bebek cinsiyet belirleme..

valla bence öyle yapıyorum salla gitsin evet ben haksızlığa gelemem ağzının payını alınca bozuldu herkese saldırmaya kalktı.yöntemmış kendi denesin işte allahın işine karışıyo tövbe tövbe allahım affet mubarek ayda kendi denesin işte yöntemlerini.sanada teşekkür ederim ayrıca. kımsede sesini çıkaramıyo
çıkarsa bi ton laf işitecek.aman ucuz kadın boşver.kımde kesin sonuş vermış ya yöntemmış canı cehenneme baştan beri savunmuyorum zaten.bu tür şeyleri.ama okuyorum ne yalan söyleyim ben zaten düşünmüyorum bebek allah olmayana versin.allahın dediği olur diyorum.

kızlar onemlı olan sukunetı bozmamaktır ramazan herkes gergın ama konusulan kelımeler bılmıyorum ya acıkcası cok uzuldum .hem soyluyorsunuz hemde uzerınıze alınmayın dıyorsunuz soyledıkten sonra nekadar onemı varkı ?artık kusura bakması kalmıyorkı herkesı zan altında bırakmıs oluyorsunuz kısısel sorunlarınız ıcın neden bızlerıde dahıl edıyorsunuz
hazal yalakalık neden yapalımkı ? herkes herseyı bılıyor amac burda bırlıkte vakıt gecırmek ınternette bugun her turlu konudan haberdar oluyoruz zaten .lutfen rıca edıyorum uzuldum karnıma agrılar qırdı vallahı konusurken kımseyı zan altında bırakmayın

esmerkız yukardaki küfürlü mesajını sil bacım mübarek ay hiç yakışmıyor.kimsenin avukatı değilim yanlış anlamayın.elara en başta bizim senelerdir toplamaya çalıştığımız yol yordam yöntem dennenmiş ne varsa yazdı.derledi topladı.unutmayın hiç bir şeyin garantisi yok. ama bi emek harcadık.daha sonra başka forumdan biri bu bilgileri sanki kendi drlemiş gibi aynen kopyalayıp kendine mal edince haklı olarak elarada burada bizlerle bu konuda deneyim yaşamak isteyen arkadaşlara hiç itiraz etmeden yazılanları yolluyordu.....neden bu kadar gerildiniz anlamıyorum....

ayrıca kimse kimseye yalakalık yapmıyor kızlar.aralarında belki yakın arkadaşlık kurmuş olabilirler.bu sizi ni rahatsız etsin.ben her ay deneme zamanı geliyorum.şunu yaptım bunu yaptım diyorum.fikir istiyorum alıyorum bazende fikrimi söylüyorum falan...

asil mavi,haskena siz niye katılmıyonuz sohbeteeee
vallaha ya geçmişi okuyorumdur yada msn de çene çalıyorumdur sempatiksalakcinni

tayinimin olma ihtimali var canım ama çok dua lazım geçen hafta olsun dediler ama bu işler anlık değişir
Allah gönlüne göre versin çok güzel bir yüreğin var böyle güzel insanların mutlu olacağına inanırım ben hep gönlünü ferah tut
:1shok:

Beni resmen yalancılıkla zan altında bırakırken niye kimsenin sesi çıkmıyodu bende sizlerle aynı durumdaydım bilgi alayım diye değil sadece kimseye derdimi anlatamadığım için paylaşmak için girdiğim biyerden neden daha 2 günde dışlandım niye kimse elaraya niye böyle yapıyon demedi?Haksızlığa sessiz kalan herkes zan altındadır o zaman.
İnternette bilgi dolu.Armut piş ağzıma düş.ses çıkarmıyolarsa bu yüzden işte.:enbuyukkk:

ewet nm katılıyorum sana mımozacım..... hazal arkadasım benım ıcın dusunduklerını keske demeseydın ben o kadar uzulunecek bırı degılım sagol rabbım bana 3 tane nur topu gıbı kız evladı vermıs allah ollmayan herkese nasıp etsın ben senı tanımam etmem ama bu konusmalarına cok uzuldum elara kk da cok arastırdıgı ıcın dedım ve elara da dogruladı ....benı ...bıyerden belkı bısey gormustur dıye yoksa sızın kavganızı tasvıp etmıyorum su mubarek ramazanda kalp kırmaya degmez ayrıca ben kımseyede yalakalık yapmam cnm ınsan karsısındakını kendı gıbı bılırmıs dıye bır soz var.... lutfen uzatmayalım daha fazla allah herkesın kalbını bılıyo gerek yok polemıge gırmeye kımseyle

