- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #9.881
canim ben üstüme düseni yapmaya hazirim dualar konusunda yeterki görev verin ayrica icecekleri netten buldum düzenli kullanimda vucudu asitten arindirip alkaliye dönüsütürüyor diye yaziyordu bakalim ben deniycem sonuc ne olacak
gızlarr bu gece giremicemm.dündende cok uykusuzsum
eşim ve kızım kaynanaya gittiler ,gelsinler hemen yatcammm,gözlerim kapanıyor ,yoksa hamilemiyim:))
elaracım canm bende bıtırdım tefrıceyı fazlasıyla okudum hemde 261 tmm yanı rabbımıns dualarımızı kabul eder ınsssssss
yok canlarım daha oncede belırttıgım gıbı hamıle olmadıqıma uzuldugumden degıl benı kan testı sonucunda boyle bır hıs kaplıyor ıcımı yanı bu benım elımde olan bırsey deqıl o yuzden uzuldum ama tabıkı hakkımda hayırlısı hep dıyorum rabbım demekkı hayırlısı deqılkı olmadı sımdı daha ıyım hehehe :)
bu arada kafama takıldı basına boyle bısı gelen varmı ıkı cesıt kan tahlılı var dedıler bırısınde 25 dk sonuc alıosun bırınde 1 gun sonra 1 gun sonra alınan sayısal degermıs ılıskıden 1 gun sonra bıle sonuc verırmıs dıgerınde ıse 10 gun gecınce dedı acaba ılıskıdenmı yoksa reglıdenmı bana sordu bende 5 6 gun var dıyınce ozaman sana sayısal yapalım sonuca yuzde yuz dogru dıymem dedı onada tamam dedı yabtırdım hey allahım ya 20 oyle 25 oyle ovulasyonlar ayrı gıden paralara yazık hehehe bu arada esımle tavla oynuycaz gelırım daha sonra opuyorum sızlerııı
uyumayamı gidiyosun yoksa........hııı
cnm benim yaptırdığımda değerler tek tek yazıyor haftasına göre kaç olmalı diye..du bakalım yarınkinde ne olacak kaçta alacaksın??
gamze cnm Allah kabul etsınnnn bende yarın baslarım 2 saatte 200 tane anca okuyorum kızımı uyutup okurum bende
çok güzel evin var cnm mutfağına bayıldım..nerde oturuyorsun cnm?
uyumayamı gidiyosun yoksa........hııı
elaracım canm bende bıtırdım tefrıceyı fazlasıyla okudum hemde 261 tmm yanı rabbımıns dualarımızı kabul eder ınsssssss
yok canlarım daha oncede belırttıgım gıbı hamıle olmadıqıma uzuldugumden degıl benı kan testı sonucunda boyle bır hıs kaplıyor ıcımı yanı bu benım elımde olan bırsey deqıl o yuzden uzuldum ama tabıkı hakkımda hayırlısı hep dıyorum rabbım demekkı hayırlısı deqılkı olmadı sımdı daha ıyım hehehe :)
bu arada kafama takıldı basına boyle bısı gelen varmı ıkı cesıt kan tahlılı var dedıler bırısınde 25 dk sonuc alıosun bırınde 1 gun sonra 1 gun sonra alınan sayısal degermıs ılıskıden 1 gun sonra bıle sonuc verırmıs dıgerınde ıse 10 gun gecınce dedı acaba ılıskıdenmı yoksa reglıdenmı bana sordu bende 5 6 gun var dıyınce ozaman sana sayısal yapalım sonuca yuzde yuz dogru dıymem dedı onada tamam dedı yabtırdım hey allahım ya 20 oyle 25 oyle ovulasyonlar ayrı gıden paralara yazık hehehe bu arada esımle tavla oynuycaz gelırım daha sonra opuyorum sızlerııı
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Mesajlarim gözden kacmistir diye tekrar hatirlatayim dedim
yaa sensiz tadı olmaz cnm neyse uykun falan kaçarsa gel muhabbbet edriz:)))olumunekankayizsmile
bence uyuyup enerji depolayacak sonra ...... :(kaç günün acısı ....:CüvCüv:
tefrıcıye pazartesıı sondu cuma yazıyor cumaya kadarmı uzatıldı
Boncuk, zaten hamile kalmak istemiyordun, zamanlamadan cok emin degildin. Allah gonlune gore vermis. Hakkinda hayirlisi olsun.
