- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #10.441
canım bence gec ovulasyon yanı gec yumurtlama gec bırlesmedır emın ol..cunku en yakın arkadasımın tam 1 hafta gec yumurtlaması oldugundan 7.hafta bhcg degerı 71 di:)) hıccc uzulme bak benım erken yumurtlama oldugu ıcın adetım gecıkmeden yaptırdım 1700kusur cıktı cunku erlkn yumurtlama dıye...dıs gebelık olabılır dıye bılerek soyluyolar keseyı ve ıcını gormek ıcın hemen o moda hamıle moduna gırme dıye bundanda emınım...baska bır dr a gıt ve baktır..ne demek cok erken vsvs..once bır baksın sonra yorum yapsın..hıccc uzulme ınankıı en yakjın arkadasımın 5.haftasındakı dgerı 25 tı bak bu mubarek gunde soyluyorum kı boyleysı ve 2 hafta sonra doğumu varr....
kaydirigubbakcemile5 inşallah dedigin gibidir cnm
canım bence gec ovulasyon yanı gec yumurtlama gec bırlesmedır emın ol..cunku en yakın arkadasımın tam 1 hafta gec yumurtlaması oldugundan 7.hafta bhcg degerı 71 di:)) hıccc uzulme bak benım erken yumurtlama oldugu ıcın adetım gecıkmeden yaptırdım 1700kusur cıktı cunku erlkn yumurtlama dıye...dıs gebelık olabılır dıye bılerek soyluyolar keseyı ve ıcını gormek ıcın hemen o moda hamıle moduna gırme dıye bundanda emınım...baska bır dr a gıt ve baktır..ne demek cok erken vsvs..once bır baksın sonra yorum yapsın..hıccc uzulme ınankıı en yakjın arkadasımın 5.haftasındakı dgerı 25 tı bak bu mubarek gunde soyluyorum kı boyleysı ve 2 hafta sonra doğumu varr....
inşallah öyledir
benim günümün geçmesin 4 gün varken 5,92 çıktı
yani döllenmenin üzerinden 10 gün geçmişti
valla kızlar hepiniz doktor olmuşsunuz :))
ben yumurtlama günü yakalayamazken siz yok erken yok geç döllenme herşeyi biliyosunuz süper :)))
tatlım lutfen umıtsız dusunme..cunku bırlesmenın tam hangıgun oldugunu bılemeyız...benımkı mesela tam 1 hafta erken olmusss..dusunsene bak benım sat 6 hazırandı bırlesme 13unde olmus ...şaka gıbı...arkadasımında tam 1 hafta gec olmustu hatta 8 gun..oyuzden sıkma canını lutfen...
yasemin bana diyorsan eğer ben sıkmıyorum canımı zaten canım
herşey olacağına varır
1 ağustosta birleşme oldu bizim
yani o gün döllenme olsa bile 10. günde 5,92 iyi bir rakam
1-2 gün sonra bile döllenme olmuş olabilir
ama sen qwerte diycektin sanırım
teşekkür edrim desteğiniz için
dualarınızı bekliyorum sonra görüşürüz
teşekkür edrim desteğiniz için
dualarınızı bekliyorum sonra görüşürüz
Kızlar merhaba
tatlım lutfen umıtsız dusunme..cunku bırlesmenın tam hangıgun oldugunu bılemeyız...benımkı mesela tam 1 hafta erken olmusss..dusunsene bak benım sat 6 hazırandı bırlesme 13unde olmus ...şaka gıbı...arkadasımında tam 1 hafta gec olmustu hatta 8 gun..oyuzden sıkma canını lutfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?