- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #8.521
hd ,ece
sizde etst yapcaktınızzz sonucları merak ediyorumm
Günaydınlar canlarım
bugün 3 te doktor randevum var
test aldım yanımda ama sahurda çok su içtim.şimdimi yapayım öğlen mi karar veremedim.akşamda eski arkadaşım ve eşi vardı yapamadım.ya ilginç birrşey benimki ne dedi biliyormusunuz biz bişey yapmadık ki ne testi yapıyorsun adam çalışmaktan bunadı galiba
günaydın kızlarrr ramazanın ilk günü ama ben karşılayamadım :1no2: dualara başlayacaksınız heralde hemen başlarsanız bunda da katkım olamayacak :çok üzgünüm: bu arada topicte bu ay patır patır herkes hamiş kalmış :teytey: hepsi netleşmese bile 2 si garanti
günaydın kızlar hayırlı ramazanlar.
sahurda eşim yoktu bende yedim yattım saat 11 gibi yedim gecede kalktım su içtim
allah bu mübarek günde herkesin duasını kabul etsin. evlat isteyenlere çifter çifter versin.
benimd ebugün kpss sonucum açıklanıyor dua edin banada kızlar.
şaziye bir ara sen bana özet geçersin burdaki arkadaşları tanımıyorum sen anlatırsın :)))
gwert inş hamilesindir tüm test yapcaklar yapın biranönce
ama kızlar benim 2 gebeliğimde de idrar testinde çıkmadı kan testinde çıktı hemde en pahalılarından almıştım güya çıkmadı belkide 10 kez yapmışımdır.
o yüzden kan testi en güveniliri.
şaziye bu konuyu kullanıcı paneline nasıl ekliyon her defasında senin profiline girip buluyom konuyu :) nerde olduğunuda bilmiyom bakmadım bitürlü hehehhe
neyse size doyum olmaz ben kaçıyorum ev toplamam lazım
sonra çıkıp test almam lazım
önce testimi alsamki
amınnnnnnnhayırlısı olsun cnm.haftaya cuma yine okuncak ozamn katılırsın
ewet cnm ıns elaracım her hafta yapalım ramazan bıtene denk sonrada devam ederız ıns
günaydın cnm.inşallahhh yüksek puan almışındırda atanırsınn.2 yıldır o kadar emek verdin,forumdan feragat ettin ,bizden mahrum kaldınn ders calışcam diye:)))
kacta acıklancakmış yaz mutlaka
cnm ıns hersey gonlunce olsun ıns kazanırsın
sende katıl tefriciye duasına ?? şua mübarek ayları dolu dolu yaşayalımm
diger 11 ayı cok boş yaşıyoruzz.Allahh hidayet versin bize:)
ay cnm hadı al ya valla merak edıyoz yad a kan testı yaptırbenimde gidip test almam lazım ama korkuyorum
zaten iki gündür sağ tarafımdada ağrı var
ne olur hamile oluyum
cnm burya gırınce sıkkulananlara ekle burasını rahat buluyosun sonraşaziye bu konuyu kullanıcı paneline nasıl ekliyon her defasında senin profiline girip buluyom konuyu :) nerde olduğunuda bilmiyom bakmadım bitürlü hehehhe
benimde gidip test almam lazım ama korkuyorum
cnm hadı bır an once yap ıns hamıssındırneyse size doyum olmaz ben kaçıyorum ev toplamam lazım
sonra çıkıp test almam lazım
önce testimi alsamki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?