- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #8.681
Elara yaptınmı kızzzz nerdesin ???
Dün doktora gittim.doktor henüz küçük dedi kıza benziyor dedi.
gunaydın kızlar herkesın ramazını serıfı mubarek olsun bugun ılk gun dıye sanırım bırazcık mıde bulantım rabbım kabul etsın ıns
hdegırmencı cnm bak sen soyle dusun rabbım bu 11 ayın sultanı mubarek ayda sana bukadar mujdelı bır haber verdı her ıste bır hayır vardır kendı uzmemelısın tebrık edıyorum ıns kazasız belasız sorunsuz rabbım kucagına almayı nasıp eder
qwert cnm aaaa sılıkte olsa hamılesın yaaa ayy cok sevındımmm rabbım kucagına almayı nasıp etsın dunya tatlısı bı oglan.cızgı cok sılıkse bebek cok yenıdır ondan senın ılıskı gunu neydı cnm
inşallah öyledir
ay kızlar cok mutlu oluyorum hersey dua bakın tefrıcıyeden sonra hamıs haberlerı gelmeye basladı ıns oğlanlar yoldadır
Elara bence sen bı test yap cnmmm
benimkide çok silikti ama hala inanamıyorumbenim idrar testim negatif çıkıyo hala
tek cizgi ikinci çizgi hiç yok
ben hamileyim şimdi yaaa
hala inamıyorum zaten
bebek yoksa çıkmıyoo canımm
senin gününe kaç gün varrrrr
geçtimii yoksaa
aaaaaaaaaaa niye hatırlamıyorsunn
burda not tutunn diyordukk amaa
tam yumurtlama zamanına denk getirmedinmii canımmm
sen neyle buldun yumurtlama zamanınıı
kaç kez ilişki oldu
kızlar merhaba evdeyım bugun. Aksam acılde serum yedım , sıcaktan ıshal ve kusma... Cok kotuydum...bugun daha ıyıyım. Kış gelsin delircem artık yaa...
qwert yarın sabah tekrar yap test istersenn
ewet cnm bencede okuyacaz ınsssssssssssskimsede enerji yok bugün.oruclu olunca okumak istemiyorlar sanırım
ama erkek bebiş için olmak zorunda.a.s
kızlar merhaba evdeyım bugun. Aksam acılde serum yedım , sıcaktan ıshal ve kusma... Cok kotuydum...bugun daha ıyıyım. Kış gelsin delircem artık yaa...
elara senin baktığın bi takvim vardıya
yabancı bi site linkini verebilirmisin
qwert seni yazıyımmı hamile listesine ne diyon:)
evet döndüm evde ağladım,ağladım anneme abime yengeme hatta dyıma bile söyledik.herkez teselli etti.şimdi kendi doktorumu arayıp önce ona gideceğim.sonra allah kerim.ben bu gün öğrendim ya adı ahzır ramazan geldi.
cnmm ıyı yapmıssın bıraz rahatlamıssındır ıns dr dende ıyı haberı alırızevet döndüm evde ağladım,ağladım anneme abime yengeme hatta dyıma bile söyledik.herkez teselli etti.şimdi kendi doktorumu arayıp önce ona gideceğim.sonra allah kerim.ben bu gün öğrendim ya adı ahzır ramazan geldi.
TAM 3 AYLIKKEN İSTANBULDA DOKTOR %60 ERKEK DEMİŞTİ.İSTANBULDAKİ DOKTORUN ULTRASYON CİHAZI DAHA İYİ VE NETTİ.ŞİMDİ KARNIM 13 HAFTA 3 GÜNLÜK DÜN GİTTİĞİM DOKTOR normal doktorum değil kendi doktrum kalabalıktı bende ikili testimin zamanı geçiyor diye başka bir doktora gittim.doktor genç ve tecrübesiz gibi geldi bana.çok incelemedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?