bebek cinsiyet belirleme..

canım inan ki yok
geçen aylarda bir hamilelik olasılığı yaşadık günüm geçince sağlık ocağına gittim ve dasece idrar tahlili vardı. dr. dediki emin olmak için kan tahlili yaptırın ancak biz yapmıyoruz dedi. marmaris bildiğinizz gibi değil sağlık yönündenn :sinifsinif:

bu arada benim sağ ve sol kasığımda sancılar hala devam ediyor.özellikle gece.daha adetime 1 hafta var...ama maalesef iğneden dolayı geçen ayda olmuştu.o yüzden fazla umutlanmak istemiyorum.....fhna canım sen ne zaman dra gideceksin

esmerkz sen ne zaman dusunuyon 3.yu cnm

valla canım şuan düşünmediğim kesin.biraz büyüsünler istiyorum okula başlasınlar en azından biraz yük kalksın üstümden çok zorlanıyorum valla ayaklarım nasıl ağrıyo yorgunluktan kendimi bilgisayar başına zor atıyorum.hemen hemen aynı yaşta sayılırlar daha ikiside küçük.gerçekten zor oluyo bana.şimdilik beklemedeyim yani.

hım kac yasındalar cnm senın kızlar allah yardım etsın cnm
sen düşünüyomusun ki.biraz bekle bence .gerçi senın kızın büyük yardımcı olur sana.benım yanındada biri olsaydı en azindan yardımcı olurdu ozaman bende yapardım valla .

cnm buyuk ama ınan bende dusunuyom dıyorum eylulde yapsammı dıyede korkuyorum ama bılmıyom valla cnm

aynen cnm aynen yok be ben ona pek ınanmıyom veren rabbım her turlu verırı hz meryeme babasız cocuk veren de allah cnm alakası yok ben saka dedım ölesıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…