- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #10.721
aaa ben o muayenelerde eşime dışarı çıkarmısın diyordum hadi biz neyse alıştıkta garibim erkeklerin duygusal dünyası çok etkileniyor çoookkkk ::)))))))))))
yarın keseyi görürümü sizce??:uhm:
yarın keseyi görürümü sizce??:uhm:
görür tabiikii canımcığım size muhtemelen 2 hafta tekrar gelin kalp atımını alalım der daha kalbi atmaya başlamamıştır minişin ayyy kızlarım geldi aklıma ne duygusal anlardı yaa..
cnm ben içeri almadım asistanı girin isterseniz demiş..zilli
ayyyyyyyy çok heyecanlandımm.
ay bide yok hamile değilsin dermiş tahlil yanlış dermiş..
kızlar ozaman siz bile kurtaramassınız beni çoooookkk kötü olurumm..,
neden aklıma hep kötü şeyler geliyor..
kardeşimin olayoından çok etkilendim ondanmı acaba((
ahh o asistanlar ben ilk kez dr muayenesine gittiğimde regliydim alttan bakacağıda hiç aklımda yok zaten utanıyorum yaa muayene olmayım ben regliyim demiştim asistan da gülerek ooo daha iyi daha iyi demişti nalçakkk hemde dr erkekti yaa ühühü(((
bende 3lıtre su ıcıyorum ıdrarım bembeyazidrar rengim cok koyuyduu ama bugün baktım baya acıktı rengii
sahurda cok su içiyorum ondan galibaa
kaydirigubbakcemile3sorma valla adam suradımıza bakıp(eşimle benim) şu gün yapın şu gün yapmayı dedi:)))
eşimle bakışıp gülüştük..
bide odada dr sokmuş ultrosonu aşağıdan son gittiğimde eşim girdi
bi bana bakıyo bi dr a adam şooookkk oldu.,
dr olmasa kan davalık bi durum:)))
cnm 5 6 haftalıkken gorulur dıyorlar ama bılemıyorum benım 6 haftalıkken gorunmustucnm hamıslık sende baya yuksek bence gorunur ama elaraacımne dersın cancazım????
canım benim bozma moralini sen hamilesin allahın izniyle kardeşine çok üzüldüm yaa bence onu da senin dra getirin sonra aile drunuz olsun..
ayyyyyyyy çok heyecanlandımm.
ay bide yok hamile değilsin dermiş tahlil yanlış dermiş..
kızlar ozaman siz bile kurtaramassınız beni çoooookkk kötü olurumm..,
neden aklıma hep kötü şeyler geliyor..
kardeşimin olayoından çok etkilendim ondanmı acaba((
yaz kış her zaman veriyorum canım drumuz yazın vermeyin diye birşey söylemiyor hatta bazen yutmak istemiyor çıkarıyor diyorum bir şekilde yedirin çok önemli diyor,omega 3 yağ asitlerini vücut üretmiyor o yüzden dışarıdan alınması gerekiyor balık yiyerek de olacağını hiç zannetmiyorum çünkü balığı öyle şekillerde pişiriyoruz ki değil omega hiç bir şeyi kalmıyor yemeklerde aynı şekilde sağlıksız pişirme yöntemlerimizden dolayı vitamin falan kalmıyor,bu arada kendi kullandığım omega 3 kapsülü efa 1200 ayrıca emzirirken başka bir multi vitamin daha kullanıyorum basic nutrigen plus yoksa ayakta duramıyorum..
kızlar bugun kımsenın yatası yok heralde saat 1 olmusssss:):)):): solemesı ayıp benım geldıde:):):)):
dur ya gece yeni başlıyor
bak sonra kabartma tozu muhabbetini kaçırdığına üzülürsün
hem daha karpuz kesecektik:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?