- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #8.781
yok yok elaracım tutmuyorum hayatımda ılk kez...dunde esım yalnız kalmasın dıye kayınvalıdeme gıdelım dedım orada kaldık sahur ıcınde bugunde ıftardada ordayız..superdırde annecık on numara mamalar yapar..ay varya sahura bıle kalktım yemek yedım ınsallahhh cok kılolu olmam..tek sansım hayatta en cok sevdıgım sey tatlıydı ve cok korkuyodum hamıleyken ne yapıcam dıye ama ınanaılır gıbı degıl cıkolatadan tıksındım ıyyyy dusunmesı bıle korkunc sanırım obur gıbı sureklı tatlı yemekten bu haldeyım suan... :)))
baya baya köpürdükızlar benimki köpürmedi
yani 1 tatlı kaşıgı karbonat koydum üstüne işedimm köpürür gibi oldu ama öle foşur foşur köpürmedi
benimkinin köpügü çişin keni köpügü sanırım.bardagın üstünde yaglı tabaka gibi kaldııkaydirigubbakcemile3
böle köpükten bahsetmiyonuz dimi?
cnm garanti olsun az daha sabret sabah ilk idrarınla yap istersen
bu menüde iiimiş cokacimcoook galiba ben oruçlu olanlardan daha çok acıktım kafamçokkarıştıbende fasulye pilav tavuk ve çorba yapıcam ama hala yapacam
bunu öğrendiğimiz ii oldubu arada hem oğlumda hem bu hamileliğimde bizzat deneyip doğruluğundan emin olduğum evde hamilelik testini yazayım size.
idrarınızı bir bardağa yapıyorsunuz. içine bildiğimiz karbonat var ya onu döküyoruz biraz. eğer köpürürse hamilelik var, köpürmezse yok demektir.
geçen ay yapmıştım. karbonatlar bardağın dibine çökmüştü. bu ay yaptığımda ise acaip köpürdü.
adet gününe 4-5 gün kala bile sonuç veriyor.
elara sen hamilemisin
ye cnm boşver.bi şekilde gidiyor kilolar dogumdan sonra.
sende resmini cek koy albümeee merak ediyorum senidee
su karbonatı nasıl yabıonuz kızlar denesemmı bende hehehe
baya baya köpürdü
hani kola köpürür gibi benzetmek gibi olmasın ama
ya hani sahurda çok su içiyoruz ya
o yüzden dedim
denee kızz ,denemesi bedavaaa
ben denedim memnun kaldım tavsiyeederim herkeseekaydirigubbakcemile3
valla bide 4 lira gebelik testine vercektim boştan yere
aa evet cnm o aklıma gelemdi benim.sen iftardan önce yap bence.yani yemek yemeden yap istersen
kızlar bu albümleri ben neden göremiyom nirdeki annatıverin bana bakem
nerde sızın resımlerınızzz:))))) goruces bakalım elaracım ne hale gelıcem...sız kac kılo almıstınız..ayy bu arada benım bogazlarım sısınce karbonat yapardım bak mıdem bulandı aklıma gelıcek hep sımdı hahahahhaa :))))kaydirigubbakcemile3
albümlerimizi görmek için seni arkadaş listemize eklememiz lazımm.ben kendi resmini yüklemeyene kendi albümümü göstermiyomm cnm:)
ben 53 le hamile kaldım.75 le doguma gittim
dogumdan cıktıgımda 65 kiloydum
şuan 55 kiloyum
ALLAH IYLIGINI VERSIN HIC GULESIM YOKtu öldum gulmekden opuyorumnanaktankızlar benimki köpürmedi
yani 1 tatlı kaşıgı karbonat koydum üstüne işedimm köpürür gibi oldu ama öle foşur foşur köpürmedi
benimkinin köpügü çişin keni köpügü sanırım.bardagın üstünde yaglı tabaka gibi kaldııkaydirigubbakcemile3
böle köpükten bahsetmiyonuz dimi?
aaaaaaaaaaa yap valla cnm ya hadı senıde beklıyoz elara gwert yaptılar hadı sıra sendeeeeeeeeeeeesu karbonatı nasıl yabıonuz kızlar denesemmı bende hehehe
albümlerimizi görmek için seni arkadaş listemize eklememiz lazımm.ben kendi resmini yüklemeyene kendi albümümü göstermiyomm cnm:)
ben 53 le hamile kaldım.75 le doguma gittim
dogumdan cıktıgımda 65 kiloydum
şuan 55 kiloyum
kızlar nasıl geçiyo oruç
bende halsizlik var susadım
ayrıca yazmaya bile gücüm yokta sırf meraktan
dayanamıyorum......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?