- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #11.501
bcm sen bu ay denemıstın demıselam kızlar inanıyacaksınız ama ben ikinciş defa yumurtluyorum.hemde adetime bir gün kala.dün denedim.bugünde deniycem.yarında.adet olana kadar.sabah bi yumurtlama testi yapıyım bakalım neyin nesi.zira yumurta akı fışır fışır ve iki kasığımda acaip sancılı.çok ilginç .yorum yapacak olan varmı şaştım ben bu işe.
ay cnm ya allah yardmcın olsun ama bu aralar herkesde mıde sıkıntısı var benımde öle ıkı gundur yedıgımı cıkarıyorum dun bıde sahura kalkarım dıye hıc bır sey yemedım bıde kalkamadık öldum bugun suzulukdan yabı dıyecegım su dıkkat et cnm kendıne usutme soguk su ıcme tuzlu kreker felan atıstır
elaraaaa napmışsın döktürmüşsün emeğine sağlık yaw helal et hakkını bak opuyorumnanaktan
sorma ya kola içiyorum o yapıyor acaba ssende dikkat et cnm
istersen telefonla arıyım seni ben yatmıyorum??
kıs ece kolamı ıcıyorsun ne kolası cbk bırak valla bak dr bana hamıleyken gunde bı bardak en fazla demıstı ben dogurana kadar asıtlı hıc bırsey ıcmedım ve ınanırmısın kızım hıc gazlı bır bebek olmadı hem saglık olarakta zararlı
sorma ya kola içiyorum o yapıyor acaba ssende dikkat et cnm
istersen telefonla arıyım seni ben yatmıyorum??
az önce midem kalktı zaten koladan bıraktım
ahanda yemin kola yookkk..
az önce midem kalktı zaten koladan bıraktım
ahanda yemin kola yookkk..
cnm bu gece telı yanıma alıcam zaten zahmet olmassa caldırırsın cnm ama sende yrgunsun sıkıntı etme cnm dusunmen yeter allah razı olsun
şişirdiğin baş olsun tesüff ederiz olumunekankayizsmile hamilelikte hormonlar alt üst oluyo sanırım bi ağlak haller falan kendimi düşünemiyom yaw :roflol: :roflol: Allah banada nasip ederse o kutsal duyguyu kocayı yıldırmam umarım sizide tabiii elaraaaa sende ambargo kalkınca ya Allahhh deyip tedbiri elden bırakma gamze sen ben beraber Allahın izniyle :CüvCüv:teşekkür ederim cnm Allah razı olsun..
süslümüde özledim ananesinde..feshaneye gitmişler az önce aradı cnm
ay çok duygulandım ağlıcam şimdi
kızlar 9 ay başınızı şişircem galiba..
hakkınızı helal edin sizi gerçekten seviyorum...
aşkolsun saat 3 iyimi cnm?
şişirdiğin baş olsun tesüff ederiz olumunekankayizsmile hamilelikte hormonlar alt üst oluyo sanırım bi ağlak haller falan kendimi düşünemiyom yaw :roflol: :roflol: Allah banada nasip ederse o kutsal duyguyu kocayı yıldırmam umarım sizide tabiii elaraaaa sende ambargo kalkınca ya Allahhh deyip tedbiri elden bırakma gamze sen ben beraber Allahın izniyle :CüvCüv:
ewet cnm bende 3 de kalkıyom zaten
:
ınsssssss cnm ınssss kocya bugun dedım valla ne yap et bayram sonu ben dr gıdecem artık cok sıkıldım yıtır ya yıtır dedım:):):):)):) bakalım caymassa:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?