bebek cinsiyet belirleme..

kızlar gunaydın tatıl bıttı dondum cok sukur
gamzecım hosgeldın gurbet guzelıde gelmıs hosgeldın gurbet guzelı
canımm benn hep erkekk hissettimm kız diye hiç hissetmedimm
yumurtlama günüü olmasından yana biraz ümidim vardıı öylede olduu
anladım cnm bende kızımda kız dıye cok hıssetmıstım ve tuttu ondan soruyum dedım

sağol canımmmm
7nci kattan 6 ncı kata taşınıyorummm
Allah yardımcın olsun ıstersen yan daıreye gec tasınmak zor ıs vallahı

bilmiyorum (((
bence stresten erken hastalandım
yapamıycam bu işi beceremiyorum
cnm sıkma canını beceremıyorsun dıe bısı yok ayda bıkere denıyorsun sans cok dusuk o yuzden oyle oluyor elbet olucak sabır lasım bıraz

cnm kızına gecmıs olsun senınde gozun aydın sevındım
aaaaaaaaa valla elarayı merak ettım herkesede sordum bı yanıt yok nerde bu kız gırmedı bugun hıc yhu
cnm bende tam gecmısı okurken sorucaktım kı geldıqını gordum :)
KIZLARRR ben geldim tatil bitti:::::::(((
hosgeldın cnm
tmm cnm boşalttımm
maşallah diyim 2 güne bir mesaj kutum doluyorr :))
cnm hosgeldın temızlık yabmıssın ellerıne saglık gule gule kırletın ben anormal yorgunum 3 gun once ev temızledım sonra ablamın evını temızledım sonra sunnete gıttım oynadım ayın 5 ı kızımın doum gunuydu tasındıgım ıcın bu sene pek bırsey yabamadım bugunde 10 agustos yanı esımle benım dogum gunum arkadaslardaydık yenı geldık oyle ıste :)
trufcum cnm reglıne 4 gun mu var ben 34 gunde bır regl oldugum ıcın bazen 28 gunde bır olabılıyor duzensız o yuzden yabarsam 20 sınde yaparım testı ama ben cok ıyıyım ne akıntı ne agrı ne baska bısı sende durumlar nasıl

canım benim kasıklarım da batmalar oluyo ara sıra

ay canımm benimm çokk sağoll teşekkür ederimm düşünmenn bile yeterliii

tabii canım kuduruk olunca kız oluyoo
ben 2 kızdada öyleydimmm yani kudurukk yeni evliliğinde verdiği şeyy
bundaaa hiç umrumda bile değildi
olduda bittiye geldii

aaaaaaaaaa ben farklı yapıyordumm sen farklı anlattın
gerçekten bende koymakk istiyorumm yenidenn
ama ben önce albümlerden yapmaya çalışıyordumm ctrl izin vermiyoo yazıyodu banaa
bide bizim bilgisayarın dili ingilizcee
ondanda zorlanıyorumm

resimin üstüne gel tıkla diyorsun ya
işite orayıı nasıll bulcamm
yanii şimdii sayfamdakii beğendiğim resmii resimlerden bulcamm sağ tıklıcam değilmiii

inşallah canım
RABBİM gönlünün muradını versin

Kizlar, masallahiniz var, bir gun girmiyorum otuz sayfa gidiyor ..
Butun deneyenlere basarilar diliyorum. Allah yardimciniz olsun.
Gecenlerde yazacaktim ama unutmusum. Belki cogunuz biliyorsunuzdur, antibiyotik alirken hamile kalanlarin cogunlukla oglu oluyormus. Ph i direkt yukseltiyor. Ben sinuzitten senede 2 kez antibiyotik kullaniyordum ama bu yaz ameliyat oldum ve artk ihtiyacim olmayacak. Tabii baska bir soguk alginligi vs olmazsa.. Bazilari hastalik olmadan sirf erkek cocuk icin kullaniyorlar. Onceleri onyargili yaklasiyordum, bebege filan zarari olur diye ama yazilanlara gore bir yan etkisi yokmus. Sanirim ben deneyemem antibiyotige karsi bir antipatim var yillardir kullanmak zorunda olusumdan belki de., zaten burada recetesiz antibiyotik vermiyorlar. Allah tan kizlarima yazin hamile kaldim da antibiyotik kullanmiyordum. kaydirigubbakcemile2

BONCUKKKKK cnm Dogum Gününü kutlarımmm
ailenle birlikte saglıklı,hayırlı,mutlu yıllar dilerim
Yeni yaşındaa birdee oglun olsun inşallah cnmmma.s.Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…