- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #10.661
hay maşallahh
sen gamzeyi görmedin dimii.biz gördükkkkkkk:dilcikar:
umuttt bi seni görmedik.resim istiyoruz sendenn
diş beyazlatmayı nasıl yapıyon cnm.fiyatı ne.baya faydası oluyromu
az anlatırmısın bende düşünüyorumm
ya kızlarr ya aranızdakii polemiğe çok üzüldümmm,geçmişii tamm okuyamadımm yoğunumm tamm konuyuu bilmiyorumm amaaa bencee üzmeyinn kendinizii
elara inann esmerkızda kötü niyetlee dememiştirr birşeylerii onudaa tanıyorumm odaa çokkk iyii niyetlii bir insannn ,onlada çokk yazıştıkk biz heleninn sayfasındannn
sagol cnmgamzecim rsim çoookkkk güzel ..
cnm bende 100 tane okunmus var hemn vereyımkızlar mimoza bazı özel nednelerden dolayı 100 tane okuyabildi.
kalan 161 i kimler okumak isterr
sagol cnm
cnm bende 100 tane okunmus var hemn vereyım
100 daha verdım
amin canım inşallah önce sana verir allahımm,sonrada bizeeee::))))))))
bende 61 hemen çekerim cnm bu akşamm
ben kullanıyorum canım,hamileliğin 7.ayında kendim günde bir kapsül balık yağı içmeye başlıyorum doğumdan sonra emzirme sürecince devam ediyorum,bebek 6 aylık olunca ona da balık şurubu kullanıyorum doktor tavsiyesiyle oluyor bunlar tabii..küçük kızımın zinkofish büyüğün büyüğün ocean portakallı..gelişim şurubu olarak marnys junor arı sütlü şurup kullanıyorum büyüğe 1 yaşından sonra başlattı dr..bu arada salatı tefriciyem bitti 261 adet duaya katabilirsiniz
kızlar benim doktorda kesinlikle şurup tavsiye etmiyo herzaman dediği bişey var gerçeğinin yerini hiç bişi tutamaz...bi ara kansızlığı vardı benim kızında dedi iki köfte yedir hiç bişiyi kalmaz....haftada bir sefer balık yedir..şurup vermek kolay tembellik yapma der bana hep....kızımı götürdüğüm doktor benimde küçüklük doktorum baba gibi oldu bana fazla bişide söylenmiyo.......
slm kızlar sızımı kıracam degıstırdım resmımı ay kıyamam resmıme bakın rabbım ıns hepımıze böle yakısıklı ogluslarımızı nasıp eder ınsssssss
tsk cnmmmmmmhamilelikte ve emzirme döneminde balık yagı almandan dolayı seni tebrik ederimm
maalesef ben yapamadım bunu.ama bu hamileligimde ve emzirme döenminde kesinlikle kullancam balık yagını.
marnys junior şurubun içerigine baktım geenelde b vitamini agırlıklı bi şurup
direkt iştah acmaya yönelik bi içerigi var
biliyorsun içtah acıcı vitamin b vitamini ve türevelridirr
o şurup bize yaramazzz.benim için önemli olan vitamin ve mineraller yok onun içinde
ama yinede sagol bilgi için
balık yagını yazında veriyonmu kızına??
allah kabul etsin bu arada
bende vitamin şurubu taraftarı degilim.kızımada şimdiye kadar hiç kullanmadım.maşallah yeme sorunumuz yok.herşeyi meyve sebzeden alıyor
ama balık yagı cocuk için olmazsa olmazlardan.bana prof gelip dese balık yagı kullanma diye ben onu dinlemez yinede kullanırımm
omega 3 yag asitlerinin inanılmaz faydaları var vucuda.ve cocukların yedigi azcık balıkla olacak iş degil.mutlaka takviye vermek lazım.ben hayatı boyunca belli aralıklarla balık yagını kullanması için kızımı desteklicem.
gelişim şuruplarını şimdiye kadar kullanamdım ama şimdi kullanmayı düşünüyorum.özellikle çinko ve bakır agırlıklı vitamin şurupları favorimm
şuan araştırma içindeyim.cok sık olmasada belli aralıklarla kızıma vermeyi düşünüyorum
altyapı cok önemli.
güzel olmuşş resmin cnmm
ay ben yanlış anladım heralde gamze hepsi okunmuş oldu dimicnm..bende de 50 fazlalık vardı..
tmm gamzecim Allah kabul etsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?