bebek cinsiyet belirleme..

bcm sen bu ay denemıstın demı
bebıs tutunma sancılaırı olmasın

mımoza ben sasırmadım cunku bazen bende ayda ıkı kere yumurtluyorum bazı kandınlarda olabılıyor bu ben gecen ay adetten bıttıgı 2 cı gun yumurtladım bırde 21.cu gun o yuzden normal tatlım merak etme

sorma ya kola içiyorum o yapıyor acaba ssende dikkat et cnm
istersen telefonla arıyım seni ben yatmıyorum??

sorma ya kola içiyorum o yapıyor acaba ssende dikkat et cnm
istersen telefonla arıyım seni ben yatmıyorum??

kıs ece kolamı ıcıyorsun ne kolası cbk bırak valla bak dr bana hamıleyken gunde bı bardak en fazla demıstı ben dogurana kadar asıtlı hıc bırsey ıcmedım ve ınanırmısın kızım hıc gazlı bır bebek olmadı hem saglık olarakta zararlı

az önce midem kalktı zaten koladan bıraktım
ahanda yemin kola yookkk..

ece ve gamze benim size yolladıgım yöntemelrle ilgili mesajlar duruyormu??
duruyorsa bi tane mesaj lazım bana.bi bakında bana onu yolayın bi ya.özelden yazamadım sürem dolmadı dahaa

hani içmeniz gereken iiçecekleri yazmıştım yazmıştım alt altaa
kırmızı etden bahsetmiştim filann
lütfen o emsajı bana yollayımn ben yalnışlıklla silmişim.
bazı arkadaşlara yollıcam onları
hadi bekliyomm msjınızzzıı:)

şişirdiğin baş olsun tesüff ederiz olumunekankayizsmile hamilelikte hormonlar alt üst oluyo sanırım bi ağlak haller falan kendimi düşünemiyom yaw :roflol: :roflol: Allah banada nasip ederse o kutsal duyguyu kocayı yıldırmam umarım sizide tabiii elaraaaa sende ambargo kalkınca ya Allahhh deyip tedbiri elden bırakma gamze sen ben beraber Allahın izniyle :CüvCüv:

:
ınsssssss cnm ınssss kocya bugun dedım valla ne yap et bayram sonu ben dr gıdecem artık cok sıkıldım yıtır ya yıtır dedım:):):):)):) bakalım caymassa:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…