- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #8.761
bence güvenilmez onlara
kendilerinden haberleri olmuyo şeylerindenmi olacak
kızlar beım menudede mercımek corba bıber dolması kızlarımda orucya onlarda kızartma ıstıyolar patates kofte salata kompostu
bu arada hem oğlumda hem bu hamileliğimde bizzat deneyip doğruluğundan emin olduğum evde hamilelik testini yazayım size.
idrarınızı bir bardağa yapıyorsunuz. içine bildiğimiz karbonat var ya onu döküyoruz biraz. eğer köpürürse hamilelik var, köpürmezse yok demektir.
geçen ay yapmıştım. karbonatlar bardağın dibine çökmüştü. bu ay yaptığımda ise acaip köpürdü.
adet gününe 4-5 gün kala bile sonuç veriyor.
gel beraber olsunelınıze saglık sımdıden..bende mamaya davetlıyım:)))))
itfaye çağıracam yakındaaynen benimde ölee.ter boşalıyor ,ateş basıyorr
regli öncesi ebnim böle olur.ama hamileliktede oluyormuşşbilmiyorumkismile
afiyet olsunkızlar beım menudede mercımek corba bıber dolması kızlarımda orucya onlarda kızartma ıstıyolar patates kofte salata kompostu
dur bi deneyimbu arada hem oğlumda hem bu hamileliğimde bizzat deneyip doğruluğundan emin olduğum evde hamilelik testini yazayım size.
idrarınızı bir bardağa yapıyorsunuz. içine bildiğimiz karbonat var ya onu döküyoruz biraz. eğer köpürürse hamilelik var, köpürmezse yok demektir.
geçen ay yapmıştım. karbonatlar bardağın dibine çökmüştü. bu ay yaptığımda ise acaip köpürdü.
adet gününe 4-5 gün kala bile sonuç veriyor.
kaydirigubbakcemile3 dogru diyon valla ama benim koca şeyine cok güveniyorrr,şimdiye kadar hiç yanılmadııı:roflol:
töbee töbee oruclu oruclu konuştugumuz şeye bakk:umursamaz:
hadi yaa deneyelim hemen
hamile arkadaşlar sizde deneyin
ölcüleri nasıl olcak?
hadi yaa deneyelim hemen
hamile arkadaşlar sizde deneyin
ölcüleri nasıl olcak?
qwerttt hd sizde deneyin gızlarr hadinn çişeeee
ben karbonat testini yapmaya gidiyom.çişimde geldi zatenn boşa gitmesin:))
foşur foşur köpürdü
ben bunu bi kere daha denemiştim arkadaşın dediği gibi dibe çökmüştü
off yemek ne yapcanız garularrrr
kızım uyuyor yerimden kımıldayamıyom uyancak diye.mutfakta cok ses oluyor cünküü
patlıcanla patatesi kyuvarlak dograyıp hafif kızartcam.ütüne salcalı ,kıymalı sos yapıp biraz pişircem .oturtma gibi olcak yani
yanına pilav cacık yada salataa
corba olarakta mercimek yapcam.kocam cok severrrr
elara ben testi sahurdamı yapsam yoksa sabahmı
kızlar benimki köpürmedi
yani 1 tatlı kaşıgı karbonat koydum üstüne işedimm köpürür gibi oldu ama öle foşur foşur köpürmedi
benimkinin köpügü çişin keni köpügü sanırım.bardagın üstünde yaglı tabaka gibi kaldııkaydirigubbakcemile3
böle köpükten bahsetmiyonuz dimi?
cnm sen oruc tutmuyon dimii
şimdi ne ilgi alaka olur sana
şunu da ye,bunu da ye diye yıgarlar önüne mamaları:)
selam kızlar tam gaz devamsınız maşallah elara oturtmayı çok severim akşama ben sendeyim ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?