- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #8.021
kızlar bişey sorcam
yumurtlama olurken akıntı oluyo ya
şu an benden sünen berrak renkte akıntı geliyo
yumurta çatladımı demek
yoksa çatlamadan önce mi oluyo hemen cevap yazın
bu arada daha bişey yapmadık he he...
ıyı aksamlar kızlar dugunden geldım bı dokturdumoh be rahatladım sımdıde yorgunluktan bayılıyorum vallahı bugun cok gırenolmadı herhalde dedımsımdı 20 sayfa olmustur yıne
mımoza aynen oyle tatlım hıc bırsey kesın degıl cunku bız ne yabarsak yabalım yaradan ne yazdıysa o olucak kacıs yok yabıyoruzkı keske demeyelım en azından kendı adıma konusuyum kızım olursada derımkı okadar dua ettım okadar dıyet yabtım demekkı yazımda bu varmıs
elaraaa tam ben dicektim truf yazmış klitoris ile ilgili bildiklerini özelden alalım.... bende eylül ekimde istiyorum ama etraftan çok baskı var yaaaa bunlar adama 1. ayda doğurturlar klava: siz 1.cileri yaptınız rahatsınız zemuszemus
fiona rica ederim canim birimiz hepimiz hepimiz birimiz icin sonucta dilegimiz ayni Rabbim hepimizin yardimcisi olsun herseyin hayirlisini versin
elaram
canim yaa ne biliyim iste naz birazda olsun okadar nazimiz dimi ama
giremiyorum canim maalesef cocuktan is guc bitmiyor kocaa ev arada bi ugruyorum kizim internete oturdummu ciglik atiyor bilmem neden onunla ilgim kesiliyor diye sanirimm
yaa su 4444 duayimi diyosunuz anlamadim e herkese 3500 dusuyorsa
herkes 4444 duasini okusa olmazmi o tefriciye degilmi yoksa bu baskami yanii
yumurta akini deniycekmisin elara sen benim aklima coook yatmisti yaa
cocukta bi prblem olmaz dimi
ben geldim canlarim bir daha ayrilmamak üzereeeee slmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sizleri cok ama cok özledim yawwwwww
sünen berrak akıntı yumurtlamanın yaklaştıgını gösterir.bu akıntıyı iki parmagının arasında sündürdügünde 10 cm kadar uzar ve incedir.
akıntının en bol oldugu ,renginin krem oldugu ve yapışkan gelen ,iki parmagının arasına aldıgında kalın ve yogun olan akıntı yumun catladıgını gösterirr
hoşgeldin sefalar getirdin
nasıl geçti tatilin
canlarim sagolunnn valla hicde iyi gecmedi tatilim benim sonra yazarim siz nelr yaptiniz bana biri anlatsin yaa neler yaptiniz canlarrrhihoyyythoşgeldin gurbet güzeli özlettin valla ::)))))
ohh iyi yapmışın. kına gecesi olsada bende oynasammm.bayaa kurtlarım biriktiii hehe
tmm yazarım bi ara
paylaşım için sagol cnm
sen kendinmi hazırladın yoksa netten mi bulduın bu yicek listesini.
70.000 salavat okumayı düşündük.20 kişi olsak 3500 düşer kişi başına yazmıştım
tefriceyide okucazz 250 filan düşer kişi başına
yumurta akını denemeyi düşünmüyorum.midem bulanır benim.beceremem onu vajinaya koymayıı.ıykkkkk:sinifsinif:
herkese hayırlı sabahlar
görüşmeyeli ne var ne yok
yeni gelişmeler var mı
günaydın.haberler sende .deneme yapmışsın inş.olur.kafana pek takma rahat ol .kısmette istediğin vardır inşallah.
ewt canım oldu bakalım hayırlısı
hamile aday adayıyım yaniiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?