bebek cinsiyet belirleme..

yaptınmı cnm msn açımmı
cnm mısafır geldı cıkmak zorunda kaldım o yuzden denemedım tam yarın bakarız artık
merhaba kızlar ben yeniyim. şaziyeyle diğer sayfadan tanışıyorduk ama burayı açınca oraya geldiği yok bari biz gelelim dedik :)
cnm h.g
elara hani geliyodun kocişle beraber sende uyudun dimi::)))
uyudunmuuuuuuu cancazım bak gununde geıcıyo sakın heeeeeeeee:):)):)):):
kızlar yarın gıremessem sımdıden sıze ıyı yazmalar daha uyumadım valla yarın aksama kadar yatıyomusum olumunekankayizsmile

:roflol: adım şaziye kalacakkkk
cnm inşallah regli olmazsınn
senden de güzel haberler bekliyorz inş

halaaaa yatmadımm ütü yaptımmm bitti nihayettt
gamzeeeee 3 bebe sana bakarkenn sen nasıl uyucannn gündüz yawww.sen dayanamazz gelirsin buraya kesin:))
kızım öglen uykusuna yatınca bende yatmayı düşünüyorummm

bu aradaa Tefriciye duasını okuyacak olanlar sölesin heemn liste yapalım.cuma gününe bitirelim yinee
1 günde rahat okunup bitiyorr
gec bile kaldık.niye böle yaptık yaaa

hayirli ramazanlar kizlarr
kacc adet okunacak elara beni yazabilirsin rakamimi bileyim coook is guc var bende ama olsun sikistiririm araya
rabbim mukafatini verir insallahh

Selam kizlar, sizler simdi ikinci uykunuzdasinizdir(sahur sonrasi) Ilk oruc.. ne kadar tatli oluyor, hep eski ramazanlari getiriyor akla.. Herkese hayirli ramazanlar diliyorum..

Antibiyotigin ne zaman alinacagini sormus bir arkadas. on gunluk bir antibiyotik bitince ya da bitmesine yakin iliski olabilir.. Antibiyotik brakildiktan 10 gun icinde vucutta atiliyor ama ph i daha erken etkiler. O yuzden en gec biraktiktan bir kac gun icinde olmali diye dusunuyorum.

:roflol: adım şaziye kalacakkkk
cnm inşallah regli olmazsınn
senden de güzel haberler bekliyorz inş
günaydın inşallah canım buğün test yapıcam dua edin
bende sabah kalkınca bi daha uyuyuyamıyorum öğlen uykusu hiç yok ne yapacam bilmiyorum
bu aradaa Tefriciye duasını okuyacak olanlar sölesin heemn liste yapalım.cuma gününe bitirelim yinee

ben okurum
hatta ramazan bitene kadar 500 yasinde okuruz

günaydın kızlarrr
kimse yok bugün , uyanamadınız dimi
Herkese hayırlı Ramazanlar
Allah orucumuzu kebul etsin inşallah

gunaydın kızlar hayırlı ramazanlar rabbım tutugumuz orucumuzu ıbadetlerımızı dualarımızı mekkede medınede edılen ıbadetler dualar yuzusuyu hurmetıne kabul etsın ıns amınnnnnn.....

Son düzenleme:
ay ınankı elaracım uyunmuyo ama gozlerımın ıcı yanıyo gene 8 de uyandım 5 de yattım aynen bıraz gunduz uyuruz ıns
cnm bende okurum kac taene okunacak ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…