- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #9.061
Tefriciye duası okumak isteyenler sölesinn
[table="head"]No|Nick|Sayı|Sonuc|
1|Gamzecim|
2|Ebru|
3|qwert|
4|Elara|
5|Ariel|
6|Deyyan|
7|Kardelen074|
8|GurbetGüzeli|
9|Truf|
[/table]
başka kimler vardıı????
amın ablacımAllah herkese acil sifa versin dert verip derman aratmasin aminnnnnnnnnnnn
valla gece sahura kadar oturuyom kızlar:):))))) cocuklarda uyuyo o kadar guzelkı sesızlık keske her gun rrmazanı serıf olsa dermısım:)):):uykun gelır aslında ama kızlarda yatmıyo burda cogu o yuzden muhabbete dalınca zaman gecıyosana bravo gamze hiç uykun yokmu senin kız :)))
ben tavuk gibiyim valla
baslayalım bır an önce haden kızlar yaBen de okurum canim...
yok canım onun önündeki okula gidiyor ama şimdi yaz okulundagüle gülee kolay gelsin cnm
cizmeliye mi giidyor kızın
bende orda okudum 2 yıl
kız neresindensin ankaranın bende ankaralıyımankaralı dötü karalıyım cnm:)))
bencede allah ne verirse hayırlısını versinkızlar ben klomen cat ignesi filan yaptırmıcam.cok müdehale etmek istemiyorum.olayı seyrine bırakcam.ovulasyon testiyle kendim takip ederim.
keyfi cat ignesi filan yaptırmak Allahın işine karışıyormuşum gibi geliyor
ama bi kac aydır cocugu olmayanlar tabiki cat ignesi yaptırsınlar.onlarınkii mecburiyettenn
diger yöntemlerri denicem ama:)))
qwert nerdesinn komşummm merak ettim seniii.test yaptınmıııııı
truf sen ovulasyon kitini nasıl kullandın.yani çift çizgiden hemen sonramı oldu ilişki.yoksa bekledinmi.bende ovulasyon kiti kullanıcamda.
Kizlar ben kendim icinde okuyorum ya burasi icin niyetlenince karismiyo demi? nasil olcak bana bi anlatin...
Bende bu ay ovulasyon testi kullanicam,artik olsu istiyorumm
Yok karistirmam sayilari :) Yani birinin yarisindayken baska bir niyet icinde okunabiliyor demi?
Bu arada ben de Ankaraliyim kizlar :)
qwert ankaranın neresindenmiyim:))
gecici hafıza kaybınamı ugradın bacım,aynı yerde oturuyozz ya:)
yarın için randevu aldım saat 11,30 da ilyas ayan'a
Hayirli haberlerle gel insallah.yarın için randevu aldım saat 11,30 da ilyas ayan'a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?