bebek cinsiyet belirleme..

cnm takılma yaw bunlar hep hıkaye aslında mesala cın takvımlerınde benım kızım hep erkek cıkıyor

elara bende hamıleyken balık yagı ıcmıstım ama cok kılo aldırmıstı yaw o yuzden bu sefer 2 gunde bır tane ıcıcem

aynen elaraya katılıyorum bunlar hep eylence amaclı mesala kesenın sag sol olayı oyle olsa drlar neden 4 aylık olmasını beklerlerdı dırek soylerlerdı yada sagda olanın da kızı solda olanında kızı olmazdı yumurtlama gunu tek ılıskı olup kızı olanda var sık ılıskı olup oglu olanda var bız ne yabarsak yabalım ne yazılıysa o olucak o yuzden bunlara takılmamak lasım

ecee canım nasılsın
msn de göremedim seni
burdasındır die düşündüm
naptın tekrar test yaptınmı? dr. kontrolun ne zaman merak ettim seni

aaa kesenin sag sol olayına laf söletmem:))))
ben senin takvime taş attım diye sende taşlama şimdi benim yöntemiikaydirigubbakcemile3
bu sag sol olayı sende bende bi cok insanda tuttu bikeremmmm:dilcikar:

ecee canım nasılsın
msn de göremedim seni
burdasındır die düşündüm
naptın tekrar test yaptınmı? dr. kontrolun ne zaman merak ettim seni

saol canımmm iyiyim sen nasılsın?
yok cnm test yapmadım bugün eczaneye sipariş verdim 2 saat getirmedi
aradım iptal edin dedim.
yarın 4 de randavüm var cnm hayırlısı artık..opuyorumnanaktan

QUOTE=EIara;14709396]aaa kesenin sag sol olayına laf söletmem:))))
ben senin takvime taş attım diye sende taşlama şimdi benim yöntemiikaydirigubbakcemile3
bu sag sol olayı sende bende bi cok insanda tuttu bikeremmmm:dilcikar:[/QUOTE]

sırnaşık şeysırnaşık şey:roflol:

çookkk haklsın cnm..işte kadın milleti nerde fal nerde hurafe inanıyor(kendi adıma:))

aaa kesenin sag sol olayına laf söletmem:))))
bu sag sol olayı sende bende bi cok insanda tuttu bikeremmmm:dilcikar:

oyy canım ya hıc taslarmıyım ask olsun :))) hanı seyden dıorum onu kesın olsaydı hersey drlar onceden soylerdı

saol canımmm iyiyim sen nasılsın?
yok cnm test yapmadım bugün eczaneye sipariş verdim 2 saat getirmedi
aradım iptal edin dedim.
yarın 4 de randavüm var cnm hayırlısı artık..opuyorumnanaktan

hade bakalım canım
heycanlısındır sen şimdi
yarın güzel haberler ver inş.
haberini beklicem canımmm
öpüorum bende seni ve güzel kızını

ece dogrudur ancak yanılma payıda oldugu ıcın kesın olmadıgı ıcın yanı bırsey demıyorlar herhalde dusunsene en son hangı gun ılıskıye gırdın bunu bıle bılıyorlar ne ayıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…