- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #10.461
valla kızlar hepiniz doktor olmuşsunuz :))
ben yumurtlama günü yakalayamazken siz yok erken yok geç döllenme herşeyi biliyosunuz süper :)))
bence bu herseyı bılmek degıl deneyımlerı paylasmak..keza olabılır dedım..neden boyle dedım er yakın arkadasımdan ve kendımden ornek verdıgım ıcın olabılırmı acaba?
burdaki birleşme den kasıt döllenmee :)
valla kızlar hepiniz doktor olmuşsunuz :))
ben yumurtlama günü yakalayamazken siz yok erken yok geç döllenme herşeyi biliyosunuz süper :)))
bence bu herseyı bılmek degıl deneyımlerı paylasmak..keza olabılır dedım..neden boyle dedım er yakın arkadasımdan ve kendımden ornek verdıgım ıcın olabılırmı acaba?
olabilir sanırım
Kızlar merhaba
olabilir sanırım
:)) o zaman anlaştık:)
evtt:))))))))))))))))))))))))))
mrb cnm.naptın gittinmi doktoraa
seni cok merak ediyoruzz:)
kaydirigubbakcemile3
yok daha gitmedim.ikili testimin sonucunu bekliyorum.ayın 25 inde sonuç çıkacak bu sefer kendi doktoruma gidecem
temizlik yapıyordum iki dk dinleniyim diye oturdumm 1 saat gecti nerdeysee
ben didiyommmklava:
kk çok yavaş
yanda da saka suyun reklamı çıkıyor ph 8,22 diye
cidden kaçtım
mutluelif nasıl oldun canım
gelince okurum ne yazdığını kaçıyorum
Artık bu sefer belli olur cinsiyeti.yaklaşık doktora gittiiğimde 4 aylık olacak.
Ben elimden geleni yaptım rabbim ne derse o olur.inşallah bu ramazan ayında dualarımız kabul olur.
Artık bu sefer belli olur cinsiyeti.yaklaşık doktora gittiiğimde 4 aylık olacak.
Ben elimden geleni yaptım rabbim ne derse o olur.inşallah bu ramazan ayında dualarımız kabul olur.
çok saol cnm ya sorma... kızım ve ben bir haftadır sıcak ve gıda zehirlenmesinden ölüyoduk şimdi iyiyiz. gerçi kızımda hala bişiyler var ama .... güzel haberlerim var size yabancı sitelerde bu sabah çok ilginç şeyler buldum...ve yeni kiracımız tüp bebekçi :)...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?