bebek cinsiyet belirleme..

ıyı aksamlar kızlar dugunden geldım bı dokturdumoh be rahatladım sımdıde yorgunluktan bayılıyorum vallahı bugun cok gırenolmadı herhalde dedımsımdı 20 sayfa olmustur yıne
mımoza aynen oyle tatlım hıc bırsey kesın degıl cunku bız ne yabarsak yabalım yaradan ne yazdıysa o olucak kacıs yok yabıyoruzkı keske demeyelım en azından kendı adıma konusuyum kızım olursada derımkı okadar dua ettım okadar dıyet yabtım demekkı yazımda bu varmıs

kızlar bişey sorcam
yumurtlama olurken akıntı oluyo ya
şu an benden sünen berrak renkte akıntı geliyo
yumurta çatladımı demek
yoksa çatlamadan önce mi oluyo hemen cevap yazın
bu arada daha bişey yapmadık he he...

sünen berrak akıntı yumurtlamanın yaklaştıgını gösterir.bu akıntıyı iki parmagının arasında sündürdügünde 10 cm kadar uzar ve incedir.
akıntının en bol oldugu ,renginin krem oldugu ve yapışkan gelen ,iki parmagının arasına aldıgında kalın ve yogun olan akıntı yumun catladıgını gösterirr

ohh iyi yapmışın. kına gecesi olsada bende oynasammm.bayaa kurtlarım biriktiii hehe

tmm yazarım bi ara

fiona rica ederim canim birimiz hepimiz hepimiz birimiz icin sonucta dilegimiz ayni Rabbim hepimizin yardimcisi olsun herseyin hayirlisini versin

paylaşım için sagol cnm
sen kendinmi hazırladın yoksa netten mi bulduın bu yicek listesini.

70.000 salavat okumayı düşündük.20 kişi olsak 3500 düşer kişi başına yazmıştım
tefriceyide okucazz 250 filan düşer kişi başına

yumurta akını denemeyi düşünmüyorum.midem bulanır benim.beceremem onu vajinaya koymayıı.ıykkkkk:sinifsinif:

ben geldim canlarim bir daha ayrilmamak üzereeeee slmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sizleri cok ama cok özledim yawwwwww

elarcım bizim saat 02:00 da oldu pazar sabahı
bendede berrak akıntı vardı canım
ben şimdi yanlış mı yaptım acaba....
yumurtlama öncesi mi olmuş oldu

Kizlar bu Ph orani sadece bizde mi yoksa esimizdede mi önemli benim esimin Ph orani 5 cikmis sizce nasil?

Son düzenleme:

canim ben üstüme düseni yapmaya hazirim dualar konusunda yeterki görev verin ayrica icecekleri netten buldum düzenli kullanimda vucudu asitten arindirip alkaliye dönüsütürüyor diye yaziyordu bakalim ben deniycem sonuc ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…