bebek cinsiyet belirleme..

ne güzel hamişlerimiz varmış.Sinam ve Truf tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Gönlünüze göre versin.Darısı isteyen herkesin başına.

ay cnm Allah razı olsun ıns hamıleysem saglıklı ele ayagı duzgun bı hayırlı bı oglum olur degılsemde soz senı dınlıycem :)
teşşekkürler elaracım yarın cesaret bulursam yaptırıyım beni gazlayın valla ayaklarım gitmiyor negatif sonuç beni çooook üzer..
cnm ıns hamılesındır
ewet cnm anca yarın yapsaydım herlde mahvolmustum camları felan da sıldım ter den su oldum... yemek yaptım kocayı beklıyommmm
cnm bıtmıs gule gule kırtlet:)

cnm ıns sende hamılesındır gusel haberlerını beklıyoruz
kızım var ismi dilay ama küçükken erkeğe benziyorduk şimdi tam prenses oldu
benim ismim yasemin
hosgeldın cnm Allah bagıslasın

cnm bızımkıler sadece tahmınler yada okudugumuz yazılar elbettekı rabbım bılır o yuzden rabbım gonlune gore versın dıyorum
Shettles Yöntemi

Bu yöntem Y spermlerinin X spermlerine göre daha hızlı yüzdüğü ancak daha kısa ömürlü olduğu varsayımından hareket ederek çiftlere erkek bebek için yumurtlamadan bir gün önce, kız bebek için ise 2-4 gün önce beraber olmasını söyler. Dr. Shettles tarafından 35 yıl önce geliştirilmiş bu teoriden hareketle evde kullanıma yönelik çeşitli hazır test kitleri oluşturulmuştur. Test kutusunun içinde yumurtlamanın olacağı günü kadının idrarıyla belirleyebilen test çubuklarıyla birlikte istenen cinsiyete göre vajinanın içini yıkayarak vajina ortamının X veya Y spermini daha iyi barındıracak hale getiren yıkama sıvıları da bulunmaktadır. Bu yöntem için %75’lik bir başarı oranı bildirilmektedir.
ALINTIDIR

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…