bebek cinsiyet belirleme..

ne hızlıymış spermler

kız banada bakın ne olcak

ilişki zamanı falan sorma çünkü hatırlamıyorum

ilişki günlerini bilmeden nasıl bakcaz cnm.müneccimmiyiz biz:)

ben çıkıyorum eve gidiyorum.bağıra bağıra ağlamam lazım.allaha emanet olun.

cidden ben anlamıyorum seni.sen zaten planlı ilişkiye girmedinmi?
hadi diyelim 1. sinde plansız oldu bundan hamile kaldın üzülmen dogal.ama sen ard arda 3 kez korunmasız ilişki yaşamışsın.yani hamile kalmaya niyetlenerek ilişki yaşanmış.neden şimdi bu kadar üzülüyorsun anlamak güç
kendini yıpratma lütfen.bi test daha al ve tekrar dene.belki bozuk olabilir.hatta direkt kan testi yaptırsan daha iyi olur.

gerçekten ya bu dua işe yaradıı
nekadar hamile çıktı

yapcam birazdan cnm.sende hamile olabilirsin gibime geliyor boncukk:))

değilsindir düzensizmişsin baksana
bence sen kesinlikle ovülasyon kiti kullanmalısın

ben yum takibi yada ovulasyon kitini kesinlikle düşünüyorum.tabi hamile degilsemmm

evet tefriciyeleri kim ne kadar okuyacak belirleyip cumaya yetiştirelim bence.

kimsede enerji yok bugün.oruclu olunca okumak istemiyorlar sanırım

benim idrar testim negatif çıkıyo hala
tek cizgi ikinci çizgi hiç yok
ben hamileyim şimdi yaaa
hala inamıyorum zaten

sabah yazan Ariel nickli arkadaşta hamile oldugundan şüphelenmiştii
test yaptı negatiff.sonra kan verdirdi pozitftii
hatta ilk hamileliigindede idrarda cıkmamış.yine kanda belli olmuş
seninkide benzer bi durumm

hdeğirmenci cinsiyeti ne istiyorduu
3 kez korunmasız ilişki olduğuna göree benim tahminim kız bebek
ama kızmıı istiyorduu 3 kez denedii
onu şuannn çok iyii anlıyorummm bende çok ağlamıştımmm

h değirmencinin 2 kızı varmış neden 3 kez ilişkii denemiş yaaa
yada emin olmadanmıı ilişkiye girdii
inşallah gönlündekii olurr
bende kalmamm dedimde izin verdim kocaya boşalmasına kalmışımm hemen 1 ilişkiden

BENDE SENIN GIBI KARSILAYAMAYANLARDANIM YAA
şaziye bu konuyu kullanıcı paneline nasıl ekliyon her defasında senin profiline girip buluyom konuyu :) nerde olduğunuda bilmiyom bakmadım bitürlü hehehhe
canim benim msj atarken abone ol bolumu var oradan abone ol surekli kullanici bolumunden gir ve gorursun abone oldugun topikleri

var ya herşey şaka gibi çift iki koyu çizgi var cebime koydum.bakıyorum silinmiştir diye ama orada allahım hayırlısı olsun.ağlamaktan ekranı bile göremiyorum.ve eşim bile inanmadı .ben maaf oldum.
canim hayirli ugurlu olsun ne guzel insallah pipili yola cikti önemli olan simdiden sonrasi canim
gittim test aldım

sevindim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa masallah insallah oglan yolda

trufum kiz gözun aydin canimmmmmmmm

bacimdada silik cikti cizgi simdi 7 aylik kizimiz olacak insallahhhhh silik dmek hamis demek yaneeeee

ben hala cözemedim kizlar delme islemini yaaaa akil virin banaaaaaopuyorumnanaktan

elara cnm yok ben hamıle deqılımdır :) ne bılıyım kendımı cok ıyı hıssedıyorum cunku hemde eylule adapte olmaya calısıyorum ben hehehe vallahı rabbım ne eylerse guzel eyler hakkımda hayırlısı ne ıse bana onu versın gerısının hıc onemı yok :) Bu arada ben senın testı beklıyorum cnm yap sen sonra ben yaparım ama benım reglıme cok bırlesmenın uzerınden 8 9 gun gecmıs cıkmaz zaten trufta oldugu gıbı varsa ancak kanda cıkar ama ne bılıyım ya beklemeyı sevıyorum sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…