bebek cinsiyet belirleme..

truf cok uzuldum bızde kısın kızımı dr goturdugumuzde hastanede bı olay koptu heryer karıstı kızımın dru gıdın yarın gelın cocuk babasını vurmus adam olmus sımdı burası karısır dedı o feryatları hıc unutamıyorum hemde hıc

Salı gününe kadar okunacak tefriciye duası

[table="head"]No| Nick| Sayı |Sonuc| |
1 |Gamzecim |533|Okundu|
2 |Ebru| 261
3 |qwert |261|Okundu|
4| Elara |138
5 |Ariel |261
6 |Deyyan |50|Okundu|
7| Kardelen074| 261|Okundu|
8 |GurbetGüzeli |261|
9 |Truf |261|Okundu|
10 |Sellvi |261|Okundu|
11 |Mimoza |100|Okundu|
12 |Eceiremnur| 311|Okundu
13 |Boncuk |261|Okundu|
14 |Nonis| 261|Okundu|
15 |Ayşegül |261
16 |Asilmavi |261|Okundu|
17 |Umut_11 |261|
18|Haskena|130|Okundu|
19|Momof|100|Okundu|
[/table]

elaracım benım 22 sınde olmam lasım 5 gunum var ya o degılde benım kendımı bıldım bılelı hep akıntım olurdu vagı hex kullandıgımdan bırı bır damla akıntım olmuyor cok ılgınc gelıyor bana oysa okadar cok su ıcıyorumkı onun dısında dun tam adet olucam sandım bugun cok ıyıydım stresten ıns gec olmam

senınle arkadaş olma niyetinde deyilim yemınle sadece resimlerini merak ettim okadar.onunla bi alakası yok.senın için girmıyorum buraya diğer arkadaşlar için giriyorum senın yazdık ların benım için önemli deyil fikirlerini kendine sakla madem okadar yöntem biliyodun neden kendine denemedin burkaki arkadaşları deneme tahtası olarak kullanıyosun.diğer arkadaşlar kusura bakmayın lütfen bu kraktersiz insan ağzımı bozduracak yakında.

arkadasım ayıp edıyorsun ama kıme nekadar kızarsan kız ne demek deneme tahtası gıbı kullandırıyorsun herkes ozgur ısteyen yabar ıstemeyen yapmaz herkesın bılgısı farklı saygı duymak gerekır gereksız yere mubarek gunde olmuyor boyle seyler

yaw sende gıdım akıl yok ciddenn
ben zorlamı insanlara yöntemleri deneyin diyom.burdakilerde aptal kendilerini kobay olarak kullandırıyorlar dimi
öyle bi niyetim olsa 1 yıl sonra cocuk düşünürümm.ayrıca benmi buldum bu yöntemlerii:))))
sende dünden razısın kobay olmaya ama sen onu bile beceremezsin.
valla kapasiteme uygun degilsiniz o nedenle sizinle öle keyifli tartışamıyorum bile
kullandıgınız cümleler filan cidden cok basit ve ucuz.
senide Allaha havale ediyorum
herkese gösterdiniz kalitenizi ve seviyenizi:))

anamm nasıl iş devamlı türüyorlarr:)))
köklerini kurutmak lazım bunlarınn.
hem bana gıcık olurlar hemde actıgım konuma gelip meraklı meraklı ne yazmış diye okurlar.Allah akıl fikir versin sizee

Elara sen daha once hıc 9 gun gecıkme yasamısmıydın baya uzun surmus ama bende senın dedıgın gıbı tahmın edıyorum gec yumurtlaman oldu yada ıkı kere yumurtlamıs olabılırsın bı adet sonrası bırde sımdı benımde gecen ay oyle olmustu ya testler olmassa anlamayacaktım ama gecıkme ınsanı sıkıyor yanı en azından benı beklemek zor valla

cnm ilk kez oldu bu kadargecikme
daha önce en fazla 3 gün gecikirdi
aynen dedigin gibi ben 2 kez yumurtlamışta olabilirim
hatırlarsın belki regliden bi kac gün sonra benden hafif kanlı akıntı geldi yogun
yumurtladım heralde diye yazmıştım
ondan sonrada regli günümde yogun akıntı geldi.bide ozaman yumurtladım diye tahmin ediyorum
ikimizinde hormonlarıı da şaşırmışş durumda:)) onları yoluna sokmak lazım

iyi akşamlar hepinize arkadaşlar...sohbetleriniz, muhabbetleriniz samimi ve sıcak geliyor, bir süredir denk geldikçe okuyorum sizleri..maksadım yöntem öğrenmek değil sohbetlerinize katılsam kafi.. :)
bir kızım var 23 aylık..sanırım kızımın akranları bebekler de var bu topikte..yavrularla ilgili de paylaşımlar yapabiliriz..herkese sevgiler :)

hoşgeldin cnm.bu topikte herşey konuşuluyor.cok aksiyonlu bi sayfa
2 gündür tartışmaalr kavgalar,hamilelik testleri filan.adrenalin hat safada:)))
gerci sende takip etmişin sayfayııı
anlaşılan görünmez olarak takip ettin cünkü seni görmedim bu sayfada hiç:)

hehehe kesınlıkle katılıyorum sana az kaldı sokarız yoluna once tabı regl olmayı beklememız lazım elara gec dollenmeyle ılgılı kafama takılan bırsey var bırını okudum reglıne 10 gun kala kan testı yabtırmıs 0.01 cıkmıs regl olmayınca gıtmıs yabtırmıs hamıle oldugunu ogrenmıs dr ona gec dollenme olduqunu soylemıs ancak kızın soyledıgıne gore ılıskıden 11 gun sonra kanda 0.01 cıkmıs 33 gunde bır regl oluyormus
mesala truf 1 ınde ılıskı vardı buyuk ıhtımal gec dollenme olmadıkı 9.cu gununde ılıskının gebelık cıktı yanı soyle soruyum ben hep sey sanıyordum yumurtanın catladıqı zaman rahımde sperm varsa ogun dollenır sanıyordum kafam karıstı bıraz daha arastırma yapsam ıyı olur :)

pamuk helva hosgeldın Allah bagıslasın kızın 23 aylıkmıs benımkıde 24 aylık :)Bu arada profıl resmın cok tatlı geldı gozume :)

hoşbuldum elara..dediğim gibi denk geldikçe okuyorum sohbetlerinizi, sizleri tanıyor sayılırım yani..evet görünmezim, öyle ayarlı profilimde opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…