- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #7.861
bakın beni örnek alın ben bugün 9 oldu sigara içmiyorum.:teytey:
aaa eliff sopalıksın tammm
sigaraayı bıraktım bi kac hafta öncee diet yüzünden
ama şuan evde olsa hiç düşünmeden içerdim hehe
elara ilk sayfaya baktım.gerçekten güzel olmuş.bayanların yaşlarını ve eşlerinin de soda içip içmediğini eklesen olur mu.eğer bu sayfayı 6 ay falan takip edilip veriler tam girilirse güzel bir istatistik çıkmış olur.bu tez konusu bile olabilir.çünkü hepsi reeel.bütün güç sende iyi kullan.sevgiler
arkadaşlar ben eski üyelerdeenim.2,5 yıl hatta 3yıl olmuştur.o üyeliğim iptal oldu uzun zamandır girmiyodum ve dün yeniden üye oldum.neyse......eğer ciddiye alırsanız sizlere burada öğrendiğim tecrübelerimden söz etmek istiyorum.o yıllarda süper annelersiniz adında bir konu açılmıştı.konunun içeriği aynıydı.erkek yada kız çocuk için ne yapmalıyızı tartışıyor,fikir alışverişi yapıyordu arkadaşlar.sadece erkek değildi ama kız içinde uğraşanlar vardı.hergün takip ederdim.o zamanlar baby choice diye bir yöntem vardı ona yoğunlaşmışlardı hatta buradan bir arkadaş onun şifresini çözmüştü ve takvim hesaplıyordu bazı arkadaşlara.yumurtlama günü,beslenme,baby choice,alkali,asidik sağa yatmak,potasyum hapı,erkeğe ilişkiden önce kahve içirmek,seyrek ilişki,yani ne varsa hepsini bir arada yaptılar hatta o aylarda üstüste hamile kaldı çoğu.inanırmısınız hepsinin kızı oldu.kız isteyenen ve ona göre yöntem deneyen bir tane arkadaşında oğlu oldu.ilişkiye girdikleri günü saati hamileği öğrendikleri günü cinsiyetlerini öğrendiklerini fln hepsini paylaşırlardı yani sağlam bir arkadaşlıkları vardı.herşeyi anlatırlardı.bütün bu yöntemleri denediler inanın bana.sadece özlembay isminde biri vardı o bakırköyde bir dra gidiyordu.dr ona yumurtlama takibi ve sanırım bir ilaç vermişti.birtek onun oğlu oldu.diğerleri sözleşmiş gibi hepsinin kızı oldu.o yüzden ben denemedim bu yöntemleri.şimdi 3 aylık hamileyim.bir tane kızım var bakalım bu ne olacak.çok istiyorum bir oğlumun olmasını ama....hayırlısı allahtan.umarım hepinizin dileği gerçek olur.tatlı tombiş oğullarınız olur.ama nolur bu yöntemlere fazla bel bağlamayın arkadaşlar.bunlarıda sizleri eleştirmek için yada bunları saçma bulduğum için yazmıyorum yanlış anlamayın.sadece eğer ciddiye alırsanız bildiklerimi paylaşmak istedim.
cnm ben tek ılıskı yapmam herhalde yumurtlama gunu ve catladıktan 12 saat sonra denıycem test konusunda artıkkendımı cok tecrubelı hıssedıyorum suanda :)benım en buyuk sansım 2 aydır dıkkat edıyorum yumurtladıgımdan tam 26 saat sonra catlamam oluyor o yuzden o ıkı gun denerım ben bu arada alkalı beslenmeye devamkızlar bişi sorcam
hani tek ilişki deniyorsunuz ya
bu şekilde hamile kalamazsanız sırf hamile kalmak için sık ilişkiye girermisiniz yoksa tutana kadar tek ilişkimi dneersiniz her ay_?
kızlar moralim yine sıfır ya bugün yine evde gebelik testi yaptım hamile değilim ama adet olmadım bir hafta geçti bıktım heray aynı şeyi görmekten ya sinirlerim bozuldu 7 ay oldu ya olmu olmuyo işte kan testide yaptırmak istemiyom her ay yaptırıyodum bi gün geçince sonucunu öğrenince yine yıkılıyodum bu sefer yaptırmadım yardım edin sinirlerim bozuldu
babychoice sistemi ile yada başka bir yöntemle kız çocuk istiyorum,bana istanbul bakırköyde doktor önerebilirmisiniz lütfen yardımcı olun bu ramazan vakti.
