bebek cinsiyet belirleme..

gunaydın kızlar herkesın ramazını serıfı mubarek olsun bugun ılk gun dıye sanırım bırazcık mıde bulantım rabbım kabul etsın ıns
hdegırmencı cnm bak sen soyle dusun rabbım bu 11 ayın sultanı mubarek ayda sana bukadar mujdelı bır haber verdı her ıste bır hayır vardır kendı uzmemelısın tebrık edıyorum ıns kazasız belasız sorunsuz rabbım kucagına almayı nasıp eder
qwert cnm aaaa sılıkte olsa hamılesın yaaa ayy cok sevındımmm rabbım kucagına almayı nasıp etsın dunya tatlısı bı oglan.cızgı cok sılıkse bebek cok yenıdır ondan senın ılıskı gunu neydı cnm

ay kızlar cok mutlu oluyorum hersey dua bakın tefrıcıyeden sonra hamıs haberlerı gelmeye basladı ıns oğlanlar yoldadır
Elara bence sen bı test yap cnmmm

trufcum nasılsın?nezaman gitcen doktoraa
nasıl hissediyon kendiniii
kızın nasıl tepki verdiii

kendimde hiç bir fark yok
cuma giderim büyük ihtimalle
kızıma 'kızım kardeş gelsin mi ? diye sordum dün
hıhı gelsin
nerden gelsin
çalıştığım yerin ismini söyledi.
çok komik yaaa

bende yusuf yusuf oldum şimdii
bizde saldım çayıra durumundayızzz
off yoksa bendemi hamileyim yaaaa.hiç bi belirtimde yokkii
test alcam bendee
dua edin hamile olmayımmmmmmmmm

değilsindir düzensizmişsin baksana
bence sen kesinlikle ovülasyon kiti kullanmalısın

ben çıkıyorum eve gidiyorum.bağıra bağıra ağlamam lazım.allaha emanet olun.

canım yaaa yapma vardır bunda da bir hayır

var ya herşey şaka gibi çift iki koyu çizgi var cebime koydum.bakıyorum silinmiştir diye ama orada allahım hayırlısı olsun.ağlamaktan ekranı bile göremiyorum.ve eşim bile inanmadı .ben maaf oldum.

aaaaaaaaaaaaaaaa inanmıyorum bir hamilemiz dahaaaaaaaaaaaaaaa var yaşasınn
ilk zamanlar olur böylee bende inanamamıştımmmm ekranda görene kadar ağladımm
truf vardı başka hamile olan varmıı umut naptıııııııııııııı

:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:dolmaya başladıkk böylee

slm kızlarrr
kızımın karnını doyurdum,balkonda suyun içinde güneşlendi biraz .az önce yatırdım uyur birazdannn
bende test almaya gitcem uysuundaaa

umut regl oldu cnm ıns onumuzdekı aya

bende 2 çizgii çıktığıı halde kabullenmedimm
sağlık ocağında kan testindede çıktıı ozaman inandımm varmışş dedimm gözyaşlarına boğulmuştumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…