- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #8.141
sırnaşık şey elin hafifse en azından psikolojik olarak biraz rahatlarım zemuszemus aslında konu sağlık olduğunda iyi olmak için istenilen herşeyi yaparım çok pimpirikliyimdir ama iş iğneye gelinceee mafoldumben kazın mezarımı senağlama sende pipili için bi çok şey yapmışsın Rabbim inş. tutturmuştur rahime sağlıklı hayırlı bi erkeksağlık herşeyden önce gelir
sn sağlıklı olacaksın ki
bebek olsun ve bakabilesin böle düşünme canım
yaptır mutlaka
gelirim ben yaparımklava:
truf test yapıcakmısın cnm?
bugün topic ilerlememiş ama baya haber var mutluelife geçmiş olsun, eceiremnur hamişliğe gün sayıyor.. inş :CüvCüv: ama benim moral sıfır kansızlık ve demir eksikliğinden doktor bugün bana 10 iğne verdi bende iğne fobisi var vurdurmayabilirim senağlama o zaman bebek hayallerimde uzayabilir :çok üzgünüm:
trufta geçmiş 4 gün hadi inş 2 hamişimiz vardır .. bugün elaranın kardeşi görmeye gittikleri kızla görüşecekti hiç girmemesinin bununla ilgisi varmı onu bilmiyorum .. gamze sana şey dicektim maddi konuda nasıldır kıbrıs olayı bilgim yok ama şimdi sen 4.doğumu sadece erkek istediğin için yapacaksın ya kıbrıs ihtimalini düşündünmü hiç
Kizlar benim halamin 5 erkek 1 kizi var öyküyü anlatayim size enistem ilk Almanyaya gelenlerden tabi ilk yillar halami getirememis yilda yada iki yilda bir izne gidermis köye halamda tabi kayinvalidesi ile oturuyor yani anliyacaginiz ayda bi hata iki yilda bir ondada 5 erkek tabi yillar sonra enistem halamida getiriyor Almanyaya o yil kizlari oluyor anliyacagimiz galiba ayda bir yapacan sans bu ya halam her defasinda yumurtlama zamani yapmis galiba tabi bunu soramiyorum yasi 65 bu konulari konusmakbizde ayip
sırnaşık şey elin hafifse en azından psikolojik olarak biraz rahatlarım zemuszemus aslında konu sağlık olduğunda iyi olmak için istenilen herşeyi yaparım çok pimpirikliyimdir ama iş iğneye gelinceee mafoldumben kazın mezarımı senağlama sende pipili için bi çok şey yapmışsın Rabbim inş. tutturmuştur rahime sağlıklı hayırlı bi erkek
size iyi geceler
çıkıyorum ben
yatsı namazını kılıp yatarım
byyyyyyyyyyy
trufta geçmiş 4 gün hadi inş 2 hamişimiz vardır .. bugün elaranın kardeşi görmeye gittikleri kızla görüşecekti hiç girmemesinin bununla ilgisi varmı onu bilmiyorum .. gamze sana şey dicektim maddi konuda nasıldır kıbrıs olayı bilgim yok ama şimdi sen 4.doğumu sadece erkek istediğin için yapacaksın ya kıbrıs ihtimalini düşündünmü hiç
ALLAHIM ramazanın yüzü suyu hürmetine isteyen herkese ver rabbim..
cnm dıyet yokmu yanı dur kacrımayım okumaya devamanam bbeen yollende ne yazmıssınız oku oku bıtmıyo:):)::):)günaydın canlarımm..
valla hepinizide buldum yaa.ohhh.....
momof canım aldım linki teşekürler.şöyle iş güç bitince bakarım.kızlarım iyi küçükte artık ablasıyla oynamak istiyo.çok neşeli oluyo ablasını görünce..az az emekleme turlarımız başladı..sagolasınn.
meysa canımm.seni bilmezmiyim.beraber geçirdik hamileligimizi.rabbim hepimize nasip etsin hayırlı bi erkek evlat.
elara bacım diete gerek yok dedinya.valla en çok ben sevindim.araştırmaların bitttimi devammı ediyo.merak ettim.ben geçen bi anlatmaya kalkıştım eşime.işte çinko hapı alması için.sen ikinciden ders almadın herhalde.böyle şeylerle ugraşma deyip durdu.özelden nereyiaraştırıyorsan banada at istersen bende bakayım iki elden olur..yada sen bilirsinn...
