bebek cinsiyet belirleme..

iğne vermedimi.iğne verseydiki tam op civarlarda veriyolar 36 saat sonra derdi.bak benimde 19 civarı iğneyi oldum gerçektende 1 gün sonra .atladı.ama ben 24 saatten fazla bekledim tabi.34. saatde denedim

deyyan yarın sabah bana mantıklı geldi.ama yinede sen bilirisn
gecen denemende sana yapman gerekenleri yazmıştım .onları uygula tekrar.
duruyor o mesaj sende dimi?

kızlar bazı forumlarda okudum 24 mmken iğne yapanlar var acaba neden?
24 mm çok büyük değilmi acaba çatlamaz diyemi veriyo drlar.bazı forumlardada en az 18 yazıyı.hatta 18 20 en ideali yazıyo.kafam karıştı

elaracım yumurta 20 mm civarıyken lh pik yapar.ve daha sonrada 24 ila 36 saat içinde yumurtlama gerçekleşir diye okudum ben.bence en az 24 saat beklemesi lazım ama 36 saat beklese daha ii değilmi???????????

ebru haftada bir ugruyon bişiler yazıyon gidiyon.sana cvp veriyozz soru soruyozz ama sen ona bile cvp vermiyon
sonrada sitem ediyon yaw

elaram
canim yaa ne biliyim iste naz birazda olsun okadar nazimiz dimi ama
giremiyorum canim maalesef cocuktan is guc bitmiyor kocaa ev arada bi ugruyorum kizim internete oturdummu ciglik atiyor bilmem neden onunla ilgim kesiliyor diye sanirimm

yaa su 4444 duayimi diyosunuz anlamadim e herkese 3500 dusuyorsa
herkes 4444 duasini okusa olmazmi o tefriciye degilmi yoksa bu baskami yanii

yumurta akini deniycekmisin elara sen benim aklima coook yatmisti yaa
cocukta bi prblem olmaz dimi

karabiber ayaga kalkmisti yaa bi yerde arastirmistik biz daha once yabanci bi sitede
hemen ayaga kalkilinca cocuk erkek oluyomus
cunku y ler guclu oldugundan yukari dogru ilerlemesi kolay oluyomus kiz
spermleri zayif oldugundan ilerlemeleri daha daha guc oluyormus yukari cikmasi yani biz ayakta iken
o geldi aklima paylasayim dedimm

Kizlar sizlere evde yapabileceginiz bir kac cesit alkali icecek tarifi vereyim hergün bir tanesini yapabilirsiniz özellikle hamile kalmayi düsündügünüz ay yaparsaniz süper olur
Malzemeleri yaziyoum hepsinin ortak yapimi sularini cikarip iciyorsunuz .
1 grup:
yarim limon suyu,2 sulu elma,ceyrek ananas,ceyrek avakado

2.grup:
2 havuc,2 elma,1 limonun suyu

3.grup:
ceyrek ananas,yarim kereviz sapi,yarim salatalik,10 ispanak sapi,2 elma,ceyrek avakado

4.grup:
ceyrek ananas,1 elma,1 muz,200 ml yogurt

5.grup:
2 elma,10 adet tere sapi,10 adet maydanoz sapi,2 lahana yapragi,2 brokoli dali

6.grup:
2 kereviz sapi,1 salatalik,10 adet ispanak sapi,yarim limon suyu

7.grup:
2 elma,yarim salatalik,1 kereviz sapi,10 ispanak sapi,10 adet maydanoz dali

8.grup:
2 elma,1 havuc,1 kereviz sapi,10 adet ispanak sapi,1 salatalik,yarim kabak,1 limon suyu,1brokoli dali,6 adet brüksel lahanasi (benim favorim )

9.grup:
3 elma suyunu cikar tencerede isit ve 1 limos suyu sik ic

Kizlar cok karisik oldu ama belki yapmak istersiniz dedim ben Ekimde basliyorum her yaptigim icecegi esimede icirecegim hem hamilelik icin hemde saglik acisindan biraz asitlerden arinalim demi ama

sağol ccanım
öyle derler ama 4 aydır ne kol ne bacak bişey göremedik

Canım ne kadar düşüncelisin.Bizimle paylaştığın için çok teşekkürler.Allah gönlüne göre versin.Ben bunları deneyeceğim.:1hug:

evet orkişcim bende an fazla yarım saat yatıp kalkıyorum.
yarım saatte çok ama bi arkadaş vardı yumurtlamadan 2 gün önce kaçamak olmuştu.oda anında kalkıp yıkanmıştı içini dılşını ama kızı olacak biliyosun.artık kısmet herşey.ben hem cuma günü denedim hem iğne oldum hem alkalı olmuş sayılırım.c.perhizde var.yapılacak ne varsa yaptım.kader kısmet

fiona rica ederim canim birimiz hepimiz hepimiz birimiz icin sonucta dilegimiz ayni Rabbim hepimizin yardimcisi olsun herseyin hayirlisini versin

bide önceki sayfalarda süper annelerden misaller vermiş bi arkadaş.bende süper annelerdeydim.orda oğlan için yapan herkesin kızı oldu.hatta bi arkadaş diyete o kadar uyduki uzun zaman süt ve ürünlerini ağzına bile sokmadı.yum gününü kitlerle buldu çoğu.sadce özlembay iğneyle denedi ama onunkide bence kesin değildi.sonradan hiç uğramadı çünkü.
kız için deneyip oğlu olan esila vardı galiba başka örnek hatırlamıyorum...
çoğu bi takvim vardıya meşur on a uydurmak için çalıştı.yum düzenini bozdu.onunda etkisi var.

elaraaa tam ben dicektim truf yazmış klitoris ile ilgili bildiklerini özelden alalım .... bende eylül ekimde istiyorum ama etraftan çok baskı var yaaaa bunlar adama 1. ayda doğurturlar klava: siz 1.cileri yaptınız rahatsınız zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…