bugün yine evde gebelik testi yaptım hamile değilim ama adet olmadım bir hafta geçti bıktım heray aynı şeyi görmekten ya sinirlerim bozuldu 7 ay oldu ya olmu olmuyo işte kan testide yaptırmak istemiyom her ay yaptırıyodum bi gün geçince sonucunu öğrenince yine yıkılıyodum bu sefer yaptırmadım yardım edin sinirlerim bozuldu

canım arkadaşının bakırköyde gittiği doktorun adını söyleye bilirmisin bende gitmeyi düşünüyorum 1 tane oğlum var birde kızım olsun istiyorum,evime yakın olarak bakırköy bana çok uygun doktorun adı neydi söyleyebilirmisin

kızlar bişi sorcam
hani tek ilişki deniyorsunuz ya
bu şekilde hamile kalamazsanız sırf hamile kalmak için sık ilişkiye girermisiniz yoksa tutana kadar tek ilişkimi dneersiniz her ay_?
cnm ben tek ılıskı yapmam herhalde yumurtlama gunu ve catladıktan 12 saat sonra denıycem test konusunda artıkkendımı cok tecrubelı hıssedıyorum suanda :)benım en buyuk sansım 2 aydır dıkkat edıyorum yumurtladıgımdan tam 26 saat sonra catlamam oluyor o yuzden o ıkı gun denerım ben bu arada alkalı beslenmeye devam

sen sık ilişkimi deniyon yoksa yum günü tek ilişkimi
doktora gittinmi peki?
7 ay uzun bi süre doktora gitmediysen mutlaka git ben hamile kalamıyorum takibe alın beni de
yum takibi ve catlatma ignesi ol
her ay böle sıkıntı yaşama daha fazla

babychoice sistemi ile yada başka bir yöntemle kız çocuk istiyorum,bana istanbul bakırköyde doktor önerebilirmisiniz lütfen yardımcı olun bu ramazan vakti.

arkadasim biz bu sitenin yillanmis uyeleriyiz bakma yeniden uye oldum
mimoza da var yani diyecegim o ki babychoiceyi yaklasik 10 arkadas denedi hic birinde tutmadi kiz isteyenler erkek
erkek isteyenlerin kizi oldu bunlardan biride benimmmmmm
bakma aldanma onababychoice yuzunden uyeligimi sildiler tek bi kez uyarmak istedim tercih sana kalmis

Selam kizlar.
Tefriciye okuyormussunuz Allah kabul etsin insallah.
Bende hayirli,saglikli bebegim olsun diye baslamistim, henüz bitiremedim.Kizlar bunun zamani önemlimi yani belirli bir günde bitmesimi lazim? Birde okudugum tesbihde kaldigim yere toka takmistim kizim bulmus ve cikarmis tokayi simdi tam sayiyi bilemiyorum ne yapmam lazim? yenidenmi niyetlenip baslamaliyim?

Elektriklerimiz kesildi ve nihayet şimdi geldi

Elara yardım et bana ,
benden koyu kahverengi lekenmeler gelmeye başladı , belim ve karnımda ağrıyor
anlamadım gitti
biraz daha bekleyecem bakalım adet için erken ama ????
ben kızımdada böyle olmuştum kafam karıştı iyice

truff burdaki tüm arkadaşlara diyede dua et cnm
dua okumak isteyip okuyamayan arkadaşlarda nasiplensin inş

dediğin gibi yaptım canım duayı

biz bikeresinde vatanımız milletimizin refaha ermesi için okumuştuk
o yüzden toplu niyete de olur inşallah

kim dedi onu
bugün daha lab arkadaşım
1 saat geçse bile kanda anlışılır dedi

kızlar benimde gamzeninde tefriciyemiz okundu ekleyebilirsiniz truf özelden isimleri yazıyorum cnm

sizin isimler gelmdi canım nicklerle dua ettim
seninki eceydi sanırım

kizlar duaniza bende katilmayi cok isterdim ama gec kaldim sanirimm yaaa offff
simdi benim duam olmuycakmiii
cok az kalmis gun yaa hem hastayimm
neyse benim icin de allah rizasi icin dua edin

bu topicteki herkese hayırlı sağlıklı erkek evlatlarının olması için dua ettim canım

slm ancak girebildim
maşallah gene kaynatmışsınnız
okumalarda bitmiş
buğün bizim evlilik yıldönümümüz
10 seneyi bitirdik

nice nice nice yıllara canım

kızlar YÜCE RABBİM DALARIMIZI kabul etsin inş.yardımcı olan arkdaşlardan(truf elara vs..)Allah razı olsun hakkınızı helal edin arkadaşlar..sizleri çok seviyorum..

ne demek...
helal olsun.
biz de seni seviyoruz

kızlar ögle namazının ardından hacet namazıda kılıp hepinizin nicklerini tek söleyerek dua ettim
Rabbim dualarımızı kabul etsin inşş

Allah kabul etsin canım
Allah razı olsun

aa niye öyle dediler ki bak ben de merak ettim şimdi

Allah kabul etsin canım çok sağol

kızlar uyudum bir saat uyandım bu gece sıcaktan uyunmuyor .duamı bitirdim 225 tane benide ekleyin bakalım ne zaman uyuyacağım off

255 okumuşsun sağol

canım baştan başlasan iyi olur bence

aaa yakınında bi hastane yokmu bi gitsene

kızlar bu bebeklerin anneye babaya çekme işini ben yazmıştım ama kk sildi maalesef yenileniyordu o sıralar
şimdi bayanın sıvısı nasıl çok olur ilişki süresini, ön sevişme süresini uzatarak olur ne kadar uzun olursa o kadar sıvınız artar
ama benim oğluşta babasına benzesin istiyorum ben

[

kim dedi onu
bugün daha lab arkadaşım
1 saat geçse bile kanda anlışılır dedi

aaa yakınında bi hastane yokmu bi gitsene[/QUOTE]

bi hasteneyi aradım öğlen lab. söyledi
ayrıca hastaneye gitmeme gerek yok sanırım hasta oluyorum ( kahverengiler kımızılaşmaya başladı çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…