- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #9.961
Kızlar arıyorum arıyorum yöntemlerden kaçıncı sayfada bahsedildiğini bulamıyorum yahu
dananın kuyrugu kopcak bugün yani:)
ben daha regli olmadım ya. 6.günüm bugünn
ama gögüslerim daha yeni sızlamaya başladı.ben kesin gec yumurtladım bu ay.hatta tam regli günümde yumurtladım eminim.
doktora gitmem şart olduu.hiç bu kadar gecikmemişti.belkide hamileyim testte mi cıkmadıki yaw:)
ilk ayafaya bütün yöntemelri koymuştum ama sildim hepsini bazı nedenlerden dolayı.cokta iyi yaptım.
yöntemler genelde ilk sayafalarda yazıyorr.ilk 100-200 sayfada ara ara bahsedildi
zamanla sende ögrenirsin cnm.takıldıgın eyrde biz sana yardımcı oluruz.senind aha cokmuşşş zamanın
ben namazı kılıp biraz uyuyum kızım uyumuşken dimi
burcuu sen kız bebek sitiyon dimi
önce yumurtlama gününü tespit etcen
hangi günse ondan 3 gün önce ve 3 gün sonra ilişkide bulunmıcan yada korunarak gircen
adetten sonra gün aşırı ilişki olcak taki o yasak olan günlere kadar.
bol bol süt yogurt ürünleri tüket.kalsiyum ve magnezyum agırlıklı besinler yemeye calış
googleden bakabilirisin hangi besinler olduguna
ilişkide önce eşin boşalsın sen boşalmasanda olur:)
ilişki cok derin olmucakk
kız ebebk yapmak cok kolqay egliyor bize yaw:)
inşallah seninde güzel bi kızın olur cnm
neyse kızlar bende cıkıyorum sıze ıyı sohbetler ortalıgı toplayım alısverıse cıkıcaz gorusuruz ıftardan sonra elara bu gece uyumassın heralde cnm :):):):):):):):
burcu folik aside 3 ay öncesinden başlayabilirisn.
hamile kalmadan 1-2 ay öncesinden doktora git hamile kalmayı planlıyorum tetikiklerimi yaptırcam dersin.
tam kan sayımı ,hormon ve idrar tahlili istersin.
bunların hepsi kanda bakılıyor.3 tüp kan alıncak hepsi bu
ilk etapda yumurtalıgına filan baktırmaya gerek yok.ama için rahat etsin istiyorsan muayene olabilriisn.kistin filan varmı diye.
eksik vitamin yada başka sorun avrsa ilac yazar doktor kullanırsın.hamile kalacagın ayda bize danışırsın.biz sana tüm detayıyla anlatırız nasıl fiki fiki yapacagınıı:)))
slm canlar guzel hafta sonu gecirmeniz dilegimleeeeee
ne ediniz gene cis mis yahuuuuuuuu
ben folik asid deavm edimmm bakalim
misafiim var iftara yemek yapcem alisverise gitcemmmmm
siz ne ediniz hamislerrrrrr
hamis olmak isteynlerrrr
hepinizi seviyorum canlarim benimm
merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum.baştan beri okumaya çalıştım 300 sayfa kadar okuyabildim baktım olmuyo almış başını gidiyo sayfalar bıraktım geçmişi okumayı.benim de 2 kızım var.Allah nasip ederse hayırlı olacaksa bende 3.çocuk düşünüyorum inşallah benimde bir oğlum olur.2 kızım var milyon tane erkeğe değişmem onları tabiki ama bir tanede oğlum olsun isterim.bizleri bu hale getiren de tamamen çevre sizde en az benim kadar biliyosunuzdur.elara en başta sana teşekkür ederim böyle bir konu açtığınız için ve tabi burda fikirlerini paylaşan herkese.Biz tedbirimizi alalımda Allah hayırlısıysa verir inşallah hepimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?