- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #10.981
valla bence öyle yapıyorum salla gitsin evet ben haksızlığa gelemem ağzının payını alınca bozuldu herkese saldırmaya kalktı.yöntemmış kendi denesin işte allahın işine karışıyo tövbe tövbe allahım affet mubarek ayda kendi denesin işte yöntemlerini.sanada teşekkür ederim ayrıca. kımsede sesini çıkaramıyoEsmerkz29 sana özelden yazıp buraya hiç girmek istemezdim ama msj sayımdan dolayı yazamadım.msj.larımı silmek için girdiğimde geçen gün gördüm.Sen haksızlığa dayanamadın sesini yükselttin bilmiyorum bakmadım sanırım başkaları da var senin gibi.Sen boşuna nefesini tüketme anlamazlar.burda pek kimsede ses çıkarmaz.biraz bişeyler biliyo diye bir oğlan sevdasına herkes ondan bişeyler öğrenmek için boynunu büker oturur.Bunlara sebep olduğum için üzgünüm.Hiç suçum yokken niye olduğunu bilmeden suçlandım bide üste çıkıp arkamdan konuşmuşlar yok bir bildiği olmasa böyle demezmiş elara hanım da neyse işte gamzecimin sözleri bunlar.ilk sayfalarda ne çok üzülmüştüm kendisinin yaşadıklarına benim yaşadıklarımı yaşıyor diye.Ama gördümde o da 2 bilgi alacam diye kendisiyle aynı durumda olan birini bir anda silivermiş.Bide elara hanım bize fırsatçımı beleşçimi o tarz bişey söylemiş.öyle olsak diğerleri gibi boynumuzu büküp kuzu kuzu yalakalığa devam ederdik.Neyse anlayan anladı boşver sen ağzını bozma.Allah herkesin hakkında hayırlısını verir zaten.Mübarek günde yok tefriciye yok namaz oruç.En önemlisi kalp kırmamak,kendileriyle aynı durumda olan birini hemen dışladılar.Niye hiç?çelişkili cvp.mış? neyse esmerkz 29 salla gitsin boşver bozma ağzını...
vallaha ya geçmişi okuyorumdur yada msn de çene çalıyorumdur sempatiksalakcinniasil mavi,haskena siz niye katılmıyonuz sohbeteeee
Allah gönlüne göre versin çok güzel bir yüreğin var böyle güzel insanların mutlu olacağına inanırım ben hep gönlünü ferah tuttayinimin olma ihtimali var canım ama çok dua lazım geçen hafta olsun dediler ama bu işler anlık değişir
:1shok:kızlar çalıştığım yerde bi erkek evlat babasını pompalı tüfekle vurmuş öldürmüş
hem de iftara yakın
nasıl bir cinnet geçirdiyse
Allah kimseyi doğru yoldan ayırmasın
hayırlı evlatlar versin
kızlar onemlı olan sukunetı bozmamaktır ramazan herkes gergın ama konusulan kelımeler bılmıyorum ya acıkcası cok uzuldum .hem soyluyorsunuz hemde uzerınıze alınmayın dıyorsunuz soyledıkten sonra nekadar onemı varkı ?artık kusura bakması kalmıyorkı herkesı zan altında bırakmıs oluyorsunuz kısısel sorunlarınız ıcın neden bızlerıde dahıl edıyorsunuz
hazal yalakalık neden yapalımkı ? herkes herseyı bılıyor amac burda bırlıkte vakıt gecırmek ınternette bugun her turlu konudan haberdar oluyoruz zaten .lutfen rıca edıyorum uzuldum karnıma agrılar qırdı vallahı konusurken kımseyı zan altında bırakmayın
ayrıca kimse kimseye yalakalık yapmıyor kızlar.aralarında belki yakın arkadaşlık kurmuş olabilirler.bu sizi ni rahatsız etsin.ben her ay deneme zamanı geliyorum.şunu yaptım bunu yaptım diyorum.fikir istiyorum alıyorum bazende fikrimi söylüyorum falan...
akannehir kızlar görüyrounuzz dimi
bana edepsiz diyenlerin ne kadar edepli oldugunu gördünüzz
ben tartışmalarda bile küfürlü konuşmam,basit,ucuz konuşmam
karakteri zayıf olan kişiler en ufak bi sıkışmada hemen küfüre hakarete başvururlar.
işte esmer
işte nonis
bunlar 2 kız evlat anneleri
bunlartın cocuklarına cidden üzülüyorumm
nasıl bi ahlak ,edep verebilirler ki cocuklarına
ciden midem bulandı konuşmalarından
yazık sana,size
ne oluyo iki kız olunca acaba anlamadım.dilerim allahten sana iki deyil sekiz kız versin.-tatlicadiarzu-
ewet nm katılıyorum sana mımozacım..... hazal arkadasım benım ıcın dusunduklerını keske demeseydın ben o kadar uzulunecek bırı degılım sagol rabbım bana 3 tane nur topu gıbı kız evladı vermıs allah ollmayan herkese nasıp etsın ben senı tanımam etmem ama bu konusmalarına cok uzuldum elara kk da cok arastırdıgı ıcın dedım bıyerden belkı bısey gormustur dıye yoksa sızın kavganızı tasvıp etmıyorum su mubarek ramazanda kalp kırmaya degmez ayrıca ben kımseyede yalakalık yapmam cnm ınsan karsısındakını kendı gıbı bılırmıs dıye bır soz var.... lutfen uzatmayalım daha fazla allah herkesın kalbını bılıyo gerek yok polemıge gırmeye kımseyle
gamze bizim dualar muallakta kaldı yaw nolduu :uhm:
kendı adıma cvp verıyım bak cok guzel yere deyındın karısmadıms esımı cıkarmadım cunku 2 kısı arasında gecen tatsızlık benı ılgılendırmez ben kendımden mesulum bırı bırıne bır laf soyledıqınde taraf tutmamak ıcın sesımı cıkarmam kımseyı kırmak ıstemem cunku.bunun ondan bundan cekındıgım ıcın deqıl kendıme olan saygımla alakası var tartısma ortamlarına gırmeyı sevmıyorum sızler bızı dahıl ettıqınız ıcın cvp verdım .once sesım cıkmadı sımdı neden cıkıyor cunku konuya mudahıl degıldık sagolun sızler ettınız cvp verdım kımseyı savunmak ıcın taraf tutmak ıcın deqıl yalakalık kelımesıne Neyse dedıqım qıbı bu gıbı seyler benı uzerBeni resmen yalancılıkla zan altında bırakırken niye kimsenin sesi çıkmıyodu bende sizlerle aynı durumdaydım bilgi alayım diye değil sadece kimseye derdimi anlatamadığım için paylaşmak için girdiğim biyerden neden daha 2 günde dışlandım niye kimse elaraya niye böyle yapıyon demedi?Haksızlığa sessiz kalan herkes zan altındadır o zaman.
İnternette bilgi dolu.Armut piş ağzıma düş.ses çıkarmıyolarsa bu yüzden işte.:enbuyukkk:
gamze bizim dualar muallakta kaldı yaw nolduu :uhm:
topik kapanabilir.yazık oldu......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?