- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #10.621
gamze ya resim değişik geldi
sanki kafamdaki senle hiç bağdaşmadı :))
neyse ben kaçar
herkese iyi akşamlar hayırlı iftarlar :))
kızım uyandı nihayetttt
yemek yedircemm .görüşürüzzz
hayırlıo iftarlarr
Ben bu ilkel yöntemle 9 yıldır korunuyorum canım .Hiç kaza yaşamadım eee şoföre güveniyorum.yerimseniben
gamze ya resim değişik geldi
sanki kafamdaki senle hiç bağdaşmadı :))
kızlar bu pas tadı bendede var.
bende diş beyazlatma yapıyordum ev tipi ondan oldu zannediyordum.
Allahım neler öğrendim ya burda demek hamileliktenmiş meğer:)))
hehe rekora koşuyoruzzzelara inanmıyorum cnm sana yaaa
ogünden beri tık yok hee...
kız adamcık duvara tırmancak valla yazık kızz:)))kötükedihüso
selam canlarım bugun bıraz kolılerımle bogustum hazır gebelık yokken agır ıslerımı yabmaya basladım.pc yı hıc acmadım daha dogrusu acamadım soyle bır goz attımda elara cnm hadı bakalım yarın ola hayrola cnm benım gonlune gore versın rabbım
qwert tatlım umarım gec dollenmeden oturu degerın dusuk cıkmıstır sen sakın morelını bozma rabbım buyuk
cnm elıne saglık :)
Elara cnm benım kızımda gunduzlerı yattıgında 3 4 saat rahat uyuyor ancak 2 gıbı yatması lasım yoksa aksamları 2 ye kadar oturur ben artık kendıme gore ayarlıyorum mesala bu aksam mısafırım var o yuzden uyutmadım bugun aksam 8 30 da uyutucam sabah 9 da kalkar normalde ıse gunduz 2 de yatıp 6 gıbı kalkıyor aksamları 10 da yatıp 11 gıbı sabahları kalkıyor
inş.canım ama fırsat buldukça giriyorum ben şuan ev hanımıyım küçük var onla ilgileniyorum iş güç işte ayrıca büyük kızlada belirli saatlerde kitap okuma yapıyoruz
birde babam rahatsız 15 gündür hastanede yatıyor yarın ameliyat olacak dualarınızada ihityacım var nebiliyim Allah tüm hastalara şifa versin benim babamada versin inş.
cnm benım kızım bebek reflusuyle dogdu dr 3 yasına kadarkusar ve normal yemekler yemez dedı aynende oyle oldu gıtmedıgımız dr kalmadı ama cozum bulunamadı ayy suan sukredıyorum gunde bır ıkıkere kusuyor ılk 1 sene saat bası boru gıbıydı bugunlerede sukur hamd olsun rabbıme bız o yuzden hala hazır mama yıyoruz ama yememız ıyı sukur eskıye gore kusmamıs azaldı suanda yenı yenı katı yıyeceklere tadına bakıyorayy maşallahh kızınaaa
benim kızımda öglemn 1 de uyur beş-beşbucuga kadar.bazen 4 de kalkarr.mesela bugün cok uzun uyudu maşallah
akşamda 10 da yatar sabah 8 de uyanır
yeemesi filan nasıl
iyice konuşabiliyormu artık
cnm ben balık yagı kullanmıyorum yazları kısları kullanıyorum nutrıgenın ve cok memnunum 6 aylıktan berı verıyorum onun dısında 2 syda bır sıre olmak sartıyla nutrıgen uzum surubu verıyordum suanda ıse nutrıgenın vegysı cıktı sebze yemeyen cocuklar ıcın bı tatlı kasıgı yarım kıloya es degermıs kızım sebze yemedıqı ıcın gunde bır tatlı kasıgı verıyorum ıkı gunde bırkızlar bişi daha sorcam
1)balık yagı kullanıyonuzmu kızlarınıza??? markası ne??kac aylıkken başladınızz??
2)herhangi bi gelişim şurubu kullanıyonuzmu??nutrigen yada vitagil v.s gibi???
3)tek çinko şurup kullandınızmıı???
boncuk kızının boyuı kilosu ne kadar?
Allah bagışlasın kızlarınıı
inşallah Rabbim dualarımızı kabul eder ve herkesin gönlündeki olur..
burdaki kadınların cogu eylül-ekim-kasım gibi düşünüyor.bende dahil.
sende katılırsan güzel paslaşma olur
aslında seni ilk sayfaya eklemiştim ben tee ilk sayfa acıldıgında
baktım bayadır gelmiyon 2 gün önce sildimm
istersen tekrar eklerim
inanın çok heyecanlanıyorum bu konuyu konuşurken sizinle
bir kozmik beden temizliği yapayım diyorum hem kendim için hem bebek için amaönümüzdeki aylarda en geç şubata kadar olmasını ümit ediyorum bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?