- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #7.901
nasilsin kuzuu
pasayi karninda garantiledin halaa ruya gibi geliyosun bana canim rabbim nazarlardan korusun siziii
kiz catlatma ignesi olmamistin dimi sen :)) vajinal dus varmiydi belki binkere sordum ama napiyim unutuyorummm heyecan var daha cok :kedi:
salavatı 20 kişi okusak kişi başına 3.500 düşer
1 haftada okuyamazsak 2 haftada okuyalımm
ne diyonuzz??
bide erkek cocuk için bildigim duaları ben bi araya getiriyim yollim size hergün okuyabildiginiz kadar okuyunnn
sizin bildiginiz dua varsa onlarıda yollayın erkek cocuk için.
ben sayfaya yazılanları kaydetmiştim.onların dışında varsa yollayın
ahh karabiberim asıl sorunun muhataplarına soruyom ama boncuk ve elif dışında tık yokk
sonrada sitem edilir neden bize cevap verilmiyor diye
sende hamile halinle cvp veriyon cnm ya :1hug:
truf bu duayı kac kere,nasıl okumak lazım,
etkili bi dua anladıgım kadarıyla
truf cnm agzına saglık tsk ederım Allah kabul etsin bırde cnm elaranın dedıgı gıbı kenzul ars duasını nasıl yapmak gerekır yanı nıyet vs
kızlar moralim yine sıfır ya bugün yine evde gebelik testi yaptım hamile değilim ama adet olmadım bir hafta geçti bıktım heray aynı şeyi görmekten ya sinirlerim bozuldu 7 ay oldu ya olmu olmuyo işte kan testide yaptırmak istemiyom her ay yaptırıyodum bi gün geçince sonucunu öğrenince yine yıkılıyodum bu sefer yaptırmadım yardım edin sinirlerim bozuldu
boncukcum aman kızını ihmal etme
bi de önceden yazdım kerahat vakitlerinde namaz kılınmıyor
sen öğlen namazından önce kılmamışsındır umarım
yalnızca ikindi namazının farzı kılınıyor eğer kılmamışsan
o da akşamdan 45 dk önce başlıyor zaten
peygamber efendimiz birgün hz. fatımanın evine gider
hz. hasan veya hüseyin ağlamaktadır
hz. fatıma da o sırada el değirmeninde un yapmaktadır
sana yardım edeyim der kızına
o da çocuğa siz bakın der
peygamber efendimiz 'senin bakman daha iyi olur ben unu öğütüyüm sen çocuğuna bak der'
ve unu öğütmeye başlar
şimdiki k.valideler k.babalar - anneler babalar yani büyüklerde
ben çocuğa bakarım sen işini yap filan diyo yaaa
tatlım valla bılmıordum yazını okudugumda ogle namazımda bıtmıstı hacette gunahamı gırdım ben sımdı(( ben senın yazını gordukten sonra ogle namazından sonra kıldım
kızlar ögle namazının ardından hacet namazıda kılıp hepinizin nicklerini tek söleyerek dua ettim
Rabbim dualarımızı kabul etsin inşş
karabiber hangi yöntemleri uyguladın çat ignesi vurdurdunmu dyet filan yaptınmı yum takibi gibi n eler uyguladın anlatsan bi zahmet daha önce anlatmışsındır ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?