- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #10.681
bende 61 hemen çekerim cnm bu akşamm
napıyon ececım yarın kacdaydı randeun
ay ben yanlış anladım heralde gamze hepsi okunmuş oldu dimicnm..bende de 50 fazlalık vardı..
kızım doğru çıktı..
buda kız çıktı((
kızım doğru çıktı..
buda kız çıktı((
ececım valla cnm her namazımda dua edıyom ıns ıstedıgın olur cnmmm ewet unlar cokda tutmuyo kalbını bozma
aynen elaraya katılıyorum bunlar hep eylence amaclı mesala kesenın sag sol olayı oyle olsa drlar neden 4 aylık olmasını beklerlerdı dırek soylerlerdı yada sagda olanın da kızı solda olanında kızı olmazdı yumurtlama gunu tek ılıskı olup kızı olanda var sık ılıskı olup oglu olanda var bız ne yabarsak yabalım ne yazılıysa o olucak o yuzden bunlara takılmamak lasım
ecee canım nasılsın
msn de göremedim seni
burdasındır die düşündüm
naptın tekrar test yaptınmı? dr. kontrolun ne zaman merak ettim seni
aynen elaraya katılıyorum bunlar hep eylence amaclı mesala kesenın sag sol olayı oyle olsa drlar neden 4 aylık olmasını beklerlerdı dırek soylerlerdı yada sagda olanın da kızı solda olanında kızı olmazdı yumurtlama gunu tek ılıskı olup kızı olanda var sık ılıskı olup oglu olanda var bız ne yabarsak yabalım ne yazılıysa o olucak o yuzden bunlara takılmamak lasım
aaa kesenin sag sol olayına laf söletmem:))))
ben senin takvime taş attım diye sende taşlama şimdi benim yöntemiikaydirigubbakcemile3
bu sag sol olayı sende bende bi cok insanda tuttu bikeremmmm:dilcikar:
oyy canım ya hıc taslarmıyım ask olsun :))) hanı seyden dıorum onu kesın olsaydı hersey drlar onceden soylerdı
nasıl yanii canımm yaaaaaa
benim bebişinkine baktımm tamm ortada ama bebişin kafası sol taraftaaa
saol canımmm iyiyim sen nasılsın?
yok cnm test yapmadım bugün eczaneye sipariş verdim 2 saat getirmedi
aradım iptal edin dedim.
yarın 4 de randavüm var cnm hayırlısı artık..opuyorumnanaktan
size bişey diyimmi dr lar hangi spermin döllediğini görüyormuş diye duydum ne dersiniz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?