bebek cinsiyet belirleme..

görür tabiikii canımcığım size muhtemelen 2 hafta tekrar gelin kalp atımını alalım der daha kalbi atmaya başlamamıştır minişin ayyy kızlarım geldi aklıma ne duygusal anlardı yaa..

ayyyyyyyy çok heyecanlandımm.
ay bide yok hamile değilsin dermiş tahlil yanlış dermiş..
kızlar ozaman siz bile kurtaramassınız beni çoooookkk kötü olurumm..,
neden aklıma hep kötü şeyler geliyor..
kardeşimin olayoından çok etkilendim ondanmı acaba((

cnm ben içeri almadım asistanı girin isterseniz demiş..zilli

ahh o asistanlar ben ilk kez dr muayenesine gittiğimde regliydim alttan bakacağıda hiç aklımda yok zaten utanıyorum yaa muayene olmayım ben regliyim demiştim asistan da gülerek ooo daha iyi daha iyi demişti nalçakkk hemde dr erkekti yaa ühühü(((

canım benim bozma moralini sen hamilesin allahın izniyle kardeşine çok üzüldüm yaa bence onu da senin dra getirin sonra aile drunuz olsun..

sırnaşık şey
sırnaşık şeysırnaşık şeyÇok üzgünüm çoook

idrar rengim cok koyuyduu ama bugün baktım baya acıktı rengii
sahurda cok su içiyorum ondan galibaa
bende 3lıtre su ıcıyorum ıdrarım bembeyaz

kaydirigubbakcemile3
cnm hamıslık sende baya yuksek bence gorunur ama elaraacımne dersın cancazım????
cnm 5 6 haftalıkken gorulur dıyorlar ama bılemıyorum benım 6 haftalıkken gorunmustu

ya 133 gıbı bır deger hamıle deqılsın demez cnm merak etme kafana takma rahat ol

cnm benden sana bi tavsiye
hangi balık yagını kullanıyorsun bilmiyorum ama içeriginde a ve d vitamini olan balık yagını yazın kullanma cocuklarına.
bunlar balıgın karacigerinden yapılır ve bol miktarda a ve d vitamini bulunurr içinde.
a vitaminide vucutta depolanan bi vitamindir ve fazlalıgında cocuguna zarar verir.zararlarını kendin araştırabilirsin.
ayrıca tenimiz 15 dklık güneş ışıgı gördügğnde d vitamminini vucut kendi üretir
buna ek d vitamini içerigi olan balık yagı kullanırsan yine zararlı olur.
yazın kullanacagın balık yagının içinde a ve d vitamini olmamasına dikkat et
ben carlson marka balık yagı kullanıyorum kızıma
.içerigindeki omega 3 yag asitleri cok yüksek ve başka vitamin yok.o nedenle yazında kullandım.tadıda cok güzel.
bide balık yagını devamlı kullanma.1 şişe bittiginde 1-2 ay ara ver tekrar başla.

ece kese görünür cnm ama bebegi görmeyebilirr
7-8 haftalıkken kalp atımına kadar duyarsın inş
yarın sana tekrar hcg tahlili yapar degerine bakarr
usg ye sokar.muhtemelen alttan bakmak isteyecektir hazırlıklı gitt
yada üstten baktırmak istiyorum dersin.ben öle demiştim.
üstten bakıldıgında sadeece kese görünür beebkgörünmezz
eger herşey yolundaysa sana tam kan sayımı ve idrar tahlili yaplırr
o nedenle ac karna gitt.doktor yapmazsa bile sen mutlaka yapılmasını iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…