bebek cinsiyet belirleme..

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Mesajlarim gözden kacmistir diye tekrar hatirlatayim dedim

cnm benim yaptırdığımda değerler tek tek yazıyor haftasına göre kaç olmalı diye..du bakalım yarınkinde ne olacak kaçta alacaksın??

cnm benim yaptırdığımda değerler tek tek yazıyor haftasına göre kaç olmalı diye..du bakalım yarınkinde ne olacak kaçta alacaksın??

6 da alıcam cnm bunda deger yoktu sadece negatıf yazısı vardı ama her ıste bır hayır vardır aklıma ne geldı kızıma hamıleyken kanda 4 5 gun once testte 0.1 cıkmıstı tam reglı gunumde ıdrar pozıtıf cıkınca kan yabtımıstık 1.5 haftalık hamıleydım gec dollenmeydı buyuk ıhtımal cunku adet bıttıkten ılk 5 gun ıcınde denemlerımız olmustu suan dusununce ne garıpmıs yanı ben adet gunumde 1.5 haftalık hamıleysem adtten hemen sonra hamıle kaldıysam yumurta catladıktan 10 gun sonramı hamıle kalmısım hehehehe neyse boyle ıste yok bılmıorum gıdıp almaya bılırım valla bellıde olmaz bu arada bende arkadasım ıcın bakıorum onun yumurtalıklar buyumuor kolomen kullanıyor bakalım hayırlısı ılk cocugu olcak 1 yıldır denıyor ıns olur yaaaaa

gamze cnm Allah kabul etsınnnn bende yarın baslarım 2 saatte 200 tane anca okuyorum kızımı uyutup okurum bende

Boncuk, zaten hamile kalmak istemiyordun, zamanlamadan cok emin degildin. Allah gonlune gore vermis. Hakkinda hayirlisi olsun.
Kizlar, tefriciyeden cok alip zorlanan varsa, 100e kdar alabilirim. ozele atin.. ben geri donerim..
bu arada 1000. sayfaya ulasir diyordum ama 11 sayfa kalmis. :umursamaz:a.s.

momof saqol cnm cumlemızın ıns oyle dedıgım gıbı kanda test yabtırmak benı uzdu daha onceden de kızımda basıma cok gelmıstı rabbım hayırlısı nezamansa ozaman versın

uyumayamı gidiyosun yoksa........hııı

bu gecede tıkk yok bizde:)) rekora koşuyozz haha
adam uyku arasında yanaştı filan ama valla göüzümü acamadımm oralı olmadım
adam yakında üstüme kuma getircek hehe

elaracım canm bende bıtırdım tefrıceyı fazlasıyla okudum hemde 261 tmm yanı rabbımıns dualarımızı kabul eder ınsssssss

Allah kabul etsin cnm

ciden bu ay cok para gitmiş.anlaşıldı senin niye kızıdıgın:))
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Mesajlarim gözden kacmistir diye tekrar hatirlatayim dedim

cnm cok özür dilerim hakkını helal et.vallahi unuttum yoksa kasti yapılan bişi yok
tamam benim payıma düşeni paylaşalım seninle.yarısını sen oku olurmu???
130 tane okucaksınn.

yaa sensiz tadı olmaz cnm neyse uykun falan kaçarsa gel muhabbbet edriz:)))olumunekankayizsmile

olumunekankayizsmile

bence uyuyup enerji depolayacak sonra ...... :(kaç günün acısı ....:CüvCüv:

:smiley-cool:

tefrıcıye pazartesıı sondu cuma yazıyor cumaya kadarmı uzatıldı

yetiştiremezsiniz diye cumaya almıştım.okurum diyorsanız pazartesi yada salı bitse cok da ii olur.cumaya kadar bi kere daha okunurr

gece muhabbet yoktu.ondan tamamlayamadık:)
biz her hafta okucaz tefriceyi.sende katılmak istiyorsan hatırlat pazartesi yada salı senide ekleyelim.

büyükçekmece beylık düzünde oturuyorum sitedeyim burdaki evler çok büyük 165 mkare.

Allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin.

elara sen yooksun sohbette yok yhu bugun herkes uyudu heralde hayırlı sahurlar kızlarrrrrr
valla bi güzel uyumuşumm cok ii geldi bana
bundan sonra gece beklemeyin beni :) mirmirmirmir

hayırlısı olsun canım
zamanı gelmemiş demekki ben öyle düşünüyorum , her şehir hayırlsı inşallah

beklenen regl tarihim 14 ağustos yani bugün

bir sürü alıntı yapmıştım ama bilgisayar az önce kendini güncellemek için otomatik kapandı tekrar alıntı yapamayacağım ama aklımda kaldığı kadarıyla

beni merak eden arkadaşlar iyiyim sağolun Allah razı olsun
bu aralar çalışmıyorum 1 haftalık boşluğum oluşmuş nöbet izinleri off konumundayım
iftira kaynanaya gidiyoruz o yüzden akşamları olamıyorum

---dün doktor erkek olduğu için vazgeçtik eşim de istemedi. zaten en fazla bi beta hcg daha bakacaktı usg de gözükmeyecekti bile. oruçlu olduğum için de alttan bakmasına izinvermeyecektim.
----ececim hamileymişsin vallahi çok sevindim inşallah hayırlı sağlıklı bir erkek evladın olur canım
----elaracım canım eşin zam almış çok sevindim sizin adınıza da güle güle kullanın inşallah
----boncukcum bu ay istememene rağmen çok üzülmüşsün çok fazla beklentiye girmekten oluyor bu hayırlısı olsun demek lazım canım.
o kadar sayfayı nasıl yazdınız yaaaa oku oku bitmiyoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…