- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #8.181
elara mesaj kutun doluuuuuuuu mesajım gıtmıyo
gamzecım hosgeldın gurbet guzelıde gelmıs hosgeldın gurbet guzelıkızlar gunaydın tatıl bıttı dondum cok sukur
anladım cnm bende kızımda kız dıye cok hıssetmıstım ve tuttu ondan soruyum dedımcanımm benn hep erkekk hissettimm kız diye hiç hissetmedimm
yumurtlama günüü olmasından yana biraz ümidim vardıı öylede olduu
Allah yardımcın olsun ıstersen yan daıreye gec tasınmak zor ıs vallahısağol canımmmm
7nci kattan 6 ncı kata taşınıyorummm
cnm sıkma canını beceremıyorsun dıe bısı yok ayda bıkere denıyorsun sans cok dusuk o yuzden oyle oluyor elbet olucak sabır lasım bırazbilmiyorum(((
bence stresten erken hastalandım
yapamıycam bu işi beceremiyorum
cnm kızına gecmıs olsun senınde gozun aydın sevındımkızlar merhaba kızım hastalandı dün gece dr.daydık bugun ıse gıtmedım yazamadım size. Hava cok sıcak aılecek dokuluyoruz.ama haberler yınede ıyı dr. Kıstımın kucuk ve onemsız oldugunu sooledı sagdan yumurtlamısım hatta
cnm bende tam gecmısı okurken sorucaktım kı geldıqını gordum :)aaaaaaaaa valla elarayı merak ettım herkesede sordum bı yanıt yok nerde bu kız gırmedı bugun hıc yhu
hosgeldın cnmKIZLARRR ben geldim tatil bitti:::::::(((
cnm hosgeldın temızlık yabmıssın ellerıne saglık gule gule kırletın ben anormal yorgunum 3 gun once ev temızledım sonra ablamın evını temızledım sonra sunnete gıttım oynadım ayın 5 ı kızımın doum gunuydu tasındıgım ıcın bu sene pek bırsey yabamadım bugunde 10 agustos yanı esımle benım dogum gunum arkadaslardaydık yenı geldık oyle ıste :)tmm cnm boşalttımm
maşallah diyim 2 güne bir mesaj kutum doluyorr :))
trufcum cnm reglıne 4 gun mu var ben 34 gunde bır regl oldugum ıcın bazen 28 gunde bır olabılıyor duzensız o yuzden yabarsam 20 sınde yaparım testı ama ben cok ıyıyım ne akıntı ne agrı ne baska bısı sende durumlar nasıl
canımm seni çok iyi anlıyorum iki hamileliğimde yaza gelmişti birincisinde doğumu yazın yaptım ikincisinde bütün yaz hamile doğum sonbahar offff bee bir an önce geçse günler doğursan rahatlasan:))))canım bebek için ufak tefek bir şeyler almaya başladınmı ne zevklidir onun telaşı yaa bende bebek kıyafeti almaya bayılırım bana özelden ev adresini atarmısın bebişe ufak bir hediye göndermek isterim ::)))))))))
tabii canım kuduruk olunca kız oluyoocanım benim şafak 4 derken adetime 4 gün var bugün hariç
demek istedim
yoksa 4 gün günüm geçmiş değil
test yaptım tabiki negatif ( - )
ilacını verseymiş ya o zaman
çok çok çok ileri seviyedemi kansızlığın
canım benim adetim 4 gün var daha
eee demek ki kuduruk olmucaaaz kaydirigubbakcemile2
aaaaaaaaaa ben farklı yapıyordumm sen farklı anlattıncıkss olmasss:))
yarın sen yükle resiminii beraber bakalım birbirimize hehe.benim resimler hazırda bekliyorrr
resim yüklemeyi anlatıyorum
resimin üstüne gel sag tıkla birlikte ac de , paint sec
paint syfası acılınca dosya dan farklı kaydet diyorsun
kayıt türünü jpg secip kaydet diyorsunn
sonra buraya geliyon
kullanıcı panelinden albümler bölümüne giriyon
albüm oluştur de
gözat dan dosyayı bul yüklee
albümü oluştururken sadece arkadaşlarım görsün seceneginide secmeyi unutma
yoksa herkess görür seni:)
,
ayy ne güzel evindesin
ben nöbetteyim
bana da dua et canım
istediğim yere ipdal ihdasım olsun
cnm karbonatlı suyu naıl yapıyon bır bıde hergunmu ıcıyon mu
günaydın
buğün benim işim var sayfa erken açılmış maaşallah
kaynatın bakalım
inşallah canım
RABBİM gönlünün muradını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?