bebek cinsiyet belirleme..

menü süper iftarda sizdeyiz hihoyyyt tatlı olarakta :icecream: gelirkene dondurma alalım

bende fasulye pilav tavuk ve çorba yapıcam ama hala yapacam

09,07,2010 da regl olmuştum. temmuz ayı için ilk ve son ilişki 18,07,2010 tarihinde oldu. Elaracım sence kız bebişi tutturmuşmuyumdur.

cnm 18 temmuzdan önce eşin kendidemi hiç boşalmadı.?kusura bakma cok acık sordum ama buda önemli
yani kız olma şansı cok fazla.tam kız gününde yapmışsın.inşallah dedigim gibi olur sonucta
usg resmi olmadan bişi söleyemiyom:))

elara sence ne olabilir benim şartlarımı düşünürsen.17 sinden önce yaklaşık 2 hafta birşey olmamıştı.ev taşıdığımız için çook perhiz falan yapılmadı.

yumurtlama günüme daha var diye düşündüğüm için direk denedim yani :))) y spermleri o kadar yaşayabilirmi bilmiyorum ki.
bu arada yarın doktora gidicem. usg resminde sağda mı solda mı olursa kızdı????

bu arada hem oğlumda hem bu hamileliğimde bizzat deneyip doğruluğundan emin olduğum evde hamilelik testini yazayım size.
idrarınızı bir bardağa yapıyorsunuz. içine bildiğimiz karbonat var ya onu döküyoruz biraz. eğer köpürürse hamilelik var, köpürmezse yok demektir.
geçen ay yapmıştım. karbonatlar bardağın dibine çökmüştü. bu ay yaptığımda ise acaip köpürdü.
adet gününe 4-5 gün kala bile sonuç veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…