bebek cinsiyet belirleme..

aramıza hoşgeldin hazal..Allah hakkında hayırlısını versin..

karıdan korkundan açamamışsın kapıyıdelikafadulden kız bende bekletiyorum çamaşırı balkonda burası nemlı olduğu için zor kuruyo napalım.

aa nasıl yapılmaz hastanede hormon testi yaw
350 lira veripte özelde filan yaptırma sakın
saglık ocagına git sor orda yapıyorlar.

hatta tam kan sayımı,idrar tahlili,hormon tahlilide yapılıyor
benimde adet düzensizligim var.gidecem bu hafta.geldikten sonra bilgi veririm sanada

sagol gurbetcimmm
herzamanki gibi evde köss köss oturuyozzz pöff cok sıkıcı
sen nörüyonnn

ohhhh yeni kalkmış hanfendi.
bide bebegin erkekse tamam artık senin nazından kaprisinden gecilmez:))))
mavisu yu bende duydum ama bulamadım.bidaha araştırıyımm

kızlar selam erkek bebek yada kız bebek için ozellıkle yapılan şeyler nelerdır yazan sayfanız varmı ? gorememıs olabılırım . bnm bır oglum var 2 yaşında ama yanlıslıkla hamıle kalmıs olabılırım bu yuzden konu ılgılı cektı tabıkı gonlumden gecen KIZ bebek ... :)

h.g cemre
evet yöntemlerle ilgili bi sayfamız avrdı ama ebn sildim bazı sebeplerden dolayı
merak ettigin bişi varsa sorabilirisn
eger hamileysende yine ugra buraya bi tahminde bulunalımm istersenn

karıdan korkundan açamamışsın kapıyıdelikafadulden kız bende bekletiyorum çamaşırı balkonda burası nemlı olduğu için zor kuruyo napalım.

yazılarımdan az cok beni tanımışsınızdır.ben son derece kendime güvenen,cesaretli bi kadınımm.Allahtan başka kimsedende korkmam.

reel hayatta yapı geregi herkesle muhatap olan biri degilimdir.konuşacagım hatta tartışacagım insanlarda bile seciciyimdir.
o kadının benim kapıma gelip benimle muhatap olabilmesi mümkün degil,tarzımız farklı cünkü.onla tartışıp seviyesine niye düşüyümki.ben buna izin vermemek adına kapımı acmadım.niye korkuyum ki dag başındamı yaşıyoruz.

ankaranın havası kuru oldugundan 1 saatte camaşır kuruyor

canım hoşbuldum :) valla yaşa gore hucrelerın yenılenme sırasına gore flmn bakılıyordu bıldıgım kadarıyla ama suan cok cok arastıramıyorum sıteyı. yaklasık bır ay kadar beklemem lazım hamılemıyım dıye acıkcası suan esımde bende 2. ye hıccc hazır degılız onun ıcın cok mrk edıyorum hamıle kaldım mı acaba dıye
10 kasım 1979 luyum reglılerımde duzenlıdır bı ıkı gun en fazla oynar o da nadıren .
26- 27 temmuz gıbı sat'ım 4 -5 gun surdu
agustosun 7 sı gıbıde ilişki ırasında ufak bır kaza oldu :)))
acaba hamıle kalma olasılıgım nedır mrk edıyorum
bu konularda bılgısı olan varmı

h.g hazal.Allah bagışlasın kızlarınıı
sen nezamn düşünüyorsun 3.bebegini
kızların kac yaşında

Elaracım cnm ben tefriciyemi bitirdim..

Allah kabul etsin cnmm
senin kızın kac yaşındaydı ecee?
sana bi yükü yok sanırım

saol cnm anladım.Allah razı olsun..a.s.

bişi degil cnm.o dedigimi yap bugün mutlakaaaaa
diger yolladıklarımıda yap cnm.ihmal etme

slm sana kolay gelsin cnm..ben hamişlik iyi heralde biraz yorgunum sadece hala inanamıyorum salı günü dr gitsem içim rahat edicek:))

ben de yeni uyandım kızımla uyuduk
şimdi daha iyiyim o da kayuuu seyrediyor
ben de hala inanamıyorum ve hamile değilim gibi geliyor
ve spor yapasım var özellikle de mekik çekesim
bugün adet olmam lazım olmazsam pazartesi tekrar beta hcg baktırcam idrarda çıkmıyo çünkü

forum yine kafayı yedi galibaa
cok gec acılıyor sayfalar
sizde de ölemi?

aaaa ondan mı ben de bilgisayar ne kadar yavaş diye bi sürü program sildim

1000. sayfaya yazmak bana kısmetmiş
hayırlı olsun 1000 sayfalık topiğimiz

1000.sayfa birincimiz oldun sana hediye vermek lazım şimdi ne istersin ama sanal bişey olsun:))))
cnm bide senin kan değerin çok az çıkmış 5. gibi
bendeki testte 0-5 hamilelik olmayanlar yazıyor
bence bida test yap cnm
benim 14 günlük 133 çıkmıştı..bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…