bebek cinsiyet belirleme..

selam kızlar.fhna canım kızmı dedi dr..valla çok şaşırdım.hayırlısı olsun canım.ama biraz daha bekle.oluyo böle erkenden yanılmalar sıkça biliyosun.arkadaşımın 15 haftalık erkek dediği kız çıktı.kafana takma canım.inşallah allah kalbindekini vermiştir.vermediysede rabbimizin taktiri biliyorsun...
aklıma bazı sorular takıldı.sen klomen kullandığın ay dr sana 13.gün tek ilişki demesinin sebebi biliyosun klomen daha kaliteli ve çabuk olgunlaşan yumurta üretiyor.dolayısıyla 12.günde yumurtalar bayağı büyüyo.ve 13 14 günde çatlamış oluyo.bunu ben yaşadığım için diyorum.bende klomen kullandığım ay 3 yumurtam vardı.hepside süper kaliteliydi.13.gün olsaydı belki benim tutardı bende illa iğneden 36 saat hatta 42. saate kadar bekledim.e tabi tıutmadı.bu ay bede senin gibi ilaçsız denedim ama ben iğnemi olum.34. saat denedim.eğer benimde tutarsa inan kız olma ihtimali var.bence geç çatlayan geç olgunlaşan yumurta kız.burda kaç kişide rastladım.benim bu ayki yumurtamda çok süperdeğildi.ama denedim.tutarsa kısmet.tutmazsa bu ay ramazan denemiycem.bir dahaki ay klomene devam ederim.

fhna cım ayrıca yumurtanı takip ettimi bu dr.hangi gün kaç mmdi.sağdamıydı soldamıydı.bunlarıda takip etmek lazım.yumurtan çatlamış dediğine göre önceki muayenede sana bişiler sölemiştir.şu kadar mm.sağda solda.bunlarıda yazarmısın canım.
ben bu sefer soldan denedim.içim rahat değil zaten

hayırlısı olsun cnm sıkma canını
saglık ocagı varsa bide kan tahlili yaptırsan cok iyi olur aslında
ben bişi anlamadım yaptıgın testlerden

kızlar bi yazı okudum geçen gazetede.ilaç kullananarak veye tüp bebek yöntemiyle hamile kalan kadınların bebebklerinde normal yolla doğan bebeklere göre %3 ila %3.5 oranında daha fazla hastalıklı dünyaya gelme oranı varmış . acaba klomenidemi kastediyolar

Tefriciye duası okumak isteyenler sölesinn
[table="head"]No|Nick|Sayı|Sonuc|
1|Gamzecim|
2|Ebru|
3|qwert|
4|Elara|
5|Ariel|
6|Deyyan|
7|Kardelen074|
8|GurbetGüzeli|
9|Truf|
10|Sellvi|
11|Mimoza|
12|Eceiremnur|
13|Boncuk|
[/table]

başka kimler vardıı????

Son düzenleyen: Moderatör:
selvi sen cok sık girmiyrsun.bi kac gün gir mutlaka sayı belirtcem cünkü.
pazartesi sabah kesin gir cünkü öglen duası yapılcak.bize haber ver okuyup okuyamadıgını

oranı cok düşük mimozaa.kadınının cocugu olmuyorsa mecburen klomen yada tüp beebge başvurcak.bence cok büyük bi orann degil.her bebek cok saglıklı diye bişi yok
bide ona takılma şimdi:))

elaracım ona takılmadımda inan fhnaya takıldım.kadın yumutrta çatladıktan sonra denedi hayret içindeyim.dr yanılmıştır inşallah.yoksa ben kafama takacak bişiyi çoktan seçtim

elaracım ona takılmadımda inan fhnaya takıldım.kadın yumutrta çatladıktan sonra denedi hayret içindeyim.dr yanılmıştır inşallah.yoksa ben kafama takacak bişiyi çoktan seçtim

hani bi tez var ya
yum catladıktan sonraki 12-20. saatler aarsında vajina asidik oluyor bebegin kız olma şansı yüksek diye
fhna doktora gitmiş doktor yum catlamış demiş.acaba bundan kac saat sonra ilişki oldu
bide ilk ilişkiden 36 saat sonra tekrar bi ilişki olmuş.gec döllenme olduysa yine kız olma ihtimali yüksek

ama ben sanmıyorum daha net belli degildir kız oldugu
cünkü kendi doktoruna gitmemiş,tecrübesiz bi doktora gitmiş.kendi doktoruna gidince daha eksin sonuc alır bence
şuan bişi sölemek için erken

kızlar yanlış anlamayında oha demek istemiyorumm ama
dün 867 de bıraktım sayfayı yeni girdim 909 olmuşş nasıl okuyacamm bennnnnnnnnnnnnn

hoşgeldin karabiberim.
evet fhna canım kendi druna git bizi haberdar et.güzel haberlerle gel yoksa kalpten giderim ben ya...ne zaman gitcek bilen varmı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…