bebek cinsiyet belirleme..

hadi yaa deneyelim hemen
hamile arkadaşlar sizde deneyin
ölcüleri nasıl olcak?

elınıze saglık sımdıden..bende mamaya davetlıyım:)))))
gel beraber olsun
aynen benimde ölee.ter boşalıyor ,ateş basıyorr
regli öncesi ebnim böle olur.ama hamileliktede oluyormuşşbilmiyorumkismile
itfaye çağıracam yakında
kızlar beım menudede mercımek corba bıber dolması kızlarımda orucya onlarda kızartma ıstıyolar patates kofte salata kompostu
afiyet olsun
dur bi deneyim
kaydirigubbakcemile3 dogru diyon valla ama benim koca şeyine cok güveniyorrr,şimdiye kadar hiç yanılmadııı:roflol:
töbee töbee oruclu oruclu konuştugumuz şeye bakk:umursamaz:

bencede oruç gidecek elden

selam kızlar tam gaz devamsınız maşallah elara oturtmayı çok severim akşama ben sendeyim ona göre

kızlar benimki köpürmedi
yani 1 tatlı kaşıgı karbonat koydum üstüne işedimm köpürür gibi oldu ama öle foşur foşur köpürmedi
benimkinin köpügü çişin keni köpügü sanırım.bardagın üstünde yaglı tabaka gibi kaldııkaydirigubbakcemile3

böle köpükten bahsetmiyonuz dimi?

ayyyy alemsin valla ne diyim
güldürdün beni halim yokken

cnm sen oruc tutmuyon dimii
şimdi ne ilgi alaka olur sana
şunu da ye,bunu da ye diye yıgarlar önüne mamaları:)

yok yok elaracım tutmuyorum hayatımda ılk kez...dunde esım yalnız kalmasın dıye kayınvalıdeme gıdelım dedım orada kaldık sahur ıcınde bugunde ıftardada ordayız..superdırde annecık on numara mamalar yapar..ay varya sahura bıle kalktım yemek yedım ınsallahhh cok kılolu olmam..tek sansım hayatta en cok sevdıgım sey tatlıydı ve cok korkuyodum hamıleyken ne yapıcam dıye ama ınanaılır gıbı degıl cıkolatadan tıksındım ıyyyy dusunmesı bıle korkunc sanırım obur gıbı sureklı tatlı yemekten bu haldeyım suan... :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…