Son düzenleme:

ne oluyo iki kız olunca acaba anlamadım.dilerim allahten sana iki deyil sekiz kız versin.-tatlicadiarzu-

esmercim olaya müdahil olmak istemem ama bence burda kötü niyet yok yani iki kız evlat sözünde..8 kız cezamı:sm_confused:

Sen biliyomusun ben senin yaşadıklarını okuyunca hüngür hüngür ağladım ne çok dua ettim sana.Sen benim ne yaşadığımı biliyomusun?Senin o memleketine gidince yaşadıkların neki benimkilerin yanında.Yaa insan böyle tanımadan birini nasıl dışlar.Bu elara nerden ne bilecek.Araştırsın ozaman. yeni üye oldum diyemi?evet sadece burda derdimi yazmak paylaşmak için 2 gün uğraştım olmadı internet cafeye gittim 2 çocukla bu sıcakta.niye bir burnu büyük herşeyi bildiğini sanan ukala beni hemencecik dışlasın diyemi.Bilgi almak için olsa tek tek sayfaları okur hepsini toplarım ama haramdır almam.gönülsüz kimsenin bişeyine tenezzül etmem.Sadece kimseye söyleyemediklerimi paylaşmaktı derdim.Allah herkese gönlüne göre versin ayrıca oğlan doğurmak da öyle zor değilmiş.bu kadar bilgiyle kafanızı karıştırmayın bulun sağlam bi doktor.adam yüzde 99 ihtimalle yaptırıyor.Tedbir bizden takdir Allahtan.dün bir hışımla o sinirle buldum ben doktorumu size kolay gelsin.

kendı adıma cvp verıyım bak cok guzel yere deyındın karısmadıms esımı cıkarmadım cunku 2 kısı arasında gecen tatsızlık benı ılgılendırmez ben kendımden mesulum bırı bırıne bır laf soyledıqınde taraf tutmamak ıcın sesımı cıkarmam kımseyı kırmak ıstemem cunku.bunun ondan bundan cekındıgım ıcın deqıl kendıme olan saygımla alakası var tartısma ortamlarına gırmeyı sevmıyorum sızler bızı dahıl ettıqınız ıcın cvp verdım .once sesım cıkmadı sımdı neden cıkıyor cunku konuya mudahıl degıldık sagolun sızler ettınız cvp verdım kımseyı savunmak ıcın taraf tutmak ıcın deqıl yalakalık kelımesıne Neyse dedıqım qıbı bu gıbı seyler benı uzer

gamze bizim dualar muallakta kaldı yaw nolduu :uhm:

salıya yetısmedı sanırım belkı yarın bıter bakalım

AAA ortalık karışmış noluyo yaaa

şu mübarek gün kimseye yakışmıyo neden ortak paydada toplanamıyoruz.

üzmeyelim birbirimizi

(çalışıyorum bi geldim baktım ki kıymet kopmuş)

boncukcum iyiyim de bugün çalışıyorum ya
dün gece sadece 2 saat uyudum
sabah yol yapım çalışmalarından dolayı baya sarsıldım yolda
şimdi kasıklarımda inceden bir sızı var
onun dışında iyiyim canım ya bomba gibiyim
acık uykum geldi yatalım diyoruz hasta gelmiyo sahura 2 de kalkcaz
tabi hasta gelmezse

asilmavicim teşekkür ederim canım o senin kalbinin güzelliği

o igrenc küfürleri eden yaratıgın mesajlarını es gecerek (tınmıyorum onu muhatabım olamaz)
hazalın mesajlarının okudum.hayatta en nefret ettigim , ve tasvip etemdigim davranış bicimini sergilemiş
kendi sucunu bastırmak için diger arkadaşlarıma suc atılmış yalakalıkla suclamış

ben cidden Allaha havale ediyorum.bu kadar art niyet,fesatlık görmedim ben
sizin hiç dost,arkadaşınız olmadımı siz dag başındamı yaşıyorsunuzz
insanların güzel iletişim kurması,yardımlaşması,dertleşmesi yalakalık mı????
benim onlara karşı yalnış bişiyim olmadıki bana ters davransınlar.ben onlara iyi oldugumdan onlarda bana iyi.sizin gibi cemkirsem benle kimse muhatap olmaz

yöntemlerin hepsi nette varsa neden bu kadar insan burda????
cünkü burda samimiyet var.benim bildigim şeyler herkesin bildigi şeyler.ben sadece bilgileri bi araya getirdim hepsi bu
bunun içinde yalakalık yapacak bi durum yok.bunu asla kabul etmiyorum ve size yazıklar olsun diyorum
Allah bildigi gibi yapsın en baştada o igrenc küfürleri eden yaratıgı

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…