- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #9.041
başka nerden mesaj atılıyor
kız normal yerden belki soru sordun diye ??
bana gelen mesajlarını hep cevapladım ben
en son napıyorsun sorusu vardı?
bende anlattım
ondan başka bişey gelmedi güzelim
yoksa cevaplamazyım günde 20 kere bakıyorum özele bişey gelmişmi diye :))
alıcı ismine elara mı yazdında yoolladı mesajı
yokse nickime mi tıklayıp yolladın
GUNAYDINNN.NE COK YAZI OLMUS OKU OKU BITMEDI....hd ne yaptı merak ettım..kanda baktırdımı?
Tefriciye duası okumak isteyenler sölesinn
[table="head"]No|Nick|Sayı|Sonuc|
1|Gamzecim|
2|Ebru|
3|qwert|
4|Elara|
5|Ariel|
6|Deyyan|
7|Kardelen074|
[/table]
başka kimler vardıı????
öyle deme ya Allah a sukret canim vardir bundada bir hayir gulum yaaasenağlamasenağlama kızlar rabbim hepimizin gönlüne göre versin.bu yıl çok istediğim iki şey vardı.biri hayırlısıyla bir oğlumun olması öbürüde kpss den iyi bir puan almak.ikiside olmuyo heralde
kpss den iyi bir puan almadım.dünde doktor kız dedi.karnım 13 haftalık.yani neye elimi atsam kurudu.
aminnnnnnnnnnnnnnn............................................arkadaşlar herkese iyi geceler diliyorum,hayırlı ramazanlar allah sağlıkla orucumuzu tutmayı nasip etsin inşallah::))))))))
amin insallah oglan isteyene oglan kiz isteyene kiz versin RabbimmmmHayirli Ramazanlar arkadaslar Rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun hamile olan arkadaslarin bebeklerini saglicakla kucagina almak nasip olsun insallah dualarim sizinle...
geldim gecmisteydim bacuu evn guzel gule gule otur insallahhhhhhhhadi nerdesiniz kızlar canım sıkıldı yawww..
insallah hamissindir guzelllimmmmm:teselli:arkadaşlar benim son sat 27 temmuz...ilişki günleri adetin 7. 9. 10. 15. günleri oldu başkada olmadı...bakalım hamiş kalabilecek miyim...beklenen regi günüm 24 ağustos....
bugün alamam ben gece hastanedeydim zaten eve gidince yatacam , bidahikine inşallah
hastanedemısın??? ....allah yardımcın olsunn ....bırde allah herkese sıfa versınnn ııcmde kalmasında soylemek ıstedımakşam hastanelerın yanan ısıklarını gorunce ıcım tuhaf oluyorda...Insallah tum dualarınız kabul olur
Allah herkese acil sifa versin dert verip derman aratmasin aminnnnnnnnnnnn
ne bilim benim için hiç farketmez ama kayınvalide her duasında erkek evlat versin deyince..bide kaynananın eltilerin hep erkek doğurdu gelinler ...gerçi eşim içinde çok istiyorum yarın öbürgün işini devreder ne biliyim istiyorum işte hep etraf için..YİNE ÇOK DÜŞÜK CÜMLE KURDUM ANLAYIN İŞTE KIZLAR ZATEN BENİ Bİ SİZ ANLIYONUZ..CANLARIM BENİM
çok üzgünüm çok istemiştim ama olmadı.emeğime üzülüyorum.artık ne olur bilmiyorum
Tefriciye duası okumak isteyenler sölesinn
[table="head"]No|Nick|Sayı|Sonuc|
1|Gamzecim|
2|Ebru|
3|qwert|
4|Elara|
5|Ariel|
6|Deyyan|
7|Kardelen074|
8|GurbetGüzeli|
[/table]
başka kimler vardıı????
allah bu günlerin hatrına şifa bekleyen herkese şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?