bebek cinsiyet belirleme..

evet elaracım sımdıkı evım 3 1 buyuktu aldıgımız ev ıse ufak o yuzden 2 1 bır odam ıptal o yuzden yenı koltuk takımı alınınca otomatık perdeler halılarda degıstı renk uymuyordu cunku bırtek yatak odamla yemek odamı beyaza boyatıyorum onlara kıyamadım daha 6 yıllık evlıyım

ben eczanemizde diye bi site var oradan media.. diye bi markanın aldım
biz mecbur bırakıyoruz annemize çalışıyoruz çünkü
klitorisle ilgili ne diceksen özelden de gün gelir işimize yarar
kaydirigubbakcemile2

qwert ezcanede 5 6 tanesı 25 lıra cok para degmez ben 20 tanesını 20 lıraya alıyorum bende clebure dıye markanın dıjıtalını almıstım ıkı kerede eczaneden yazık okadar para bosa gıttı

hmm ben de görmüştüm sanki öyle bişeyler nette sen
nerden ve hangi marka alıyorsun canım

4 ay önce düşük yaptım onu söylemeyi unuttum bak

geçmiş olsun canım
düşenin bacağı içerdedir derler

kızlar benım vagı hexten sonra normalde olan akıntılarım bıle kesıldı sımdı kupkuru valahı bu hosuma gıdıyor ancak ıdrarımı yabtıgımda kucuk kum tanelerı gıbı seyler goruyorum artı hıc gecmeyen sol kasık agrısına bugun sagda sınek ısırıgı gıbı batmalar basladı sanırım ben regl olunca once bı dr gıtmelıyım yumurtalıklarımda sorun olabılır ıcımden bı ses oyle dıyor

Ben ilk defa buraya girdim genellikle ikizler bölumundeydim
normal bu iki kizi olan digerini erkek erkek evladi olanda kiz ister bu istek normal bir sey
rabbimiz benden herseyi isteyin ben zenginim veririm demis..
benim ilk cocuklarim 2 kiz masaallah 2 kiz olduguna esim ve bende cok sevindik cunki 2 baci oldular ömur boyu beraber birbirlerine destek olurlar insaallah.birde benimkiler ayni anda geldiler tabiki farkli arayla dogsalardi belkide ayni sekilde olmazdi ,
ben bu konuya yabanciyim cat ignesi vs vs ama rabbim insaallah herkezin gönlune göre verir
ben kisisel olarak cinsiyet olayina söyle bakiyorum.kendi acimdan gelecek sefere illa oglan olsun diye sartlandirmam kendimi , akisina birakirim ya olur ya olur olmazsada olmaz.
evlat evlattir , nasibimde olani alnima yazili olan rizkimin bana can vermeden ulasacagina kanaat getiriyorum ,birazda strese gelemeyen bir yapim var yani cat ignesi felan gun sayma felan ben hemen SIKILIRIM. zaten bu gebeligi pilanlarken bile zor yum gunumu hesapladim cok bunalmistim bu yöntemede acikcasi inanmiyorum ama saygim var yapanlara.:sinifsinif:
erkek veya kiz evlat isteyenler cevre es baskisi degil siz kendiniz istediginiz icin dogurun yorucu bir surec cunki 9 ay. dualarim sizinle, Allah cok buyuk diledigine verir namaz ve dua ile ondan isteyin,kiz isteyene kiz erkek isteyene erkek,, saglikli hayirli sihatli guzel evlatlar nasib etsin rabbimmmm aminnnn
hayirli ramazanlar.

Son düzenleme:

gecmiş olsun cnm.idrardan kum gelmesin bi kac sebebi var .ama seni ilgilendiren kısmı idrar asidesinin azalması.yani son zamanlarda uyguladıgın diet sonucunda böle bişi yaşamış olabilirisn
ama yinede doktora gitmekte faydaa varr

h.g duygu
Allah bagışlasın bebeklerini
burda klomen yada cat ignesi pek denenmiyorr.yum takibi yapılıyor,diet v.s
umarım şuanki düşüncelerin tekrar cocuk yapmaya karar verdigindede devam eder ve hiç bi yöntemi denemeye yeltenmezsin
cünkü insan son radde gelmeden cok rahat konuşabiliyor.banada cok sacma ve gereksiz gelirdi yöntemler .
şuan bunlarla ilgilendigim için pişmanmıyım??tabiki hayır:)
Rabbim emeklerimizi boşa cıkarmasın ,herkesin gönlüne göre versin inş.

Evet hasta oldum kızlar
hayırlısı böyleymiş demekki öyle diyorum artık
Listeden sil beni Elara
birde benim döngümde değişti şimdi 24 oldu bu ay kafayı yiyecem ben zaten yum.gününü bulamıyorum :2:

gunaydın kızlar
duygu 86 guzel dıleklerın ıcın tsk ederım elarayla bende hem fıkırım :)
umut cnm senın ovulasyon testı kullanman sart helekı dongun degısıkse yumurtlama gununu ancak oyle yakalayabılırsın
elaracım evet ıdrar yollarımda sorun var sanırım gıdebılırsem carsamba gıdıyım dra buqun ıyıyım kasık agrılarım gecmıs bı sekılde kalktım cok sukur

bu ay böyle oldu hep 26-27 di gidiyodu
dr işi daha güvenli diye dr gittim geçen ay ama onlarda tam söylemiyolar
ben anlayamıyorum zaten çatladığını sadece beyaz akıntım oluyo 2-3 gün o kadar

eylül ekimde cok kişi var denicekkk
ayy ben hazır hissetmiyom kendimi hiç ya
eylülde yapamam sanırım.ekim kasım olabilir belki.
valla cok üşeniyom tekrar hamile kalmayaaa
hadi siz hamile kalında bende hevesleneyimm hehe

kızlar cok mutluyummmmm ta bır erkek cocuk annesı arkadasım vardı kız ıcın drona reglının 4.5 gunu bırlıktelık demıstı oda yabmıstı gecen ay yuzde 80 erkek gıbı demıstı ve bugun kız oldugu kesınlesmıs hahahaha harıkayım ya ne guzel haber aldım darısı sızlere ve bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…