bebek cinsiyet belirleme..

aa boncuk cok gecmiş olsun cnm yaa
reflüsü olan bebekler ugraşmakta cok zordur.Allah yardımcın olsun.neyseki atlatmış o dönemi biraz
hazır mama derken aptamil filan mı diyon.yani biberon mamasımı??
kahvaltı ,corba ,yogurt meyve filan yemiyormu.normal süt filan???
maşallah kilo ve boyuda cok güzell

cnm ben 6 cı ayından berı kullandıgım ıcın boyunda bı etken ettımı bılmıyorum ama gelısımı herzaman standartlarının uzerınde oldugunu soyluyor dr
cnm hayır ısın kotu yanı bıboran maması aptamıl vs agzına hıc koymadı 4 ay bı emdı sonra arı mama sut cıcı bebe danıno yogurt muzlu pudıng corba fılan oyle ekmektı pılavdı asla yıyemez anında cıkarır bırde sımdı normal cıkarıyor onceden bıldıgın boru gıbıydı ayy cok zordu cokkk sukur rabbıme bunada razıyım

ne meyve ne sebze ne cıkolata ne baska bısı bu saydıklarımdan baska bırsey asla yemez bakma uzuldugume onceden bunları yerken bılekusardı bır ogun ıcın 8 9 kere mama yabtıgımı bılırım gunde 15 battanıyemde batardı o yuzden sımdı sukredıyorum

ay üzüldüm şimdi ya
şuan ek gıdaya yeni gecmişiniz gibi bişi olmuş sizde
inşallah en kısa sürede herşeyi yer.gelişimi için bu cok önemlii
arı mamasıda cok kilo yapmıyormu
ben vermeye korkardım onları kilo yapacak diye
ama mecbur kalınınca veriliyor

cnm Allah kabul etsın orucunu benım esım sımdı geldı yıgenıde geldı bende kactım gelınce gorusuruz
bu arada arı mama kılo yabmadı ama hıc bırsey d yemedıgımı donemlerde kızım ıcın cok ıyı bır besındı ve cok memnundum ben hem tok tutardı hemde gelısımı yememesıne ve cok kusmasına ragmen arı mama sayesınde ıyıydı

ben kullanıyorum canım,hamileliğin 7.ayında kendim günde bir kapsül balık yağı içmeye başlıyorum doğumdan sonra emzirme sürecince devam ediyorum,bebek 6 aylık olunca ona da balık şurubu kullanıyorum doktor tavsiyesiyle oluyor bunlar tabii..küçük kızımın zinkofish büyüğün büyüğün ocean portakallı..gelişim şurubu olarak marnys junor arı sütlü şurup kullanıyorum büyüğe 1 yaşından sonra başlattı dr..bu arada salatı tefriciyem bitti 261 adet duaya katabilirsiniz

kızlar benim doktorda kesinlikle şurup tavsiye etmiyo herzaman dediği bişey var gerçeğinin yerini hiç bişi tutamaz...bi ara kansızlığı vardı benim kızında dedi iki köfte yedir hiç bişiyi kalmaz....haftada bir sefer balık yedir..şurup vermek kolay tembellik yapma der bana hep....kızımı götürdüğüm doktor benimde küçüklük doktorum baba gibi oldu bana fazla bişide söylenmiyo.......

kızlar çok şükür nete bağlanabildim net gitmeden hemen haber vereyim ben duamı bitirdim bundan sonrakinide istiyorum duayı yine truf mu yapacak ismi msj atayım .. şimdi çok zor da olsa 60 sayfalık bi geçmişe göz atıcam benneyaptımki

ya kızlarr ya aranızdakii polemiğe çok üzüldümmm,geçmişii tamm okuyamadımm yoğunumm tamm konuyuu bilmiyorumm amaaa bencee üzmeyinn kendinizii
elara inann esmerkızda kötü niyetlee dememiştirr birşeylerii onudaa tanıyorumm odaa çokkk iyii niyetlii bir insannn ,onlada çokk yazıştıkk biz heleninn sayfasındannn

ne olmuş ki canım benimde haberim yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…