arkadaşa geçiyorummm
kahveye sonra görüşürüz canlarım
truff burdaki tüm arkadaşlara diyede dua et cnm
dua okumak isteyip okuyamayan arkadaşlarda nasiplensin inş
kızlar bu duayı ramazan girince hepimize tek tek 4444 yapsak altından kalkabilirmiyiz acep bilmiyorumkismile çünkü tek bi kişi için okunduğunda kabul olduğuna çok şahit oldum ama bir tane 4444 dua toplu istek duymadım
bende çok merak ediyorum
benimde sağımda çok batmalar var psikolikmidir bilmiyorum
idrar tahlili için erken henüz , bugünde kan testini sordum ilişkiden 15 gün geçmesi lazımmışki kesin sonuç çıksın dedi
yani bende boş durmadım ama zaten az kaldı hayırlısı olsun
kızlar benimde gamzeninde tefriciyemiz okundu ekleyebilirsiniz truf özelden isimleri yazıyorum cnm
kizlar duaniza bende katilmayi cok isterdim ama gec kaldim sanirimm yaaa offff
simdi benim duam olmuycakmiii
cok az kalmis gun yaa hem hastayimm
neyse benim icin de allah rizasi icin dua edin
slm ancak girebildim
maşallah gene kaynatmışsınnız
okumalarda bitmiş
buğün bizim evlilik yıldönümümüz
10 seneyi bitirdik
kızlar YÜCE RABBİM DALARIMIZI kabul etsin inş.yardımcı olan arkdaşlardan(truf elara vs..)Allah razı olsun hakkınızı helal edin arkadaşlar..sizleri çok seviyorum..
kızlar ögle namazının ardından hacet namazıda kılıp hepinizin nicklerini tek söleyerek dua ettim
Rabbim dualarımızı kabul etsin inşş
selam kizlar, bugun moralim bozuk.. glukozyuklemesi yapildi ve tamam bitti gidecegim derken, biraz bekle degerler yuksek cikti cok asagi inip doktor ile konusman lazim dediler. beklemeye basladim bende.
idrar larin daha sonucuna bakmadan sanirim, ilk geldigimde baktiklari idrar tahlininin sonucu cok yuksek cikmis, deger 10 un ustunde asiri yuksek dedi. dogum poliklinigini aradilar ve asagi in dediler.
neyse gittim, doktorun su an vakti yokmus herhalde ebe geldi konusmaya, iste simdi niye doktor istemisti bunu biliyormusun falan diye soru sordu, bende pcos var, insulindirenci var birde daha once dusukler yaptim dedim. sonra ebe gitti doktor ile konustu geldi. en kisa zamanda sabahtan geleceksin ve gunluk hasta olacaksin, kan testleri idrar testleri, doktor ile gorusme ve ultrasyon gibi seyler yapilacak dedi. bende pazartesi gunu zaten doktor saatim vardi dedim, ozaman herseyi pazartesi gunu yapalim sana sabahtan saat verelim dedi. bakalim pazartesi gunu sabahtan gidecegim 8 gibi ve 15-16 kadar orada duracagim sanirim..
moralim cok bozuldu..
Elara cnm Allah kabul etsın bende namazdan sonra 4 rekat hacet kılıp dua ettım kendım ve hepımız ıcın bır kactanede duaların kabulu ıcın bıldıgım dualar vardı onlarıda bıtrdım sımdı hayırlısı
kızlar uyudum bir saat uyandım bu gece sıcaktan uyunmuyor .duamı bitirdim 225 tane benide ekleyin bakalım ne zaman uyuyacağım off
Selam kizlar.
Tefriciye okuyormussunuz Allah kabul etsin insallah.
Bende hayirli,saglikli bebegim olsun diye baslamistim, henüz bitiremedim.Kizlar bunun zamani önemlimi yani belirli bir günde bitmesimi lazim? Birde okudugum tesbihde kaldigim yere toka takmistim kizim bulmus ve cikarmis tokayi simdi tam sayiyi bilemiyorum ne yapmam lazim? yenidenmi niyetlenip baslamaliyim?
Elektriklerimiz kesildi ve nihayet şimdi geldi
Elara yardım et bana ,
benden koyu kahverengi lekenmeler gelmeye başladı , belim ve karnımda ağrıyor
anlamadım gitti
biraz daha bekleyecem bakalım adet için erken ama ????
ben kızımdada böyle olmuştum kafam karıştı iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?