bebek cinsiyet belirleme..

kaydirigubbakcemile5 inşallah dedigin gibidir cnm

kaydirigubbakcemile5 inşallah dedigin gibidir cnm

ınsallahhhh..cunku en yakın arkadasımın o kadar dusuktukı degerlerı kesede gec gorundu her hafta kan aldırdııı oyuzden paylaşmak ıstedım..mesela benımde cok yuksek erken oldugu ıcın arkadasımında gec oldugu ıcın cok dusukmusss...Allahım sen buyuksun ınsallahhhh

selam kızlar ben daha adet olmadım 15 gün geçti sadece ğöğüslerimin ucu sızlıyo başka hiç bi belirti yok kızıma hamileyken belim kaç gün sancılanmıştı adet olcakmışım gibi ama öyle bi belirtim yok eminim hamile olmadığımdan yani sağlık ocağına gittim kan testi için haftaya yapacaklarmış dedi böyle işte görüşü
rüz kızlar

Son düzenleme:
benim günümün geçmesin 4 gün varken 5,92 çıktı
yani döllenmenin üzerinden 10 gün geçmişti

tatlım lutfen umıtsız dusunme..cunku bırlesmenın tam hangıgun oldugunu bılemeyız...benımkı mesela tam 1 hafta erken olmusss..dusunsene bak benım sat 6 hazırandı bırlesme 13unde olmus ...şaka gıbı...arkadasımında tam 1 hafta gec olmustu hatta 8 gun..oyuzden sıkma canını lutfen...

harnn gecen gün sana kızıyordum günün cok gecmiş niye kan tahlili yaptırmadın diye
aynı şey benimde başıma geldi yaw:)))
8 gün gecti reglim bugün kan tahlili verdim
5 gün önce idrarda negatif cıkmıştı
araya haftasonu girmese daha erkende kan verebilirdimm aslındaa
senin daha önce bu kadar gecikme olmuşmuydu???

yasemin bana diyorsan eğer ben sıkmıyorum canımı zaten canım
herşey olacağına varır
1 ağustosta birleşme oldu bizim
yani o gün döllenme olsa bile 10. günde 5,92 iyi bir rakam
1-2 gün sonra bile döllenme olmuş olabilir

ama sen qwerte diycektin sanırım

kk çok yavaş
yanda da saka suyun reklamı çıkıyor ph 8,22 diye
cidden kaçtım

mutluelif nasıl oldun canım
gelince okurum ne yazdığını kaçıyorum

evimin karşısında saglık ocagı var sabah gttim sistem calışmıyor yapamayız tahlil dediler
ordan cıktım başka saglık ocagına gittim evime yine yakınn
anlattım durumuuu kadınada rica ettim misafir olarak gösterin diye:))
orda aldılar kanıı
harn sen sormadınmı niye haftaya test yapcaklarmış
zaten günün fazlasıyla gecmişş
bu saglıklıcları anlamak zor gercekten
sözüm meclisten dışarı:)

evet tatlım yanlıs yere alıntı yapmısım pardon..

teşekkür edrim desteğiniz için
dualarınızı bekliyorum sonra görüşürüz

tatlım lutfen umıtsız dusunme..cunku bırlesmenın tam hangıgun oldugunu bılemeyız...benımkı mesela tam 1 hafta erken olmusss..dusunsene bak benım sat 6 hazırandı bırlesme 13unde olmus ...şaka gıbı...arkadasımında tam 1 hafta gec olmustu hatta 8 gun..oyuzden sıkma canını lutfen...

burdaki birleşme den kasıt döllenmee :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…