- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #7.921
Allah duası kabul ve makbul olanlardan eylesin
Kabenin yanında yapmış gibi dualarımızı kabul eylesin
internetin verdiği gün derken ovülasyon günü galiba ???canım çok sağoll
evett daha nasıll bir duyguu bilmiyorumm erkekk annesii olmakk doğunca hissedeceğimm
nasıll birşeyy olacakk çokk merak ediyorum
bende sadece 1 gün c perhiz ve 14 ncü gün yumurtlama zamnın deneme var başkada hiç bişi yok canımmm
internetin verdiği gün olduğu sadecee
oo heyacann bende de vardıı
hele hamile kaldığımdaa acaba ne diye çok merak ediyordum
Amin.Emeğin için çok teşekkürler arkadaşım.Allah razı olsun.
internetin verdiği gün derken ovülasyon günü galiba ???
tuf klitorise dayanan derken ben bi sonunu getiremiyom :sinifsinif: acayip bişi yaw acıya dönüşebiliyo kafamçokkarıştı çok açıkmı oldu :kedi: kızlar pire gibisiniz valla emeğinize sağlık ben gurbetgüzelinin yazdığı namazı falanda not aldım onua yapıcam :Saruboceq: mübarek günlerde hepimizin duaları kabul olur inş.
İYİ AKŞAMLAR HERKESE
buğün misafirim vardı ancak girebildim
duamızda yapılmış allah kabul etsin
allah razı olsun trufcuğum sende çok sağol tatlım fakat
ELARA listede benim 295 görünüyo bir yalnışlık yok dimi
ekledim seniyeni resimler ekledim
umutcum anlıyorum senı sıkma canını tatlım aksıne dua et ıste ben dıyorumkı nezaman erkek cocuk nasıpse varsın ozaman olsun hemen olması sart deqıl uzulme tamam mı
elara cnm yanı demek ıstedıgın cıft cızgı olduu zaman catlamasıyla aynı sey demek ozaman benım yumurtlamadan bır gun once olan ılıskım sansa kaldı saglık olsun
salavat ısı herkes katılırsaa bana uyar cnm ben herseye varım :) bu arada yolladıgın dua ıcın tsk ederım bende bakıcam sagda solda bır ıki duam var onları toparlıyım atıyım sıze
Kizlar ben bir kac ay önce Kuran-i Kerim sürelerinin Türkce mealini okurken Meryem süresinin mealini okudum ve Arapca olarak internetten dinledim ve o an gözyaslarimi tutamamistim ve o günden beriher gün Meryem Süresi dinlerim ve Rabbime dua ederim banada hayirli ve saglikli bir erkek evlat vermesi icin ve artik bu duami hepiniz icin ediyorum ayrica diger dualarda üzerime düseni yapmaya hazirim yeterki siz duayi ve sayiyi bildirin Rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun
haskene Allah kabul etsın cnm
umut nerdesın ne oldu eger regl olduysadan uzulme arkadasım kendını motıve et belkı sımdı olsa kız olcaktı okadar dua ettık rabbım o yuzden vermedı de yanı kendını uzme olurmu bende adet olcakmıs gıbı hazırlıklara basladım bıle ovulasyon test sıparısı verdım tekrardan yarın elımde olcak
peygamber efendimiz birgün hz. fatımanın evine gider
hz. hasan veya hüseyin ağlamaktadır
hz. fatıma da o sırada el değirmeninde un yapmaktadır
sana yardım edeyim der kızına
o da çocuğa siz bakın der
peygamber efendimiz 'senin bakman daha iyi olur ben unu öğütüyüm sen çocuğuna bak der'
ve unu öğütmeye başlar
şimdiki k.valideler k.babalar - anneler babalar yani büyüklerde
ben çocuğa bakarım sen işini yap filan diyo yaaa
internetin verdiği gün derken ovülasyon günü galiba ???
tuf klitorise dayanan derken ben bi sonunu getiremiyom :sinifsinif: acayip bişi yaw acıya dönüşebiliyo kafamçokkarıştı çok açıkmı oldu :kedi: kızlar pire gibisiniz valla emeğinize sağlık ben gurbetgüzelinin yazdığı namazı falanda not aldım onua yapıcam :Saruboceq: mübarek günlerde hepimizin duaları kabul olur inş.
Elara canim listeye benide eklermisin Ekim-Kasim ayinda düsünüyorum Allahin izni ile canim sana zahmet olacak ama tesekkür ederim
kızlar bişi sorcam
hani tek ilişki deniyorsunuz ya
bu şekilde hamile kalamazsanız sırf hamile kalmak için sık ilişkiye girermisiniz yoksa tutana kadar tek ilişkimi dneersiniz her ay_?
Elara cnm ozel mesaj attım sana
qwert cnm hayırlısı olsun ya ınsan ıstedımı sabırsız oluyor bır an once olsun ıstıyor ama beklemekten baska caremız yok dılerım en kısa zamanda gusel haberlerını alırız
qwert ezcanede 5 6 tanesı 25 lıra cok para degmez ben 20 tanesını 20 lıraya alıyorum bende clebure dıye markanın dıjıtalını almıstım ıkı kerede eczaneden yazık okadar para bosa gıttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?