bebek cinsiyet belirleme..

kızlar gecmısı okuyamayacaqım aksam eve gıttıgımöde okurum sımdı basıma gelenlerı anlatıyım
oncelıkle kendıme cok kızdım salagım ben ya ellıkere dedım test yabmıycam normnal evde yabılan ıdrar testlerı negatıf olunca uzulmuyoırum ancak kan testlerınde bı baska oluyorum ben ya neyse bugun dayanamadım acabamı dıye kan testırdı yabtırdım sonucu yarım saat sonra gelş al dedıler gıttım ve bır kagıtta sadece negatıf yada pozıtıf yazısı altında negatıf yazıyordu uzuldum hemde cok sonra ben adama bu kesın sonuc degılmı dedım reglınıze nekadar var dedı 7 8 gun dedım bu test hıc bızaman yuzde yuz dogru degıldır nasıl yanı dedım kanda sayısal bakılması lasım bırgunluk olsa bıle cıkar ancak normal bakıldıgında 1 hafta 10 gun gecmesı lasım dedı ben nedemek ıstedıgını orda anlayamadım uzuldugum ıcın soramadımda ılıskıden 10 gunmu yoksa beklenen reglının 10 gun gecmesı lasımdı neyse sonra bana sayısal bakalım dedı bende sessızce tmm dedım yarın aksam 6 da gel aldılar ama salak kafam ıcıme doguyordu hamıle degılım neden gıttım suanda cok uzgunum oylekı eve dahı gıtmedım gıdersem aglıycam bılıyorum kendımı tutuyoırum benımde en kotu huyum bu ıste neyse ıste boyle sızlerede soyluyum dedım ben hamıle deqılım saten ıstıyordum olmamak ama kan testı yabtırınca kotu etkılendım opuyorum sızı aksam gelırım

canım benim dün akşam çok konuştuk etkilendin tabi yaptırmak istedin hiççç üzzülme zaten ilişki günüden memnun değildin.bu ay daha bilinçli, yaparsın cnm üzülme nolur seni biraz bende zorladım yap diye (((

evet canomm

tesekkur ederim ablam hizir gibisin valla bu arada izine gittinmi gorusemez olduk
kiriliyom baakkk:1closedeyes:

kızlar bişey söylicem..
ben test yapmadan önce karşı komşum
bana baktı ve hamilesin dedi
bende hadi bee dedim nerden anladın?
testi yap söylicem dedi..
test pozitif çıkınca hadi söle dedim
kirpiklerin birbirine yapışmış ordan anladım dedi..sizce doğruluk payı varmı???

Canim bende burdaki forumlarin birinde okumustum dogruluk payini bilemiycem,bak merak ettim simdi etrafimda hamilede yokki...

Canim kendini bu kadar üzme.iliskilerin istedigin zamandada olmamis madem bi dahaki aya denersin.Allahim hayirlisini versin insallah a.s.

cnm neden bu kadar kızıyorsun ki kendine
tabiki kan testide yaptırcan, idrar testide yapacan.bunda abartcak,kendine kızcak bi duru yok
ayrıca erkenden ögrenmen daha iyi olmuş.regli gününe kadar beklesen acabamı sorusu hep kafanı meşgul edecekti ve sonucta negatif oldugunda daha cok üzülcektin.

ayrıca sen zaten bu ay olsun istemiyordun, kafandaki soru işaretini gidermek içinde test yaptın ve sonuc istedigin gibi.neden bu kadar üzüldün ,kendine kızdın cidden anlamıyorumm.

evet dogru bu tez.ben hamile oldugumu ögrenince eşim dışında kimseye söleemedim.anneme bile sölemedim
bi gün annem sen hamilemisin diye sorduu.bende yooo o nerden cıktı dedim.kirpiklerin karışmış dipleri top top duruyor dedi:))
bende yok öle bişi dedim.bi kac hafta sonra düşük tehlikem oldugu için sölemek zorunda kaldım anneme.annemde ben anlamıştım zaten dedii.

Elara ben tefriciyeyi okudum,bitirdim 261 tane :)

Allah kabul etsin cnmm sagolasın

gızlarr bu gece giremicemm.dündende cok uykusuzsum
eşim ve kızım kaynanaya gittiler ,gelsinler hemen yatcammm,gözlerim kapanıyor ,yoksa hamilemiyim:))

yok canlarım daha oncede belırttıgım gıbı hamıle olmadıqıma uzuldugumden degıl benı kan testı sonucunda boyle bır hıs kaplıyor ıcımı yanı bu benım elımde olan bırsey deqıl o yuzden uzuldum ama tabıkı hakkımda hayırlısı hep dıyorum rabbım demekkı hayırlısı deqılkı olmadı sımdı daha ıyım hehehe :)
bu arada kafama takıldı basına boyle bısı gelen varmı ıkı cesıt kan tahlılı var dedıler bırısınde 25 dk sonuc alıosun bırınde 1 gun sonra 1 gun sonra alınan sayısal degermıs ılıskıden 1 gun sonra bıle sonuc verırmıs dıgerınde ıse 10 gun gecınce dedı acaba ılıskıdenmı yoksa reglıdenmı bana sordu bende 5 6 gun var dıyınce ozaman sana sayısal yapalım sonuca yuzde yuz dogru dıymem dedı onada tamam dedı yabtırdım hey allahım ya 20 oyle 25 oyle ovulasyonlar ayrı gıden paralara yazık hehehe bu arada esımle tavla oynuycaz gelırım daha sonra opuyorum sızlerııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…