bebek cinsiyet belirleme..

inşallahhhhhh

sagol cnm valla cok iyi geldi bu zam bize.artık artıya gecip para biriktirebilecegiz inşallahh
siz yapıyonuzmu birikim

aaa kötü olmuş yaa. saat kurmadınmı.telini verde uyandırıyım seni hergün barii:)))

gunaydın kızlar neden kımse yok bugun hayret yaaa

haftasonu kimse olmuyor gamzeee ögrenemedinmi daha:)

balkondan bişiler cırpayla alakalı konuşulmuşş.

bende hergün carşaf ve yatak örtüsünü cırparım.ama balkondan degil camdan cırparım,aşagıdada camlar vardır zatenn sorun olmuyor.tabi cırparken camın acık olup olmadıgınada bakıyorum.

gecen gün bu sebeple bi kadınla tartıştık cok fena:))
ben en süt kattayım akşam 7 oldu alt komşunuın balkonuna baktım bişi yok,kapıda kapalı
kilimimi cırpmaya başladım .
en alt zemin katta oturan kadınında camaşırlar varmış balkonda.ben görmedim cünkü dip tarafta balkonu.neyse başladı bu bagırmayaa cingene gibii
gelirsem sacını başını yolarım diyor banaa :roflol:
evet yaparsın cingenelik var sende muhatabım olamazsın dedim girdim içeri
bi baktım kapıya geldi:)))
nasıl zile basıyor ama.bende acmadım kapıyı iki dk içinde defolup gitmezsen polisi arıyorum şimdi dedim.bi baktım koşa koşa iniyor merdivenlerii hahahah

ben 6.katta oturuyorum kadın zeminde.benim cırptıgım kilimin tozu onun camaşırlarına gelmesine imkan yok.ama kofti kafası bunu almıyor.

ayrıca akşam 7 olmuş camaşırın dışarda ne işi var dimi.titiz bi kadın olsa sabahtan astıgı camaşırı akşam 7 ye kadar bekletmezz.

güldürdün beni :)))
bişey soracam kızlar size
iş hastane derken evi biraz bıraktım aldı başını gidiyor , bu gece yine hastanede kalacam
banyoya bi baktım her gün banyo yapa yapa kirlenmiş tabi
özelliklede benim en çok uğraştığım küvetten çıktığımız yerdeki fayans araları
nefret ediyorum onlardan sararıyo hemen ((
siz neyle temizliyosunuz ya ??
bana kir sökücü al dediler sanki oda derzleri bozuyu gibi bilmiyorum

umut benim en sinir oldugum şey derz aralarının sararması.
evim kira olmasına ragmen tüm evin fayans ve kalebodurlarını fırsat bulduıkca kendim derz yaptım tekrar düşün yani
sarardıgı zaman por çöz döküyorum az da camaşırsuyu iyice fırcalıyorum kalebodur bembeyaz oluyor ve derzler kalkıyor. bende tekrar derz yapıyomm:))
diger türlü istedigin kadar temizle yine sarıkalıyor arası
varsa bi çözümü bende ögreniyim sizden??

benim kendi evim o yüzdende temiz olsun istiyorum
dediğin gibi nefret ediyorum sararmasından tek orda oluyo zaten
belki arkadaşların vardır bildikleri :)
sen kendnmi yapıyosun valla bravo sana

kocaya kalsamm cok bekelrimm
mecburen kendim yaptım ama cok güzel olduu
bitek banyo sararıyor dedigin gibi.onuda ayda bir kendim yapıyorum zor olmuyor zaten
fiilli boyanın silikonlu derzi var.onu suyla karıştırıyorum.cok cıvık olmıcak şekilde ayarlıyorum.parmagımla tek tek sürüyom aralarına.1 gün bekliyor.
sonra kalebodua bulaşan yerlerini kuru bezle siliyorum.yada meyve bıcagıylada güzel cıkıyor.banyon cok büyük degilse sende deneyebilriisn
ama önce por çöz kullan boşalsın derzler

çok şükür birikimimizi yapabiliyoruz
ikimizde çalışıyoruz daha yapmayalım mı ?
saatleri kurdum ama dün hastaneye gitti annemlerin kontrolü vardı
kızı da kontrol ettirdik iyi çok şükür
kan sonuçları iyiydi tsh yine birazcık yüksek ama t3 t4 normal olduğu için çok önemli değil dedi

hmmm demek sen de onlardansın
bizim ki de hergün istisnasız çırpıyor evinde ne var ne yok
çamaşır sermiş olsam da kapım açık olsa da farketmiyor
mahkemeye versem kazanırım çünkü başkalarını rahatsız etmek yasak
ben herşeyimi kendi balkonumun içine çırparım sonra balkonumu temizlerim
halı malı çırpmama zaten derin dövücü ile süpürürüm

evet aynen
ben ilk taşındığımda sarartmışlar işçiler derz aralarını porçözü döktüm
sonra ustanın birini çağırdık tekrar derz atttırdık
yoksa benim adam da yapamaz
alçıyla malçıyla uğraşır ama tuvalette banyo da değil insanların ağzında
eli pek maharetli değil
sen de aynı benim gibisin her iş geliyo elinden maaşallah

derzlerle ilgili siyah turuncu kahve derzler var vitranın çanakkale seramiğin filan
onlarla yaparsan bi daha sarardı derdin olmaz tabi fayanslara uyarsa
benim banyoya uyar aslında kalebodurlar bej yukarılar kahve
ama tuvalet kırmızı oraya biraz zor

hayırlısı olsun heşeyin evet ço yaş farkı olmasını istemedik
hatta eşime kalsa şimdi acaba üçüncüyü yapsammı filan diye düşünüyo da olabilirdim
bebekten sonra çalışmaya devam
annem bakıyo kızıma
1 yıl ücretsiz izin alırım 2 ay da doğum sonrası 14 aylık olana kadar ben bakarım yine

kızıma yemek yedircemm

ben de uyuttum kızımı geldim

Son düzenleme:
kızlaaaarrrrrrrrrrrrrr selam nasılsınız neler yapıyorsunuz....ropor sunmaya geldim...12 haftam yenice bitmiş ve hala cinsiyetini göremedi dr.um.... ama çok hareketli olduğunu söyledi...9´+ 3 demi ne gitmiştim hareketlere başlamış bayağı hareketli demişti...sağda hala...ama göremediler işte....kız yada erkek bir söyleseler ona göre haırlıcam kendimi ama yok ne onu söylüyor ne onu o yüzden bu düşünceler beni yeyip bitirecek....ne yapmalıyım bilmiyorum....orucumu da tutuyorum...çok şükür bari onu bırakmayım dedim...cinsiyetini bilememek dışında herşey güzel gidiyor...erkek erken belli olur derler..ben ümitsizliğe kapılmaya başladım...ama çevremdekiler geç de ögrenebilirsin dediler...işte başlarına gelenleri anlattılar benim oğlum da göstermedi sonra çıktı diye falan....Ramazanınız hayırlı dualrınız kabul olsn arkadaşlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…