bebek cinsiyet belirleme..

internetin verdiği gün derken ovülasyon günü galiba ???

tuf klitorise dayanan derken ben bi sonunu getiremiyom :sinifsinif: acayip bişi yaw acıya dönüşebiliyo kafamçokkarıştı çok açıkmı oldu :kedi: kızlar pire gibisiniz valla emeğinize sağlık ben gurbetgüzelinin yazdığı namazı falanda not aldım onua yapıcam :Saruboceq: mübarek günlerde hepimizin duaları kabul olur inş.

İYİ AKŞAMLAR HERKESE
buğün misafirim vardı ancak girebildim
duamızda yapılmış allah kabul etsin
allah razı olsun trufcuğum sende çok sağol tatlım fakat
ELARA listede benim 295 görünüyo bir yalnışlık yok dimi

Amin.Emeğin için çok teşekkürler arkadaşım.Allah razı olsun.

sağol canım senden de diline sağlık

hmm bi arkadaşım hiç zevk almıyorum orgazm olmuyorum normalmi diye sormuştu bana
hem de 1 çocuğu vardı bu soruyu sorduğunda
ben de bilmem ki dedim yani bu olaylar yaşanmadan anlatılmıyo
arkadaş orgazm olamıyo ve kızı var arkadaşlar
amin canım inşallah

sagol canım senden de
elaracımın o eski hazırladığı liste yeni de genelde herkes 255 okudu canım

Elara canim listeye benide eklermisin Ekim-Kasim ayinda düsünüyorum Allahin izni ile canim sana zahmet olacak ama tesekkür ederim

cnm sen demişsinki ben iki kez denicem
bi tanesi yumurtlama günü,digeride yumurta catlayınca
bende dedimki bu ikisi aynı şey zaten

sonra sen dedinki ben denedim yumurtlamadan 26 saat sonra yumurtam catlıyor:) yani yumurtlama oluyorsa zaten yum catlıyor demektir.yalnış yazdıgını düşünerek bende sana ; ovulasyon testinde iki koyu çizgi cıktıktan 26 saat sonramı yumurtan catlıyor demek istedin diye sordum
ay karışık oldu ama anladın umarım

meryem suresi okuyanın kızı,yusuf suresi okuyanın oglu olurmuş güya:) böle bişi yazılmıştı gecenlerde yeri gelmişken söleyim dedimmm

anladım anladım tatlım ay valla neyı cok ıstıorum bılıomusun bu topıkte ısten herkesın erkek evladı olsun senlık yaparız valla tek kendıme ıstemıorum ınankı olursa hepımızın olsun

ben gecen gun baktım arapcasını bulamadım yusuf suresının turkcesını okudum okadar uzundukı bırde arapcasını hamıle kaldıgımı ogrendıqımde okuycam

boncuk testi nerden sipariş ediyorsan link versene
marka ve fiyatınıda yazarsan sevinirim.

ben kızımı anneme bile bırakmam bakması için.kaynanayla zaten görüşmüyoruzzz
annem der bana bırak sen git yada gezin filan der yok kızımla giderim derim
misafirlige yada başka yere gittigimdede cocugumu kimseye emanet edipte iş güc yapamam kimse kusura bakmasın:)

ayy bu kilitorisle ilgili detaya incem ama ayıp olur diye susuyommmboshayallersmile

Elara canim listeye benide eklermisin Ekim-Kasim ayinda düsünüyorum Allahin izni ile canim sana zahmet olacak ama tesekkür ederim

tmm ekliyim cnm

kızlar bişi sorcam
hani tek ilişki deniyorsunuz ya
bu şekilde hamile kalamazsanız sırf hamile kalmak için sık ilişkiye girermisiniz yoksa tutana kadar tek ilişkimi dneersiniz her ay_?

ben artık bıraktım tek ilşikiyi falan
artık olsunda diyorum sağlıklı erkek kız farketmiyo
kızım kardeşsiz kalmasın
oda kafayı yemek üzere
kardeş diye çıldırıyo

Elara cnm ozel mesaj attım sana
qwert cnm hayırlısı olsun ya ınsan ıstedımı sabırsız oluyor bır an once olsun ıstıyor ama beklemekten baska caremız yok dılerım en kısa zamanda gusel haberlerını alırız

qwert ezcanede 5 6 tanesı 25 lıra cok para degmez ben 20 tanesını 20 lıraya alıyorum bende clebure dıye markanın dıjıtalını almıstım ıkı kerede eczaneden yazık okadar para bosa gıttı

canım benimki sabırsızlık değil artık
iki buçuk yıldır olmuyo
kızım 9 yaşında aralarındaki yaş farkı artıyo
ben 34 yaşındayım artık yaşım geçiyo falan filan

2.5 yıl baya cokmus dr ne dıyor bu duruma anlamıyorumkı neden boyle oluyor ılk cocugu olan kadınların cogunda ıkıncı cocuk gec gelıyor gıbı banamı oyle gelıyr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…