bebek cinsiyet belirleme..

hd ,ece
sizde etst yapcaktınızzz sonucları merak ediyorumm

test aldım yanımda ama sahurda çok su içtim.şimdimi yapayım öğlen mi karar veremedim.akşamda eski arkadaşım ve eşi vardı yapamadım.ya ilginç birrşey benimki ne dedi biliyormusunuz biz bişey yapmadık ki ne testi yapıyorsun adam çalışmaktan bunadı galiba

Tefriciye duası okumak isteyenler sölesinn
[table="head"]No|Nick|Sayı|Sonuc|
1|Gamzecim|
2|Ebru|
3|qwert|
4|Elara|
5|Ariel|
6|Deyyan|
[/table]

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın kızlarrr ramazanın ilk günü ama ben karşılayamadım :1no2: dualara başlayacaksınız heralde hemen başlarsanız bunda da katkım olamayacak :çok üzgünüm: bu arada topicte bu ay patır patır herkes hamiş kalmış :teytey: hepsi netleşmese bile 2 si garanti

günaydın kızlar hayırlı ramazanlar.
sahurda eşim yoktu bende yedim yattım saat 11 gibi yedim gecede kalktım su içtim

allah bu mübarek günde herkesin duasını kabul etsin. evlat isteyenlere çifter çifter versin.
benimd ebugün kpss sonucum açıklanıyor dua edin banada kızlar.

şaziye bir ara sen bana özet geçersin burdaki arkadaşları tanımıyorum sen anlatırsın :)))

kaydirigubbakcemile3 hamileyim desen inanmıcak desene:))
testi şimdi yapabilirsinn.cok merak ediyorum.hamileysen 2 kez yumurtluorsun demektir

hayırlısı olsun cnm.haftaya cuma yine okuncak ozamn katılırsın

günaydın cnm.inşallahhh yüksek puan almışındırda atanırsınn.2 yıldır o kadar emek verdin,forumdan feragat ettin ,bizden mahrum kaldınn ders calışcam diye:)))
kacta acıklancakmış yaz mutlaka

sende katıl tefriciye duasına ?? şua mübarek ayları dolu dolu yaşayalımm
diger 11 ayı cok boş yaşıyoruzz.Allahh hidayet versin bize:)

tefriciye duası ne??? katılırım tabi vaktim çokk kızı uyuttuktan sonra okurum.

saat 14 de açıklancak dın dın dınn ne 2 senesi beee 2002 mezunuyum :)))) 8 sene ne demek :)

ben atanamayan öğretmenzedeyimde kızlar.

şaziye bu konuyu kullanıcı paneline nasıl ekliyon her defasında senin profiline girip buluyom konuyu :) nerde olduğunuda bilmiyom bakmadım bitürlü hehehhe

gwert inş hamilesindir tüm test yapcaklar yapın biranönce

ama kızlar benim 2 gebeliğimde de idrar testinde çıkmadı kan testinde çıktı hemde en pahalılarından almıştım güya çıkmadı belkide 10 kez yapmışımdır.
o yüzden kan testi en güveniliri.

Salat-ı Tefriciye
(Hacet Duası)
İmamı Kurtubî Hazretleri, şöyle buyurmuştur: "Bir kimse, çok önemli bir işinin veya önemli bir dileğinin gerçekleşmesini, ya da üzerinde devam edip duran büyük bir belanın üzerinden çekilip gitmesi (kalkması) için "Salât-i Tefriciye"yi (4444) defa okuyup, bu mübarek Salât-ü Selâm ile Yüce Peygamberimiz'i vesile edinse, hiç şüphe ve tereddüt yoktur ki, Yüce Allah, okulunun istek ve muradının olması için hayırlı bir sebeb yaratır ve ona muradını verir."

Okunuşu
"Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lûmin lek."

Anlamı
Allah'ım Bizin Efendimiz Muhammed'e (sav) kusursuz bir salat ve rahmet, mükemmel bir selam ve selamet vermeni diliyoruz. O peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara onun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar onun hürmetine elde edilir. Onun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah'ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salat et.

arielcim 4444 sayısını okuyacak kişi sayısına bölüyoz yaklaşık 250-300 arasında düşüyor kişi başına
her hafta cuma gününe kadar bitirip burdan bi arkadaş hepimizin ismini söleyip duasını yapıyorr
herkesde 2 rekatlık hacet namazı kılıyorr.duasını ediyorr

inşallah canım senin kaç çocuğun var

amınnnnnnn

ben atanamayan öğretmenzedeyimde kızlar.[/QUOTE]

benimde gidip test almam lazım ama korkuyorum
zaten iki gündür sağ tarafımdada ağrı var
ne olur hamile oluyum
ay cnm hadı al ya valla merak edıyoz yad a kan testı yaptır
şaziye bu konuyu kullanıcı paneline nasıl ekliyon her defasında senin profiline girip buluyom konuyu :) nerde olduğunuda bilmiyom bakmadım bitürlü hehehhe
cnm burya gırınce sıkkulananlara ekle burasını rahat buluyosun sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…