Kizlar, tefriciyeden cok alip zorlanan varsa, 100e kdar alabilirim. ozele atin.. ben geri donerim..
bu arada 1000. sayfaya ulasir diyordum ama 11 sayfa kalmis. :umursamaz:a.s.
büyükçekmece beylık düzünde oturuyorum sitedeyim burdaki evler çok büyük 165 mkare.
valla bi güzel uyumuşumm cok ii geldi banaelara sen yooksun sohbette yok yhu bugun herkes uyudu heralde hayırlı sahurlar kızlarrrrrr
kızlar gecmısı okuyamayacaqım aksam eve gıttıgımöde okurum sımdı basıma gelenlerı anlatıyım
oncelıkle kendıme cok kızdım salagım ben ya ellıkere dedım test yabmıycam normnal evde yabılan ıdrar testlerı negatıf olunca uzulmuyoırum ancak kan testlerınde bı baska oluyorum ben ya neyse bugun dayanamadım acabamı dıye kan testırdı yabtırdım sonucu yarım saat sonra gelş al dedıler gıttım ve bır kagıtta sadece negatıf yada pozıtıf yazısı altında negatıf yazıyordu uzuldum hemde cok sonra ben adama bu kesın sonuc degılmı dedım reglınıze nekadar var dedı 7 8 gun dedım bu test hıc bızaman yuzde yuz dogru degıldır nasıl yanı dedım kanda sayısal bakılması lasım bırgunluk olsa bıle cıkar ancak normal bakıldıgında 1 hafta 10 gun gecmesı lasım dedı ben nedemek ıstedıgını orda anlayamadım uzuldugum ıcın soramadımda ılıskıden 10 gunmu yoksa beklenen reglının 10 gun gecmesı lasımdı neyse sonra bana sayısal bakalım dedı bende sessızce tmm dedım yarın aksam 6 da gel aldılar ama salak kafam ıcıme doguyordu hamıle degılım neden gıttım suanda cok uzgunum oylekı eve dahı gıtmedım gıdersem aglıycam bılıyorum kendımı tutuyoırum benımde en kotu huyum bu ıste neyse ıste boyle sızlerede soyluyum dedım ben hamıle deqılım saten ıstıyordum olmamak ama kan testı yabtırınca kotu etkılendım opuyorum sızı aksam gelırım
AGUSTOS
[table="head"]Nick|Sat|Deneme Tarihi|Regli Döngüsü|Beklenen Regli|Sonuç|Deneme Sayısı|Çocuk|
Aytence|3 Temmuz|18 Temmuz|28 Gün|1 Agustos|Negatif |İlk ay|1 Kızı|
Sinam|9 Temmuz|18 Temmuz|27 Gün|3 Agustos|Pozitif|ilk ay|1 Oglu|
Hdegirmenci|11 Temmuz|17-18-19 Temmuz|30 Gün|11 Agustos|Pozitif|İlk ay|2 Kızı|
qwert|14 Temmuz| |28 Gün|12 Agustos|Pozitif|2.5 yıl|1 Kızı|
Eceiremnur| |29 Temmuz|30 Gün|13 Agustos|Pozitif|2.Ay|1 Kızı|
Mse121822|27 Temmuz|7-9-10-15 |28 Gün|24 Agustos| |8.ay|1 Kızı|
Umut_11|14 Temmuz|25 Temmuz|26-27|8-9 Agustos|Negatif|İlk ay|1 Kızı|
Truf|19 Temmuz|1 Agustos|27-28 Gün| |Pozitif|3.ay|1 Kızı|
Deyyan|27 Temmuz|8 Agustos |26-27 Gün|22-23 Agustos| |2.ay|2 Kızı|
Boncuk_|19 Temmuz|2-3 Agustos|33 Gün |22 Agustos| |2.Ay|1 Kızı|
Mimoza|
[/table]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?