- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #9.861
benn cıkıyorummmmm
hayırlı iftarlar kızlarrrr.Allah kabul etsinn
bişi diyonuzmu?
benn cıkıyorummmmm
hayırlı iftarlar kızlarrrr.Allah kabul etsinn
bişi diyonuzmu?
kendine iyi bak cnm sen bize lazımsın..hakkını helal et..opuyorumnanaktan
canım evimin resimlerini yükledim bi kısmını bakabilirsin. diğer odaları sonra yüklicem artık
kızlar gecmısı okuyamayacaqım aksam eve gıttıgımöde okurum sımdı basıma gelenlerı anlatıyım
oncelıkle kendıme cok kızdım salagım ben ya ellıkere dedım test yabmıycam normnal evde yabılan ıdrar testlerı negatıf olunca uzulmuyoırum ancak kan testlerınde bı baska oluyorum ben ya neyse bugun dayanamadım acabamı dıye kan testırdı yabtırdım sonucu yarım saat sonra gelş al dedıler gıttım ve bır kagıtta sadece negatıf yada pozıtıf yazısı altında negatıf yazıyordu uzuldum hemde cok sonra ben adama bu kesın sonuc degılmı dedım reglınıze nekadar var dedı 7 8 gun dedım bu test hıc bızaman yuzde yuz dogru degıldır nasıl yanı dedım kanda sayısal bakılması lasım bırgunluk olsa bıle cıkar ancak normal bakıldıgında 1 hafta 10 gun gecmesı lasım dedı ben nedemek ıstedıgını orda anlayamadım uzuldugum ıcın soramadımda ılıskıden 10 gunmu yoksa beklenen reglının 10 gun gecmesı lasımdı neyse sonra bana sayısal bakalım dedı bende sessızce tmm dedım yarın aksam 6 da gel aldılar ama salak kafam ıcıme doguyordu hamıle degılım neden gıttım suanda cok uzgunum oylekı eve dahı gıtmedım gıdersem aglıycam bılıyorum kendımı tutuyoırum benımde en kotu huyum bu ıste neyse ıste boyle sızlerede soyluyum dedım ben hamıle deqılım saten ıstıyordum olmamak ama kan testı yabtırınca kotu etkılendım opuyorum sızı aksam gelırım
tefriciye mi?
SALÂTI TEFRİCİYE DUASI
Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ muhammedenillezî tenhallu bihil ukadu ve tenfericu bihil kurebu ve tukdâ bihil havâicu ve tunâlu bihir regâibu ve husnul havâtimi ve yusteskâl gamâmu bi vechihil kerîmi ve alâ âlihî ve sahbihi fî kulli lemhatin ve nefesin bi adedi kulli ma’lûmin lek.
Bu salâvât-ı şerife nasıl okunmalıdır?
1- Başlamadan önce 21 defa “estağfurullâh el azîm ve etûbu ileyh” denilmelidir.
2- Bir defa “euzu besmele” çekilip,aralik da verilse olur sayiyi unutmadan 4444 defa okunmalıdır.
3-abdestli okumak gerekmektedir
Elara ben tefriciyeyi okudum,bitirdim 261 tane :)
kızlar bişey söylicem..
ben test yapmadan önce karşı komşum
bana baktı ve hamilesin dedi
bende hadi bee dedim nerden anladın?
testi yap söylicem dedi..
test pozitif çıkınca hadi söle dedim
kirpiklerin birbirine yapışmış ordan anladım dedi..sizce doğruluk payı varmı???
kızlar gecmısı okuyamayacaqım aksam eve gıttıgımöde okurum sımdı basıma gelenlerı anlatıyım
oncelıkle kendıme cok kızdım salagım ben ya ellıkere dedım test yabmıycam normnal evde yabılan ıdrar testlerı negatıf olunca uzulmuyoırum ancak kan testlerınde bı baska oluyorum ben ya neyse bugun dayanamadım acabamı dıye kan testırdı yabtırdım sonucu yarım saat sonra gelş al dedıler gıttım ve bır kagıtta sadece negatıf yada pozıtıf yazısı altında negatıf yazıyordu uzuldum hemde cok sonra ben adama bu kesın sonuc degılmı dedım reglınıze nekadar var dedı 7 8 gun dedım bu test hıc bızaman yuzde yuz dogru degıldır nasıl yanı dedım kanda sayısal bakılması lasım bırgunluk olsa bıle cıkar ancak normal bakıldıgında 1 hafta 10 gun gecmesı lasım dedı ben nedemek ıstedıgını orda anlayamadım uzuldugum ıcın soramadımda ılıskıden 10 gunmu yoksa beklenen reglının 10 gun gecmesı lasımdı neyse sonra bana sayısal bakalım dedı bende sessızce tmm dedım yarın aksam 6 da gel aldılar ama salak kafam ıcıme doguyordu hamıle degılım neden gıttım suanda cok uzgunum oylekı eve dahı gıtmedım gıdersem aglıycam bılıyorum kendımı tutuyoırum benımde en kotu huyum bu ıste neyse ıste boyle sızlerede soyluyum dedım ben hamıle deqılım saten ıstıyordum olmamak ama kan testı yabtırınca kotu etkılendım opuyorum sızı aksam gelırım
bende 100 tane okudum gersini yarın artık..apzına sağlık cnm
kızlar bişey söylicem..
ben test yapmadan önce karşı komşum
bana baktı ve hamilesin dedi
bende hadi bee dedim nerden anladın?
testi yap söylicem dedi..
test pozitif çıkınca hadi söle dedim
kirpiklerin birbirine yapışmış ordan anladım dedi..sizce doğruluk payı varmı???
Elara ben tefriciyeyi okudum,bitirdim 261 tane :)
gızlarr bu gece giremicemm.dündende cok uykusuzsum
eşim ve kızım kaynanaya gittiler ,gelsinler hemen yatcammm,gözlerim kapanıyor ,yoksa hamilemiyim:))
Canim ben Pazartesiden itibaren okuyabilirim sayiyi ve günü söylemen yeterli her zaman hazir bekliyorum Rabbimin izni ile....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?