- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #9.981
ewet cnm nasılsın umutcum kız bugun sabah namazından sonra bır ruya gordum hydr ıns ıkı tane bırden gelınlık gıydım kız rbbım hyr etsını ınss
merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum.baştan beri okumaya çalıştım 300 sayfa kadar okuyabildim baktım olmuyo almış başını gidiyo sayfalar bıraktım geçmişi okumayı.benim de 2 kızım var.Allah nasip ederse hayırlı olacaksa bende 3.çocuk düşünüyorum inşallah benimde bir oğlum olur.2 kızım var milyon tane erkeğe değişmem onları tabiki ama bir tanede oğlum olsun isterim.bizleri bu hale getiren de tamamen çevre sizde en az benim kadar biliyosunuzdur.elara en başta sana teşekkür ederim böyle bir konu açtığınız için ve tabi burda fikirlerini paylaşan herkese.Biz tedbirimizi alalımda Allah hayırlısıysa verir inşallah hepimize.
balkondan bişiler cırpayla alakalı konuşulmuşş.
bende hergün carşaf ve yatak örtüsünü cırparım.ama balkondan degil camdan cırparım,aşagıdada camlar vardır zatenn sorun olmuyor.tabi cırparken camın acık olup olmadıgınada bakıyorum.
gecen gün bu sebeple bi kadınla tartıştık cok fena:))
ben en süt kattayım akşam 7 oldu alt komşunuın balkonuna baktım bişi yok,kapıda kapalı
kilimimi cırpmaya başladım .
en alt zemin katta oturan kadınında camaşırlar varmış balkonda.ben görmedim cünkü dip tarafta balkonu.neyse başladı bu bagırmayaa cingene gibii
gelirsem sacını başını yolarım diyor banaa :roflol:
evet yaparsın cingenelik var sende muhatabım olamazsın dedim girdim içeri
bi baktım kapıya geldi:)))
nasıl zile basıyor ama.bende acmadım kapıyı iki dk içinde defolup gitmezsen polisi arıyorum şimdi dedim.bi baktım koşa koşa iniyor merdivenlerii hahahah
ben 6.katta oturuyorum kadın zeminde.benim cırptıgım kilimin tozu onun camaşırlarına gelmesine imkan yok.ama kofti kafası bunu almıyor.
ayrıca akşam 7 olmuş camaşırın dışarda ne işi var dimi.titiz bi kadın olsa sabahtan astıgı camaşırı akşam 7 ye kadar bekletmezz.
huu huuuuu
kızım uyurken tüm işlerimi yaptımm bitti cok şükürr
bi yemek kaldıı.ne yapsam diye düşünüyorumm
kaydirigubbakcemile3
ayyy öldümmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 nasıl fiki fiki yapacağınıı hahahaha :roflol::roflol::roflol::roflol:
ay çok güzel yazmışsın çok teşekkür ediyorum :1hug:
işte dünde detaylı yazmıştım ama arada kaynadı burda malesef.
dr. benden hormon tahlili istedi. adet düzensizliğim için. marmaristeki askeri hastane devlet hastanesi hiç bir yerde yapılmuyordu. özele gittik 350 tl gibi bir şey söylediler.
ben bu tarz sebeplerden ürküyorum hamilelikten boshayallersmile
slm canlar guzel hafta sonu gecirmeniz dilegimleeeeee
ne ediniz gene cis mis yahuuuuuuuu
ben folik asid deavm edimmm bakalim
misafiim var iftara yemek yapcem alisverise gitcemmmmm
siz ne ediniz hamislerrrrrr
hamis olmak isteynlerrrr
hepinizi seviyorum canlarim benimm
slm kızlar yeni kalktım üzerimde bir ağırlık var nedense kendimi çook yorgun hissediyorum..fayans aralarından bahsetmişsiniz MAVİ SU diye bir ilaç var marketlede ve açık detarjancılarda da var çok iyi yapıyor bembeyaz fırçalama bile gerekmiyor bence deneyin..
h.g cemre
evet yöntemlerle ilgili bi sayfamız avrdı ama ebn sildim bazı sebeplerden dolayı
merak ettigin bişi varsa sorabilirisn
eger hamileysende yine ugra buraya bi tahminde bulunalımm istersenn
karıdan korkundan açamamışsın kapıyıdelikafadulden kız bende bekletiyorum çamaşırı balkonda burası nemlı olduğu için zor kuruyo napalım.
merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum.baştan beri okumaya çalıştım 300 sayfa kadar okuyabildim baktım olmuyo almış başını gidiyo sayfalar bıraktım geçmişi okumayı.benim de 2 kızım var.Allah nasip ederse hayırlı olacaksa bende 3.çocuk düşünüyorum inşallah benimde bir oğlum olur.2 kızım var milyon tane erkeğe değişmem onları tabiki ama bir tanede oğlum olsun isterim.bizleri bu hale getiren de tamamen çevre sizde en az benim kadar biliyosunuzdur.elara en başta sana teşekkür ederim böyle bir konu açtığınız için ve tabi burda fikirlerini paylaşan herkese.Biz tedbirimizi alalımda Allah hayırlısıysa verir inşallah hepimize.
Elaracım cnm ben tefriciyemi bitirdim..
saol cnm anladım.Allah razı olsun..a.s.
slm sana kolay gelsin cnm..ben hamişlik iyi heralde biraz yorgunum sadece hala inanamıyorum salı günü dr gitsem içim rahat edicek:))
forum yine kafayı yedi galibaa
cok gec acılıyor sayfalar
sizde de ölemi?
cnm cok özür dilerim hakkını helal et.vallahi unuttum yoksa kasti yapılan bişi yok
tamam benim payıma düşeni paylaşalım seninle.yarısını sen oku olurmu???
130 tane okucaksınn.
Canim rica ederim özürlük konu yok bu kadar sayfada gözden kacmis olmasi normaldir zevkle okurum ve bundan sonra ben söylemeden sen bana zaman ve sayi yazip görevlendirebilirsin herzaman büyük bir istekle okurum ayrica hemen basliyorum 130 defa okumaya:teytey:
1000. sayfaya yazmak bana kısmetmiş
hayırlı olsun 1000 sayfalık topiğimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?