bebek cinsiyet belirleme..

ıvet cnm sımdı yenıden konustum regl bıttıktensonra 5.gununde tek ılıskı dru ona oyle soylemıs 28 gunde bır duzenlı oluyormus 14.gun demekkı yumurtlaması oluyor oglunada adetten sonra 8 9 10 unundakılerden bırınde kalmıs ama hangısı bılmıyor cok mutlu oldum yaaa vallaha kendımmıs gıbı sevındım

cnm yok valla bırsey hıısetmıyorum aksıne kendımı cok ıyı hıssedıyorum bugun ustelık atesım dustu hamıleysen sabıt kalırmıs buyuk ıhtımal degılım bu ay kalmazsam ıyı olur malum yumurtlamadan bır gun once oldu ya o kafama cok takılıyor eger olduysada tek umudum alkalı beslenmem ve vagı hex bakalım hep beraber gorcez
sorma vallahı ben hamıle kalınca bırde cınsıyetı ogrenen kadar catlarım herhalde ama kendımı her ıkısınede adapte etmeye calısıyorum sonucta ne olucagını bılemeyız Rabbım ne olur dualarımızı kabul et bu mubarek aylarda bızı mutlu etttt

bu arada testlerım geldı yabtım bugun tek cızgı cıktı demekkı bu ay ben erken yumurtladıgım gıbı bırkere yumurtluycam cunku 2 aydır 21.cı gunlerde cıkıyordu yumurtlamam bu ay 15.cı gunde oldu.eger yumurtlamam yakın olsaydı cızgı hafıf sılık cıkıyordu hamıle olsamda cıkardı hafıf cızgı ama tek cızgı :)

ha tamam boncuk şimdi oldu.yüreime indi birden:)
valla benim yumoş tahminim 25 yada 26.saatlerde çatladı.sancım oldu solda çünkü.yinede güvenemedim.en az 34 saat geçsin dedi. 34. saat oldu...
34. saatten sonra hiç sancı falan olmadı.48.saatte kadar çok dikkat ettim sancı olurmu diye olmadı.benim tahminim o saatlerde çatladı.zaten dr bana 18 mm sabah dedi.ertesi gün sabah iğneyi ol dedi.ben gece gidip oldum iğnemi.yani en az 19 mmdi yumoş.geçen ay 20 22 mmken iğneyi oldum.24 saat geçmeden çatlamıştı adım gibi eminim.e bende 42. saat dedim. o zaman zaten yumurtamı kalır.

boncukcum testimden iki tanesini kullandım.üç tane kaldı..bu ay hamiş kalamazsam ramazanda dra gidemiyeceğim için ramazanda denerim onları.

inşallah bakalım kızlar.bilmiyorum aklıma sadece sol yumoş olması taklılıyor.
birde elaracım ben biraz arştırma yaptım sizinde bilginiz varmı bu konuda.mesela drlar yumurta 18 19mmken iğne yapılınca 36 saati öneriyor ama 20 den büyükse 12 saat sonra başlatıyorlar acaba tahmini çatlama saatinimi ayarlıyorlar sizce.

4günlük perhiz var.ve alkalikim heralde.sadece idrarımdaki ph 7 çıkmıştı ona dayanarak diyorum.enfeksiyonum falan yok.iğneyide gece yaptırmamın sebebi ilişki saati sabah saatlerine denk gelmesiydiki malum o zamanlar sperm kalitesi daha ii oluyor diye.

dr ertesi gün saat 11 civarı iğneni ol aradan 12 saat geçsin deneme yap dedi.hatta ne zaman deneyebilirsin ona göre iğne saati veriyim bile dedi.bende farketmez dedi.oda sabah iğneni ol akşam en az 12 saat geçsin dene dedi.ama ben gece 12 ciarı iğnemi oldum.dr bana gündüz 3te yumoşun 18 mmded.heralde gece 12ye kadar en az 19 mm olmuştur ne dersiniz kızlar

cnm sağ sol olayı ıle ılgılı hıc bır bılgım yok her ıkısıde olabılır cok takılma ph ıyıymıs sonra yumurtlama gunu ılıskı yanı avantajınd aha fasla hayırlısı olsun olan olduktan sonra benım gıbı ınce ayrıntılara pek takılma hos benımkı ınce sayılmaz senınkının yanında hehe
benım az once yıne sol kasıgımda hafıf agrılar basladı ısın kotu yanı sol bacagıma vuruyor agrıyor cekılmeler hıssedıyorum ıns kıstım fılan yoktur

doktorlar genelde catlamadann önce ilişki saati veriyorlarr
önemli olan sendeki belirtiler.catladıgını hissettigin ilişki olsa cok daha mantıklı
sende öle yapmışın zatenn

slm kızlr dr gittim bugün
yumoş 19.5 mm olmuş bu gece yarısından sonra çatlar dedi
saat 00:00 dan yani gün pazara geçince ilişki olsun dedi
iyi büyümüş bu sefer
yine tek ilişki olsun başka olmasın dedi
yani sonrakileriçin korunun dedi
sizce gece yarısından sonra olsunmu
yoksa sabaha mı kalsın.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…