bebek cinsiyet belirleme..

size bişey diyimmi dr lar hangi spermin döllediğini görüyormuş diye duydum ne dersiniz???

evet var öle bişi
hemen acıklayımmm
bebegin kesesinin içinde bi sıvı var buna aminiyosentez sıvı deniyor
bu sıvıdan örnek alınarak DNA analizi yapılabilir
bu testte bebekte bulunan kromozamlarda belli oluyor
xx kromozumu ise bebek kız,xy kromozomu ise bebek erkek olmuş oluyorr

bundan mı bahsedşiyorsun kii??

Bende bittim(dua) canim gecmisi okumaktan gelecege yazi yazamiyorum devamlida giremiyorum canim bendede 1 yil önce seninki gibi adet gecikmesi oldu iki adet arasi 45 gün sürdü hatta hamile oldugumdan süphelenip doktora bile gittim kadin bana degil bebek yumurta bile yok ortada dedi sebebi neydi biliyormusun son adettim bittikten iki gün sonra cok siddetli bir grip gecirmistim ve bu yumurtlamaya engel olmustu yani yumurta atmamisti o ay doktor bunu söyledi ve ilac vermeden bekle en gec haftaya olursun dedi tabi ben dururmuyum hemen eve gelip sogan kürü yaptim ve ücüncü günü hastalandim ay 45 gün beklemekten göbegim 6 aylik hamile göbegine dönmüstü belki sendede tam yumurtlaa gününe yakin bir enfeksiyon durumu olabilir eger hamile degilsen sogan kürünü tavsiye ederim adet tarihlerini düzenlemede cok etkili bir yöntem her ayin ayni günü adetin basliyor

ece cok sıcak ı-burası orası nasıl esıyomuuu kızlar valla yaz gelmedı gelmedı dedık bı geldı tam geldı ınnan yatsı namazını balkonda kıldım ıcerde oturudugun yerde terlıyom

benim burası esiyor biraz 12. kat ya iyi burası..karşılıklı 2 camı açıyorum üfür üfür.
kız ailenle gelin bi akşam otururuz:))

cnm cok sagol bilgi için.bende aynen senin gibi düşünüyorumm.gecmiştede yazdım zaetn.yumurtlama olmadı bende o nednele regli olamadım diye.sogan kürü benimde aklımda ama önce gidip hormon testi yaptırmam lazımm
sogan küründen sonra düzene girmimi regli döngün?

kızlarr bide yarın test sonucuu pozitif oluyormuş:))

aboooooo olurmu olur bcm sonucta evlı bı bayansınnn::):)):):)::)ıns hersey ısteıgın gıbı o olsun genee cnm

ece dogrudur ancak yanılma payıda oldugu ıcın kesın olmadıgı ıcın yanı bırsey demıyorlar herhalde dusunsene en son hangı gun ılıskıye gırdın bunu bıle bılıyorlar ne ayıp

sorma valla adam suradımıza bakıp(eşimle benim) şu gün yapın şu gün yapmayı dedi:)))
eşimle bakışıp gülüştük..
bide odada dr sokmuş ultrosonu aşağıdan son gittiğimde eşim girdi
bi bana bakıyo bi dr a adam şooookkk oldu.,
dr olmasa kan davalık bi durum:)))

yaz kış her zaman veriyorum canım drumuz yazın vermeyin diye birşey söylemiyor hatta bazen yutmak istemiyor çıkarıyor diyorum bir şekilde yedirin çok önemli diyor,omega 3 yağ asitlerini vücut üretmiyor o yüzden dışarıdan alınması gerekiyor balık yiyerek de olacağını hiç zannetmiyorum çünkü balığı öyle şekillerde pişiriyoruz ki değil omega hiç bir şeyi kalmıyor yemeklerde aynı şekilde sağlıksız pişirme yöntemlerimizden dolayı vitamin falan kalmıyor,bu arada kendi kullandığım omega 3 kapsülü efa 1200 ayrıca emzirirken başka bir multi vitamin daha kullanıyorum basic nutrigen plus yoksa ayakta duramıyorum..

aaa ben o muayenelerde eşime dışarı çıkarmısın diyordum hadi biz neyse alıştıkta garibim erkeklerin duygusal dünyası çok etkileniyor çoookkkk ::)))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…