- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #10.021
o kısmı tam bılmıyorum buyuk ıhtımalle 27 sat ..ama 26 yada bakarsan cok sevınırım.
esımın dogum tarıhı ıse 3 mart 1975
bnm dogum tarıhım 10 kasım 1979
elaracım senın cocugun varmı kız mı erkek mı kac yasında :hulya:
kullnadıgın akne ilacı hani şu yan etkileri cok fazla olan ,ilacmı.
annemde kullanmıştı onu.onu kullanınca belli bi süre cocuk yapmak yasak.ve bi cok yan etkisi var
annem ilacı kullandıktan sonra kaymak gibi oldu yüzü,hala da ölee maşallah
benimde vardı bi ara ama gecti cok şükür
şuanki sivilcen hamilelikten benceee
tarhana çorbası sulu köfte pilav ve cacık??
elara boncuk sonucu 6 da alıcaktı naptı acaba?çok merak ediyorum.
reglı döngum 26 gunde bır 28 gunde bır fln .. hazıran degıl temmuzun 27 sınde en son adet oldumregli döngün kac
yani haziranın kacında olmuştun regli?
tarhanayııı eşim sevmezzzz
sulu köfte yapmayada benim sabrım yok öle minik minik yuvarla pişir filan:)))
pilav ve cacık tamamdırr.yanınada patates yeemegimi yapsamki bol kıymalııı.potasyum deposu biliyorsun :))
evt cnm yan etkisi çok olan R.... bittikten sonra 6 ay bile yasak bebek yapmak
yaaa sivilce olursa bebek kız diye duymuştum..
yok cnm o hurafelere hiç inanma
ben hamileyken cildim bebek gibi olmuştuu.her gören sen cok güzelleşmişsinnkesin oglan diyorlardı
kiloda almamıştım bi göbek vardı o kadarrr
ama sonuc ortada
reglı döngum 26 gunde bır 28 gunde bır fln .. hazıran degıl temmuzun 27 sınde en son adet oldumagustosun 7 sınde de tatıldeyken bıseyler oldu ıstee:asigim:
cnm regli döngünü yazmadıgın için hazirandaki reglini sordum kendim hesap etcektimm
neyse 26 -28 gün olarak 2 sinede bakıyım ben
kızıma meyve yedircemm gelirim sonraa
cemre hamile kalman zor cünkü yumurtlama gününe 10 günden fazla varmış ilişki oldugunda
ama hamile kalırsanda kız olma ihtimali yüksekk
ama şöle de bişi var.eger regli sonrası yumurtladıysan hem hamile kalma hemde erkek cocuk olma ihtimakli yüksek
bide tatildeyken olmuş.denizin etkisiyle vajina alkali olmuş olabilir.erkek cocuk için uygun ortammmmm
sonuc belli olunca yaz buraya mutlaka.
merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum.baştan beri okumaya çalıştım 300 sayfa kadar okuyabildim baktım olmuyo almış başını gidiyo sayfalar bıraktım geçmişi okumayı.benim de 2 kızım var.Allah nasip ederse hayırlı olacaksa bende 3.çocuk düşünüyorum inşallah benimde bir oğlum olur.2 kızım var milyon tane erkeğe değişmem onları tabiki ama bir tanede oğlum olsun isterim.bizleri bu hale getiren de tamamen çevre sizde en az benim kadar biliyosunuzdur.elara en başta sana teşekkür ederim böyle bir konu açtığınız için ve tabi burda fikirlerini paylaşan herkese.Biz tedbirimizi alalımda Allah hayırlısıysa verir inşallah hepimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?