bebek cinsiyet belirleme..

cokda soz dınlermıs cnm benmmmm......kız valla huzunlendım bende y.bosnad a otururken anamla yanyanaydım esımde ıftera gelmıyodu anacıma gıdıyodum kardesım felan daha bı zevklı dedıgın gıbı cnm gıt gıt saka takılıyoz ama kocayıda ıhmal etme:):)):)::)::):kız allah senı ıyı etsın anacım zatı bıseyyemıyom yakında gozlerım gormeyecek ne bılem cnm ıstedı ıste:):):) yapsamda cok az yerım cnm maksat yapmıs olmammm

kıskandım iveet
annen yakın heralde
kocada zaten senden korkuyo

evet cok yakınızz
kaynanaylada aynı sokaktayız ama görüşmüyoz 3 yıldırr:)
anlıyacagın pek bi rahatımmm hehe
senin ailen yakın degilmi?

açacak işte adam ne istiyon sende :)) klava:

acır diye korkuyomm,malum bayadır faaliyet yokkkaydirigubbakcemile3

bende ıftara davetlıyım cnm ama aklımda cıg borek var solemesı ayıp kız sabahdır cnmıstıyo anam hamıs felanda degılım:):):)):):) belkım geceye yaparım
tatarmısın yoksam

kızlar az önce kocaya tl ettim
daha regli olmadım dedim
kanalların tıkanmıştır acmak lazım dedi öküzzz:)))
:roflol: :roflol: :roflol:

ece ve qwert ilk aylar cok öenmli biliyonuzz.lütfen bol bol yatıp dinleninnn
sonra bişi filan olursa cok üzülürsünüzz
Allah korusunn

qwert yine mi silik cizgi cıktı???
yaa tamam sen kesin hamilesin
silik cizgi pozitif demek

gwert benım yengemde öle olmustu kız bak sımdı hatırladım kadın yapıyodu sılık ama dedı ben hamıleyım hayatta gunum gecmes harbıdende hamılaymıs oglu oldu cnm olabılr yanı

anam yatamıyom be elim ayağım durmuyor çok mutluyum..eşimde zırt pırt arıyor yatıyonmu diye hee yatıyom diyom..enerjim var atmam lazım:)))

elara gün gün ne yaptığımı araştırdım bu sayfalarada baktım ve emin oldum ki biz sadece 17,18,19 ve 3 ağustosta korumalı olmuş başkada yok adet döngüsünü hespladım 29 sat 11 gerisi allaha ve doktorlara kaldı.dularınızı bekliyorum.ayrıca 2 hafta izin aldım.yerime bakan arkadaş da izin aldı ama sağ olsun diğer müd.arkadaş bakacak yerime.ben de iki hafta evdeyim .hakkınızı helal edin iki hafta sonra görüşürüz.evde net yok.hoşçakalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…