- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #10.481
Kızlar 12 haftalıkken %60 erkek denilip 13 haftalıkken kesin değil ama kıza benziyor denmesi ne demek? Bu doktorları anlamıyorum.
cnm ıns bır sey yoktur bebısın daha yenıdır o yuzden gorunmemıstır benım en kucugumde öle oldu dr gıttıgımde 15 gun gunum gecıyodu dusun dr baktı keseyı gormedı yukardan altta n bakıcam dedı alttanda yok cok hafıf sankım ama goremıyorum net bısey yok dedı 1 hafta sonra tekrar cagırdı anca o zaman gordu cnm demekkı benımkı gec dollenme olmus sende öle olmussundur belkı üzülme bol boll dua et cnmgeldim canım
hcg 52,7 çıktı
doktor pek umutlu konuşmadı
dış gebelik olabilir dedi
yada 1 -2 haftalıktır dedi ama ona pek ümit vermedi
çarşamba tekrar yapılacak
allah kabul etsın cnm kıl valla tatlıdada aklım kaldı aksama benım yerımede ye bı tane:):):): Ellerıne saglık cnmben kaçtım daha öğleni kılmadım
kızı uyuttum
namazı kılıyım şekerpare yapcam
kızlar şekerpareye davetlisiniz
dualarım senınle cnm ınan sabah namazında sılsıleyyı alıyye alımlerını okudum hepımız adına dua ettım ıns kabul olur cnmteşekkür edrim desteğiniz için
dualarınızı bekliyorum sonra görüşürüz
cnm ya g. Olsunslm kızlar..
Gamzecim cnm beni sormuşsun annemden geldikten sonra yine kötü oldum yayyım hemen cnm.
Elaracım sonucu yarın alcakmışsın hayırlı olsun cnm .
Fazla geçmişi okuyamadım qwert ne oldu kızlar??
ewet cnmıns gonlunce olur ınsartık bu sefer belli olur cinsiyeti.yaklaşık doktora gittiiğimde 4 aylık olacak.
Ben elimden geleni yaptım rabbim ne derse o olur.inşallah bu ramazan ayında dualarımız kabul olur.
kolay gelsın cnmmtemizlik yapıyordum iki dk dinleniyim diye oturdumm 1 saat gecti nerdeysee
ben didiyommmklava:
cnm g. Olsun allah sıfa versın ıns tez zamanda atlatırsınızçok saol cnm ya sorma... Kızım ve ben bir haftadır sıcak ve gıda zehirlenmesinden ölüyoduk şimdi iyiyiz. Gerçi kızımda hala bişiyler var ama .... Güzel haberlerim var size yabancı sitelerde bu sabah çok ilginç şeyler buldum...ve yeni kiracımız tüp bebekçi :)...
elif geçmiş olsun cnm..
cnm ıns bır sey yoktur bebısın daha yenıdır o yuzden gorunmemıstır benım en kucugumde öle oldu dr gıttıgımde 15 gun gunum gecıyodu dusun dr baktı keseyı gormedı yukardan altta n bakıcam dedı alttanda yok cok hafıf sankım ama goremıyorum net bısey yok dedı 1 hafta sonra tekrar cagırdı anca o zaman gordu cnm demekkı benımkı gec dollenme olmus sende öle olmussundur belkı üzülme bol boll dua et cnm
allah kabul etsın cnm kıl valla tatlıdada aklım kaldı aksama benım yerımede ye bı tane:):):): Ellerıne saglık cnm
dualarım senınle cnm ınan sabah namazında sılsıleyyı alıyye alımlerını okudum hepımız adına dua ettım ıns kabul olur cnm
cnm ya g. Olsun
ewet cnmıns gonlunce olur ıns
kolay gelsın cnmm
cnm g. Olsun allah sıfa versın ıns tez zamanda atlatırsınız
cnm lınk yasak arkadas baktıysa sıl hemen
cok ama cok gecmsıııssss olsunnnn
ececım napıyon cnm nasıl oldun ıns yarın su ılacdan kurtulursun ınssss
elif geçmiş olsun cnm..
ay sorma cnm ya ömrümü yedi valla kilo verdim..
Yarın bıraktırsa bari..
Bu arada yarını iple çekiyorum randavüm 4 te cnm
gelir gelmez yazarım inş. Mutlu haberlerimi..
Az önce eczaneye test sipariş ettim idrarda çıkarmı acaba.
Mutlu elıf cnm neler buldun merak etttım cnmmmm aman ıyı olacak hastanın ayagına dr gelırmıs:):):)): Oh ne guzel kıracınız tup bebekcı
walla gamze tam da dediğin gibi hehe... Adamın bi kızı küçük bi de oğlu var. Ay artık herşeye şüpheyle bakıyorum ...kendileri yapmıştır oğlanı dedim içimden hemen...yabancı sitelerdeki forumlarda geziyorum araştırırken çok ilginç şeylerle rastlıyorum çok hemde ...iyice bi bakayım paslıcam hemen size:)
tatlım lınkı sıldım yasakmıs umarım bakabılmsısındır
teşekkürler canım sen nasılsın herşey yolundamı, tam okuyamadıım için bilmiyorum 3 gündür neler oluyor, kusura bakma...
çok teşekkür edeiz canım.....
cnm 1 hafta gecmesı lazım ama senın degerın baya yuksek cıkadabılır ınan bende demın uzandım acaba bugun salımı dedım ece dr gıdecektı baktım pazartesı:):)):):ıns cnm hıc bır sorum olmadan mutlu bı sekılde gelırsın tatlım
saol cnm iyi diyelim iyi olalım yarın dr gitcem bazı şeyler netleşirse daha iyi olacam inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?