bebek cinsiyet belirleme..

boncuk gec döllenme ile ilgili bi bilgi buldum cok güzel anlatmış
kopy yapıyım oku cnm
,
Geç döllenme yumurta ve spermin karşılaştıkları andan itibaren başlar. Standart yumurtlama zamanından hemen sonra 1 gün içinde rahimde karşılşan yumurtalar ve spermler bir araya gelir. Ve tüplere hareket etmeye başlarlar. Bı sırada yumurta artık embryo olmaya başlar ve bölünmeye koyulur. İşte bu sürenin geç başlamasını ifade eder geç döllenme. Daha sonra bölünmeye devam ederek rahime doğru yola çıkar. Artık çok hücreli bir embryodur ve rahime tutunmak için kazı çalışmalarına başlar yumurtacık. Yani rahimde kendine uygun yeri arar, bulur ve orada kendine yer açmak için rahim duvarını aşındırmaya başlar (implante olmaya – tutunmaya başlar). İşte implantasyon (tutunma) kanaması da budur.

yeni yaşı hayırlı uğurlu olsun...sağlıklı ömürleri olsun inşaAllah...
kızlar muhabbetinizi dağıtmıyorumdur inşaAllah... :kedi:
saqol cnm yok dagıtmıyorsun :)

super ya cok tsk ederım zahmet oldu cnm saqol bendekıde akıl olayabak yumurta catladı bebek oldu sanıyordumbilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3

anamm nasıl iş devamlı türüyorlarr:)))
köklerini kurutmak lazım bunlarınn.
hem bana gıcık olurlar hemde actıgım konuma gelip meraklı meraklı ne yazmış diye okurlar.Allah akıl fikir versin sizee

asıl senın kökünü kurutmak lazm gereksiz kadın sen allahından bul manyak.valla yanımda olacaktınki saçını başını bi güzel yolacak zevkle küstah bok ağızlı.arkadaşlarında dediği gibi gerçekten sorunların var kımınleyse artık bence tez zamanda bi destek al.afişte.lülülülülülü

canlar ben az kızımla oynuyum gelırım babası yoruldu sen gel dıyor enerjısı hıc bıtmıyor bırde bebekken alıstırdık valla tepıncen onla oyle uzaktan sevmek yetmıyor yere yatıcan guresıcen az guresımde gelıyım :)

akannehir kızlar görüyrounuzz dimi
bana edepsiz diyenlerin ne kadar edepli oldugunu gördünüzz
ben tartışmalarda bile küfürlü konuşmam,basit,ucuz konuşmam
karakteri zayıf olan kişiler en ufak bi sıkışmada hemen küfüre hakarete başvururlar.
işte esmer
işte nonis
bunlar 2 kız evlat anneleri
bunlartın cocuklarına cidden üzülüyorumm
nasıl bi ahlak ,edep verebilirler ki cocuklarına
ciden midem bulandı konuşmalarından
yazık sana,size

yok cnm her telden calınıyor burdaa sorun yok
sen nezaman düşünüyon 2.bebişi

bizim babamız aralıkta askere gidecek..Allah nasip ederse o döndükten bir iki ay sonra 2011 temmuz ağustos gibi istiyorum..ömrümüz olursa tabii...
kızımda eylül ayında doğum yaptım sıcaklar hamileliğin son aylarında hiç çekilmiyor..o nedenle nisan mayıs gibi doğum yapmak istiyorum 2.yi :)

engellenmek içinde olsa ağzının payını verecem sana bekle.

senin benim agzımın payını vermeye gücün yetmez
sadece kendini rezil ediyorsun emin ol
bana olan bişi yok
şuan ben de sana hakaretler küfürler ederim ama ben anneyimm yakıştıramam kendime böle ucuz cümleleri.kızıma ,kendime ve arkadşlarıma saygım var benim

edemezsin zaten gücün yetmez bana birde kuyruk korkun var tabi engellenirsem diye.sen sen benım seviyeme düşme çok edeplısın ya.

hiç katılma bence senınde ağzın bozulur şu elara zillisi yüzünden

esmekız seni de tanımam, elarayı da...
ama sohbetler senin hoşuna gitmiyorsa girip okumaz, müdahil olmazsın olur biter..
beni de sarmazsa gelmem zaten..zoraki işler değil ki bunlar..hakaret etmezseniz iyi olur...kötü örnek olmayın kimseye..bizden yaşça küçükler de okuyor burayı..

ne oluyo iki kız olunca acaba anlamadım.dilerim allahten sana iki deyil sekiz kız versin.-tatlicadiarzu-

Esmerkz29 sana özelden yazıp buraya hiç girmek istemezdim ama msj sayımdan dolayı yazamadım.msj.larımı silmek için girdiğimde geçen gün gördüm.Sen haksızlığa dayanamadın sesini yükselttin bilmiyorum bakmadım sanırım başkaları da var senin gibi.Sen boşuna nefesini tüketme anlamazlar.burda pek kimsede ses çıkarmaz.biraz bişeyler biliyo diye bir oğlan sevdasına herkes ondan bişeyler öğrenmek için boynunu büker oturur.Bunlara sebep olduğum için üzgünüm.Hiç suçum yokken niye olduğunu bilmeden suçlandım bide üste çıkıp arkamdan konuşmuşlar yok bir bildiği olmasa böyle demezmiş elara hanım da neyse işte gamzecimin sözleri bunlar.ilk sayfalarda ne çok üzülmüştüm kendisinin yaşadıklarına benim yaşadıklarımı yaşıyor diye.Ama gördümde o da 2 bilgi alacam diye kendisiyle aynı durumda olan birini bir anda silivermiş.Bide elara hanım bize fırsatçımı beleşçimi o tarz bişey söylemiş.öyle olsak diğerleri gibi boynumuzu büküp kuzu kuzu yalakalığa devam ederdik.Neyse anlayan anladı boşver sen ağzını bozma.Allah herkesin hakkında hayırlısını verir zaten.Mübarek günde yok tefriciye yok namaz oruç.En önemlisi kalp kırmamak,kendileriyle aynı durumda olan birini hemen dışladılar.Niye hiç?çelişkili cvp.mış? neyse esmerkz 29 salla gitsin boşver bozma ağzını...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…