- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #9.921
kızlar baktım gelınlıgın ne anlama geldıgıne yazıyorum sızede:::::: .ummadığınız bir yerden elinize para geçeceğinin işaretidir.Kısmet, neşe, huzur, müjde, yaklaşan güzel günlere işaret eder.
ay ınsssssss ya oglusumun mujdesını alırım ınsssss kızlar hepımız ınsssssss
sacmalamıs ne alaka ozaman o hasta olunca dr gıtmesın allaha ası gelmesın tobe tobee aynı onun gıbı bırsey.... aman soleme zaten kımseye ınan ben hıc bır kımseye sölemıyorum cunku yanlıs anlıyolar
beklenen regl tarihim 14 ağustos yani bugün
bir sürü alıntı yapmıştım ama bilgisayar az önce kendini güncellemek için otomatik kapandı tekrar alıntı yapamayacağım ama aklımda kaldığı kadarıyla
beni merak eden arkadaşlar iyiyim sağolun Allah razı olsun
bu aralar çalışmıyorum 1 haftalık boşluğum oluşmuş nöbet izinleri off konumundayım
iftira kaynanaya gidiyoruz o yüzden akşamları olamıyorum
---dün doktor erkek olduğu için vazgeçtik eşim de istemedi. zaten en fazla bi beta hcg daha bakacaktı usg de gözükmeyecekti bile. oruçlu olduğum için de alttan bakmasına izinvermeyecektim.
----elaracım canım eşin zam almış çok sevindim sizin adınıza da güle güle kullanın inşallah
kızlar bu gece sahura kalkamadık bi kalktım saat 04,30 o yüzden dün iftarda yediklerimle tutacağım
bugün bari çenenizi tutun azcık ta 60 sayfa okumak zorunda bırakmayın
30 unu ancak okuyabildim gerisi kaldıı maalesef
gunaydın kızlar neden kımse yok bugun hayret yaaa
balkondan bişiler cırpayla alakalı konuşulmuşş.
bende hergün carşaf ve yatak örtüsünü cırparım.ama balkondan degil camdan cırparım,aşagıdada camlar vardır zatenn sorun olmuyor.tabi cırparken camın acık olup olmadıgınada bakıyorum.
gecen gün bu sebeple bi kadınla tartıştık cok fena:))
ben en süt kattayım akşam 7 oldu alt komşunuın balkonuna baktım bişi yok,kapıda kapalı
kilimimi cırpmaya başladım .
en alt zemin katta oturan kadınında camaşırlar varmış balkonda.ben görmedim cünkü dip tarafta balkonu.neyse başladı bu bagırmayaa cingene gibii
gelirsem sacını başını yolarım diyor banaa :roflol:
evet yaparsın cingenelik var sende muhatabım olamazsın dedim girdim içeri
bi baktım kapıya geldi:)))
nasıl zile basıyor ama.bende acmadım kapıyı iki dk içinde defolup gitmezsen polisi arıyorum şimdi dedim.bi baktım koşa koşa iniyor merdivenlerii hahahah
ben 6.katta oturuyorum kadın zeminde.benim cırptıgım kilimin tozu onun camaşırlarına gelmesine imkan yok.ama kofti kafası bunu almıyor.
ayrıca akşam 7 olmuş camaşırın dışarda ne işi var dimi.titiz bi kadın olsa sabahtan astıgı camaşırı akşam 7 ye kadar bekletmezz.
umut benim en sinir oldugum şey derz aralarının sararması.
evim kira olmasına ragmen tüm evin fayans ve kalebodurlarını fırsat bulduıkca kendim derz yaptım tekrar düşün yani
sarardıgı zaman por çöz döküyorum az da camaşırsuyu iyice fırcalıyorum kalebodur bembeyaz oluyor ve derzler kalkıyor. bende tekrar derz yapıyomm:))
diger türlü istedigin kadar temizle yine sarıkalıyor arası
varsa bi çözümü bende ögreniyim sizden??
sagol cnm valla cok iyi geldi bu zam bize.artık artıya gecip para biriktirebilecegiz inşallahh
siz yapıyonuzmu birikim
aaa kötü olmuş yaa. saat kurmadınmı.telini verde uyandırıyım seni hergün barii:)))
haftasonu kimse olmuyor gamzeee ögrenemedinmi daha:)
balkondan bişiler cırpayla alakalı konuşulmuşş.
bende hergün carşaf ve yatak örtüsünü cırparım.ama balkondan degil camdan cırparım,aşagıdada camlar vardır zatenn sorun olmuyor.tabi cırparken camın acık olup olmadıgınada bakıyorum.
gecen gün bu sebeple bi kadınla tartıştık cok fena:))
ben en süt kattayım akşam 7 oldu alt komşunuın balkonuna baktım bişi yok,kapıda kapalı
kilimimi cırpmaya başladım .
en alt zemin katta oturan kadınında camaşırlar varmış balkonda.ben görmedim cünkü dip tarafta balkonu.neyse başladı bu bagırmayaa cingene gibii
gelirsem sacını başını yolarım diyor banaa :roflol:
evet yaparsın cingenelik var sende muhatabım olamazsın dedim girdim içeri
bi baktım kapıya geldi:)))
nasıl zile basıyor ama.bende acmadım kapıyı iki dk içinde defolup gitmezsen polisi arıyorum şimdi dedim.bi baktım koşa koşa iniyor merdivenlerii hahahah
ben 6.katta oturuyorum kadın zeminde.benim cırptıgım kilimin tozu onun camaşırlarına gelmesine imkan yok.ama kofti kafası bunu almıyor.
ayrıca akşam 7 olmuş camaşırın dışarda ne işi var dimi.titiz bi kadın olsa sabahtan astıgı camaşırı akşam 7 ye kadar bekletmezz.
umut benim en sinir oldugum şey derz aralarının sararması.
evim kira olmasına ragmen tüm evin fayans ve kalebodurlarını fırsat bulduıkca kendim derz yaptım tekrar düşün yani
sarardıgı zaman por çöz döküyorum az da camaşırsuyu iyice fırcalıyorum kalebodur bembeyaz oluyor ve derzler kalkıyor. bende tekrar derz yapıyomm:))
diger türlü istedigin kadar temizle yine sarıkalıyor arası
varsa bi çözümü bende ögreniyim sizden??
evet öyle olmuş :))
iyi yapıyosun kızın küçükken ikisi beraber büyür
bebekten sonrada çalışmaya devammı ? kim bakıyo kızına
benim kız 9 yaşına girdi
ben kara kara düşünüyorum çok geç kaldım çok
başa dönmek zor geliyo insana
ama herşeyin hayırlısı olur inşallah
kızıma yemek yedircemm
büyükçekmece beylık düzünde oturuyorum sitedeyim burdaki evler çok büyük 165 mkare.
slm kızlar
salatı tefriciye ne zaman bitecek
bilgisi olan varmı
fazla giremiyorum
yoğunluktan
ben 50 tane okurum ancak
slm kızlar
salatı tefriciye ne zaman bitecek
bilgisi olan varmı
fazla giremiyorum
yoğunluktan
ben 50 tane okurum ancak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?