- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #10.701
bakın size benim yöntemden bi örnekkkkkkk
karabiber ozaman cinsiyeti ögrenmemiştii
gamzecim avatarındaki yavruşu yer teyzesi gız bacımŞeniz
size bişey diyimmi dr lar hangi spermin döllediğini görüyormuş diye duydum ne dersiniz???
Salı gününe kadar okunacak tefriciye duası
[table="head"]No| Nick| Sayı |Sonuc| |
1 |Gamzecim |533|Okundu|
2 |Ebru| 261
3 |qwert |261
4| Elara |138
5 |Ariel |261
6 |Deyyan |50|
7| Kardelen074| 261|Okundu|
8 |GurbetGüzeli |261|
9 |Truf |261|Okundu|
10 |Sellvi |261|Okundu|
11 |Mimoza |100|Okundu|
12 |Eceiremnur| 261|Okundu
13 |Boncuk |261|Okundu|
14 |Nonis| 261|Okundu|
15 |Ayşegül |261
16 |Asilmavi |261|Okundu|
17 |Umut_11 |261|
18|Haskena|130|
19|Momof|100|
[/table]
ece cok sıcak ı-burası orası nasıl esıyomuuu kızlar valla yaz gelmedı gelmedı dedık bı geldı tam geldı ınnan yatsı namazını balkonda kıldım ıcerde oturudugun yerde terlıyom
benim burası esiyor biraz 12. kat ya iyi burası..karşılıklı 2 camı açıyorum üfür üfür.
kız ailenle gelin bi akşam otururuz:))
hade bakalım canım
heycanlısındır sen şimdi
yarın güzel haberler ver inş.
haberini beklicem canımmm
öpüorum bende seni ve güzel kızını
Bende bittim(dua) canim gecmisi okumaktan gelecege yazi yazamiyorum devamlida giremiyorum canim bendede 1 yil önce seninki gibi adet gecikmesi oldu iki adet arasi 45 gün sürdü hatta hamile oldugumdan süphelenip doktora bile gittim kadin bana degil bebek yumurta bile yok ortada dedi sebebi neydi biliyormusun son adettim bittikten iki gün sonra cok siddetli bir grip gecirmistim ve bu yumurtlamaya engel olmustu yani yumurta atmamisti o ay doktor bunu söyledi ve ilac vermeden bekle en gec haftaya olursun dedi tabi ben dururmuyum hemen eve gelip sogan kürü yaptim ve ücüncü günü hastalandim ay 45 gün beklemekten göbegim 6 aylik hamile göbegine dönmüstü belki sendede tam yumurtlaa gününe yakin bir enfeksiyon durumu olabilir eger hamile degilsen sogan kürünü tavsiye ederim adet tarihlerini düzenlemede cok etkili bir yöntem her ayin ayni günü adetin basliyor
kızlar bızım burada bu aksam cok serın ve ınanırmısın usuyorum suanda balkondayım ayaklarım buz kestı resmen cok sukur bu gece super esıyor buraya
Elara cnm ıdrar rengın nasıl senın cok su ıcıyormusun bırde ?
cnm cok sagol bilgi için.bende aynen senin gibi düşünüyorumm.gecmiştede yazdım zaetn.yumurtlama olmadı bende o nednele regli olamadım diye.sogan kürü benimde aklımda ama önce gidip hormon testi yaptırmam lazımm
sogan küründen sonra düzene girmimi regli döngün?
kızlarr bide yarın test sonucuu pozitif oluyormuş:))
ece dogrudur ancak yanılma payıda oldugu ıcın kesın olmadıgı ıcın yanı bırsey demıyorlar herhalde dusunsene en son hangı gun ılıskıye gırdın bunu bıle bılıyorlar ne ayıp
hamilelikte ve emzirme döneminde balık yagı almandan dolayı seni tebrik ederimm
maalesef ben yapamadım bunu.ama bu hamileligimde ve emzirme döenminde kesinlikle kullancam balık yagını.
marnys junior şurubun içerigine baktım geenelde b vitamini agırlıklı bi şurup
direkt iştah acmaya yönelik bi içerigi var
biliyorsun içtah acıcı vitamin b vitamini ve türevelridirr
o şurup bize yaramazzz.benim için önemli olan vitamin ve mineraller yok onun içinde
ama yinede sagol bilgi için
balık yagını yazında veriyonmu kızına??
allah kabul etsin bu arada
bende vitamin şurubu taraftarı degilim.kızımada şimdiye kadar hiç kullanmadım.maşallah yeme sorunumuz yok.herşeyi meyve sebzeden alıyor
ama balık yagı cocuk için olmazsa olmazlardan.bana prof gelip dese balık yagı kullanma diye ben onu dinlemez yinede kullanırımm
omega 3 yag asitlerinin inanılmaz faydaları var vucuda.ve cocukların yedigi azcık balıkla olacak iş degil.mutlaka takviye vermek lazım.ben hayatı boyunca belli aralıklarla balık yagını kullanması için kızımı desteklicem.
gelişim şuruplarını şimdiye kadar kullanamdım ama şimdi kullanmayı düşünüyorum.özellikle çinko ve bakır agırlıklı vitamin şurupları favorimm
şuan araştırma içindeyim.cok sık olmasada belli aralıklarla kızıma vermeyi düşünüyorum
altyapı cok önemli.
güzel olmuşş resmin cnmm
kese ısını merak edıyom ya kızımınkı dursaydı keske bakardım dıyorum attım heralde ece senınde yarın verırse elaracım teshısı koyar kız valla merakla beklıyoz senı hadı hayırlısı ınsssssssss
sorma valla adam suradımıza bakıp(eşimle benim) şu gün yapın şu gün yapmayı dedi:)))
eşimle bakışıp gülüştük..
bide odada dr sokmuş ultrosonu aşağıdan son gittiğimde eşim girdi
bi bana bakıyo bi dr a adam şooookkk oldu.,
dr olmasa kan davalık bi durum:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?