eee hanımlar nasılsınızz.ben sıok giremiyorum tabi((
günaydın helencimm
sabah bura bereketli oluyor:))
cnm bulduklarım hazırda bekliyor ama toparlamam lazım .bugün göndermeye calışcammm
gönderdiklerimi okyuncaaa cokk sevincenizzzzzzzzzz,hemen hamile kalasınız gelecekk hahaha
kimler çıtır ya :))
resmimde yokki beni eklemezsiniz şimdi :)))
merak etmedim desem yalannnnnn
canım ben limonlu sodayı ayrı
kar....lı suyuda ayrı içiyorum
onun amacı karbonatlı vajinal duşu yapmamak için
çünkü vajinal duş yapanların genelde hamileliği olmadı ya
2-3 denemeden sonra olmuş olanların herhalde
ben böle biliyorum
elarada cevaplar bunu
o bu konuya daha hakim....
kızlar benim çocuğum olursa bana benzemeyecek ozaman senağlama bende g noktası yok sanırım bilmiyorumkismile g noktası olmayanlar orgazm olamıyorlarmış.. foto altına yorum yapamıyorum o da 100 msj doldurmam lazımmış elara sana burdan teşekkür edeyim tesettürlü halimide koyucam şimdi benim 2 yıl dolacak benden daha güzel bağlıyorsun birinden mi öğrendin ama sen genel olarak 10 parmağında 10 mağrifet olanlardansın nereye el atsan hakkını veren biri ..okuduğunuz dualar bu mübarek günde kabul olur inş :Saruboceq: gamzeyede hayırlı sağlıklı erkek evlat inş. onun olmasını çok istiyorum
canımm benim eşim dediğimm gibii evimizinn altındakii evii aldıı
benn istemediğimm haldee
1 hafta ağladımm valaahaa evi beğenmediğim içinn
2 hafta içinde taşınabilirimm
aslında ev güzell sitee
kimseyii sokmuyorlarr
sabaha kadar bekçimizz var kapıdaa
o yönden çokk güzell
amaa biraz bakımm istiyoo
mutfakk salonn kadarrrr kocamannn çok büyükk
ama istediğimm mutfak dolabından değilll
benn beyaz dolaplardann istiyorummm
eğerkiii
taşınırrsamm temizliğii bitireyimm bende koyarımm inşallahhh
bakımm görse süper ev olurda
benn beceriksizimmm
kızlar bu içtiğimiz hazır suların ph derecesinin bi etkisi var mı ph değeri 8,2 olan su bile var devamlı ondan içsek ph yükselir mi _?
delikafaduldenbenim eşimdende doktor istedii
yok efendimm
onunn çocuğuu varmışş gidemezmişşşş test yaptırmayaa
doktor evden getirinn bir kaba koyunn dese yapacaktımm oda olmuyoo:roflol:
ya bende gormek ıstıyom rsımlerını cnm nasıl gorcem:)):):):):):
siz hangi marka su içiyorsunuz bende ondan içeyim bilmiyorumkismile
Allah duası kabul ve makbul olanlardan eylesin
Kabenin yanında yapmış gibi dualarımızı kabul eylesin
kızlar merhaba kızım hastalandı dün gece dr.daydık bugun ıse gıtmedım yazamadım size. Hava cok sıcak aılecek dokuluyoruz.ama haberler yınede ıyı dr. Kıstımın kucuk ve onemsız oldugunu sooledı sagdan yumurtlamısım hatta
aynn bende suyuuda dedıgın gıbı yuksek ph den ıcıyom elara basladımı dıyete yok bugun nerde ya merak ettım:):)):):
aaaaaaaaa valla elarayı merak ettım herkesede sordum bı yanıt yok nerde bu kız gırmedı bugun hıc yhu
elara nerde bgun yokmu byere felanmı gıdecektı kızlar????
ewet bencede kardesıne dugun hazırlıklarınamı basladı ne:):)):):
bugün topic ilerlememiş ama baya haber var mutluelife geçmiş olsun, eceiremnur hamişliğe gün sayıyor.. inş :CüvCüv: ama benim moral sıfır kansızlık ve demir eksikliğinden doktor bugün bana 10 iğne verdi bende iğne fobisi var vurdurmayabilirim senağlama o zaman bebek hayallerimde uzayabilir :çok üzgünüm:
ALLAHIM ramazanın yüzü suyu hürmetine isteyen herkese ver rabbim..
benıde ekleyın valla bende merak edıyom sızı elarayı :):):):)::
cnm karbonatlı suyu naıl yapıyon bır bıde hergunmu ıcıyon mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?