- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #10.941
esmer ve nonis kız anneleri topigine yazan kişiler aynı zamanda
esmer hem bu yöntemleri begenmez sacma bulur, hemde takip etmekten geri kalmaz.
daha öncesindede bi kac kez fikir uyuşmazlıgı,sürtüşme yaşamıştık.
dünkü tartışmadan bir gün önce bana arkadaşlık istegi yollamış, bende kabul etmedim:)
dünkü sacma tepkisini nedenii bunlardır:)))
arkadaş listeeme eklesem böle konuşmazdı emin olun
ayrıca noniste benden size yolladıgım yöntemleri istedi bende vermedim.
gerekcemi söledim paylaşımda bulunmuyorsun içimden gelmiyor vermek dedim.
oda saygıyla karşıladı ve daha fazla paylaşımda bulunmaya başladıı ama yinede bana gıcık oldu:))
ama esmerle az cok muhabbetleri oldugudan aynı sayfaya yazdıklarından ,dünkü esmerle tartışmamızı nonis uzatarak gereksiz imalı cvp verdi bana.
bende ona hakettigi şekilde cvp verdim
yani noniste benim bilgi paylaşımımdan rahatsızz.güya beni bozmak için sölediklerini dikkate almıcam dedi:))) cokta tın banane:)))
olay bunlardan ibarettir arkadaşlar:))
arkadasım ayıp edıyorsun ama kıme nekadar kızarsan kız ne demek deneme tahtası gıbı kullandırıyorsun herkes ozgur ısteyen yabar ıstemeyen yapmaz herkesın bılgısı farklı saygı duymak gerekır gereksız yere mubarek gunde olmuyor boyle seylersenınle arkadaş olma niyetinde deyilim yemınle sadece resimlerini merak ettim okadar.onunla bi alakası yok.senın için girmıyorum buraya diğer arkadaşlar için giriyorum senın yazdık ların benım için önemli deyil fikirlerini kendine sakla madem okadar yöntem biliyodun neden kendine denemedin burkaki arkadaşları deneme tahtası olarak kullanıyosun.diğer arkadaşlar kusura bakmayın lütfen bu kraktersiz insan ağzımı bozduracak yakında.
senınle arkadaş olma niyetinde deyilim yemınle sadece resimlerini merak ettim okadar.onunla bi alakası yok.senın için girmıyorum buraya diğer arkadaşlar için giriyorum senın yazdık ların benım için önemli deyil fikirlerini kendine sakla madem okadar yöntem biliyodun neden kendine denemedin burkaki arkadaşları deneme tahtası olarak kullanıyosun.diğer arkadaşlar kusura bakmayın lütfen bu kraktersiz insan ağzımı bozduracak yakında.
iyi akşamlar hepinize arkadaşlar...sohbetleriniz, muhabbetleriniz samimi ve sıcak geliyor, bir süredir denk geldikçe okuyorum sizleri..maksadım yöntem öğrenmek değil sohbetlerinize katılsam kafi.. :)
bir kızım var 23 aylık..sanırım kızımın akranları bebekler de var bu topikte..yavrularla ilgili de paylaşımlar yapabiliriz..herkese sevgiler :)
iyi akşamlar hepinize arkadaşlar...sohbetleriniz, muhabbetleriniz samimi ve sıcak geliyor, bir süredir denk geldikçe okuyorum sizleri..maksadım yöntem öğrenmek değil sohbetlerinize katılsam kafi.. :)
bir kızım var 23 aylık..sanırım kızımın akranları bebekler de var bu topikte..yavrularla ilgili de paylaşımlar yapabiliriz..herkese sevgiler :)
hoşgeldin cnm.bu topikte herşey konuşuluyor.cok aksiyonlu bi sayfa
2 gündür tartışmaalr kavgalar,hamilelik testleri filan.adrenalin hat safada:)))
gerci sende takip etmişin sayfayııı
anlaşılan görünmez olarak takip ettin cünkü seni görmedim bu sayfada hiç:)
pamuk helva hosgeldın Allah bagıslasın kızın 23 aylıkmıs benımkıde 24 aylık :)Bu arada profıl resmın cok tatlı geldı gozume :)
amin cumlemızınkını ıns agustosun 5 dogum gunuydu bugun 24 ay 11 gunluk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?