- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #10.961
hoşbuldum elara..dediğim gibi denk geldikçe okuyorum sohbetlerinizi, sizleri tanıyor sayılırım yani..evet görünmezim, öyle ayarlı profilimde opuyorumnanaktan
saqol cnm yok dagıtmıyorsun :)yeni yaşı hayırlı uğurlu olsun...sağlıklı ömürleri olsun inşaAllah...
kızlar muhabbetinizi dağıtmıyorumdur inşaAllah... :kedi:
boncuk gec döllenme ile ilgili bi bilgi buldum cok güzel anlatmış
kopy yapıyım oku cnm
,
Geç döllenme yumurta ve spermin karşılaştıkları andan itibaren başlar. Standart yumurtlama zamanından hemen sonra 1 gün içinde rahimde karşılşan yumurtalar ve spermler bir araya gelir. Ve tüplere hareket etmeye başlarlar. Bı sırada yumurta artık embryo olmaya başlar ve bölünmeye koyulur. İşte bu sürenin geç başlamasını ifade eder geç döllenme. Daha sonra bölünmeye devam ederek rahime doğru yola çıkar. Artık çok hücreli bir embryodur ve rahime tutunmak için kazı çalışmalarına başlar yumurtacık. Yani rahimde kendine uygun yeri arar, bulur ve orada kendine yer açmak için rahim duvarını aşındırmaya başlar (implante olmaya – tutunmaya başlar). İşte implantasyon (tutunma) kanaması da budur.
anamm nasıl iş devamlı türüyorlarr:)))
köklerini kurutmak lazım bunlarınn.
hem bana gıcık olurlar hemde actıgım konuma gelip meraklı meraklı ne yazmış diye okurlar.Allah akıl fikir versin sizee
yeni yaşı hayırlı uğurlu olsun...sağlıklı ömürleri olsun inşaAllah...
kızlar muhabbetinizi dağıtmıyorumdur inşaAllah... :kedi:
nasıl bilirsin bizii hehe
benim kızımda 20 aylıık bu aradaa
asıl senın kökünü kurutmak lazm gereksiz kadın sen allahından bul manyak.valla yanımda olacaktınki saçını başını bi güzel yolacak zevkle küstah bok ağızlı.arkadaşlarında dediği gibi gerçekten sorunların var kımınleyse artık bence tez zamanda bi destek al.afişte.lülülülülülü
yok cnm her telden calınıyor burdaa sorun yok
sen nezaman düşünüyon 2.bebişi
engellenmek içinde olsa ağzının payını verecem sana bekle.
Allah bağışlasın yavrunu ...
sizlerin sohbetleri dediğim gibi; sıcak ve samimi ve yalın geliyor..yani içinden geldiği gibi herkes...o nedenle buradayım..inşaAllah vakit buldukça sohbetlerinize katılmak isterim..
senin benim agzımın payını vermeye gücün yetmez
sadece kendini rezil ediyorsun emin ol
bana olan bişi yok
şuan ben de sana hakaretler küfürler ederim ama ben anneyimm yakıştıramam kendime böle ucuz cümleleri.kızıma ,kendime ve arkadşlarıma saygım var benim
hiç katılma bence senınde ağzın bozulur şu elara zillisi yüzünden
akannehir kızlar görüyrounuzz dimi
bana edepsiz diyenlerin ne kadar edepli oldugunu gördünüzz
ben tartışmalarda bile küfürlü konuşmam,basit,ucuz konuşmam
karakteri zayıf olan kişiler en ufak bi sıkışmada hemen küfüre hakarete başvururlar.
işte esmer
işte nonis
bunlar 2 kız evlat anneleri
bunlartın cocuklarına cidden üzülüyorumm
nasıl bi ahlak ,edep verebilirler ki cocuklarına
ciden midem bulandı konuşmalarından
yazık sana,size
ıykkkk kendi pisliginde bogul.ben daha fazla bu rezillige şahit olmak istemiyorum
yazık sana ve kızlarınaa
cıkıyorumm öggg geldi inannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?