- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #8.481
ecemnur evin çok güzel güle güle otur
bayıldım evine çok zevklisin cnm güle güle otur.
bende çektim ama hala yülleyemedim sorun çıkıyo nedense
foto makınasıyla çektım ama olmuyo bağlantı yok diyo
ya ondan o zaman olmuyo
ne güzel hamişlerimiz varmış.Sinam ve Truf tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Gönlünüze göre versin.Darısı isteyen herkesin başına.
resmin üstüne gel
mausla sağ tıkla
birlikte aç
paint
görünüm
yakınlaştır
özel
%12.5 yap
ozaman oluyor
ay cnm Allah razı olsun ıns hamıleysem saglıklı ele ayagı duzgun bı hayırlı bı oglum olur degılsemde soz senı dınlıycem :)cnm sen ferah tut içini.eger hamileysende erkek olma ihtimali sendede yüksekk
hamile degilsende benim onayım olmadan fiki fiki yapmaa bidahaa:)))
cnm cok sagoll güzel dileklerin için.aminnn diyorummm
cnm kazaya kurban gittigimi sanmıyorum ama 1 gün gecikti reglim.genelde gecikirr ama kızlarda böle deyince birden panik oldum:)
ama sanmıyorum hamile oldugumuu
evet cnm cıkar kan testinde.
trufun 4 günü vardı cıktı bak
ayrıca kan aldırmak orucu bozmazz
cnm ıns hamılesındırteşşekkürler elaracım yarın cesaret bulursam yaptırıyım beni gazlayın valla ayaklarım gitmiyor negatif sonuç beni çooook üzer..
cnm bıtmıs gule gule kırtlet:)ewet cnm anca yarın yapsaydım herlde mahvolmustum camları felan da sıldım ter den su oldum... yemek yaptım kocayı beklıyommmm
cnm ıns sende hamılesındır gusel haberlerını beklıyoruzanam ne yaptınız bee oku oku bitmiyo
gözlerim şaşı oldu anladım siz benim gelmememi bekliyonuz konuşmak için
tabi dün şaziyede yoktuya
bu arada hamileler hayırlı olsun
allah tamamına erdirsin
darısıda bana olsun inşaaalllaaahhh
benimde buğündü ama olmadı daha
sağ tarafımda ara ara ağrı var
hosgeldın cnm Allah bagıslasınkızım var ismi dilay ama küçükken erkeğe benziyorduk şimdi tam prenses oldu
benim ismim yasemin
cnm bızımkıler sadece tahmınler yada okudugumuz yazılar elbettekı rabbım bılır o yuzden rabbım gonlune gore versın dıyorumkızlar nasıl bir analiz yapıyorsunuz bilmiyorum ama ben yumurtlama günümden 3 ve 1 gün önce ilişkiye girdim eşimle bakalım cinsiyetimiz ne olacak şimdi 12 haftalık hamileyim.1 kızım var 3.5 yaşında erkek olursa iyi olur ama olmasada farketmez
uyudunuzmu kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?