- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #8.661
ne hızlıymış spermlercnm sen 11 temmuzda regli oldun
17-18-19 tarihlerinde ilişki oldu
regli döngün 30 gün demiştin
buna göre yum günün 26 yada 27 temmuzz.24 ü yalnış yazmışım
bu üç günden başka ilişki oldumu?
19 da hamile kaldıgını varsayalım yum gününe kadar 7-8 gün gecmiş.spermler bu kadarr zaman canlı kalmışş yada erken yumurtladın sen
kız banada bakın ne olcak
ilişki zamanı falan sorma çünkü hatırlamıyorum
ben çıkıyorum eve gidiyorum.bağıra bağıra ağlamam lazım.allaha emanet olun.
ilişki zamanı falan sorma çünkü hatırlamıyorum
gunaydın kızlar herkesın ramazını serıfı mubarek olsun bugun ılk gun dıye sanırım bırazcık mıde bulantım rabbım kabul etsın ıns
hdegırmencı cnm bak sen soyle dusun rabbım bu 11 ayın sultanı mubarek ayda sana bukadar mujdelı bır haber verdı her ıste bır hayır vardır kendı uzmemelısın tebrık edıyorum ıns kazasız belasız sorunsuz rabbım kucagına almayı nasıp eder
qwert cnm aaaa sılıkte olsa hamılesın yaaa ayy cok sevındımmm rabbım kucagına almayı nasıp etsın dunya tatlısı bı oglan.cızgı cok sılıkse bebek cok yenıdır ondan senın ılıskı gunu neydı cnm
ay kızlar cok mutlu oluyorum hersey dua bakın tefrıcıyeden sonra hamıs haberlerı gelmeye basladı ıns oğlanlar yoldadır
Elara bence sen bı test yap cnmmm
benim idrar testim negatif çıkıyo hala
tek cizgi ikinci çizgi hiç yok
ben hamileyim şimdi yaaa
hala inamıyorum zaten
gunaydın kızlar herkesın ramazını serıfı mubarek olsun bugun ılk gun dıye sanırım bırazcık mıde bulantım rabbım kabul etsın ıns
hdegırmencı cnm bak sen soyle dusun rabbım bu 11 ayın sultanı mubarek ayda sana bukadar mujdelı bır haber verdı her ıste bır hayır vardır kendı uzmemelısın tebrık edıyorum ıns kazasız belasız sorunsuz rabbım kucagına almayı nasıp eder
qwert cnm aaaa sılıkte olsa hamılesın yaaa ayy cok sevındımmm rabbım kucagına almayı nasıp etsın dunya tatlısı bı oglan.cızgı cok sılıkse bebek cok yenıdır ondan senın ılıskı gunu neydı cnm
ay kızlar cok mutlu oluyorum hersey dua bakın tefrıcıyeden sonra hamıs haberlerı gelmeye basladı ıns oğlanlar yoldadır
Elara bence sen bı test yap cnmmm
değilsindir düzensizmişsin baksana
bence sen kesinlikle ovülasyon kiti kullanmalısın
evet tefriciyeleri kim ne kadar okuyacak belirleyip cumaya yetiştirelim bence.
benim idrar testim negatif çıkıyo hala
tek cizgi ikinci çizgi hiç yok
ben hamileyim şimdi yaaa
hala inamıyorum zaten
anaaaaaaaaaaaaaaa sendemi kızz:CüvCüv:
kaydirigubbakcemile3 senin böle dogal tepki ve yorumlarına bayılıyorum karabiberimmmm
BENDE SENIN GIBI KARSILAYAMAYANLARDANIM YAAgünaydın kızlarrr ramazanın ilk günü ama ben karşılayamadım :1no2: dualara başlayacaksınız heralde hemen başlarsanız bunda da katkım olamayacak :çok üzgünüm: bu arada topicte bu ay patır patır herkes hamiş kalmış :teytey: hepsi netleşmese bile 2 si garanti
canim benim msj atarken abone ol bolumu var oradan abone ol surekli kullanici bolumunden gir ve gorursun abone oldugun topiklerişaziye bu konuyu kullanıcı paneline nasıl ekliyon her defasında senin profiline girip buluyom konuyu :) nerde olduğunuda bilmiyom bakmadım bitürlü hehehhe
gercektenmıııııııııııııııııııııııııı..................hayırlı olsun ınsallahh..kan testı yaptırıcakmısın ne yapıcaksın sımdııııı.......ayyyyyyy :dance:
canim hayirli ugurlu olsun ne guzel insallah pipili yola cikti önemli olan simdiden sonrasi canimvar ya herşey şaka gibi çift iki koyu çizgi var cebime koydum.bakıyorum silinmiştir diye ama orada allahım hayırlısı olsun.ağlamaktan ekranı bile göremiyorum.ve eşim bile inanmadı .ben maaf oldum.
gittim test aldım
sevindim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa masallah insallah oglan yoldahamiileyyiiimmm
sağol canımm benimm
kimsede enerji yok bugün.oruclu olunca okumak istemiyorlar sanırım
ama erkek bebiş için olmak zorunda.a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?