bebek cinsiyet belirleme..

gecmiş olsun cnm.Allah korusun o nasıl laf yaww
progestanda yapıyor ecee
hem mide agrıtır hemde bulantı yaparr
yada proklatin ilacından olabilirmi

parlodeli bıraktım cnm dün
ama ölüyorum ya bu nasıl ağrı hiç dinmezmi
midemden acı su geliyor..reflü mü ne anlamadım.
ay valla kusmaktan halsiz kaldım başım dönüyor..

slm kızlar midem berbat bana ne dokunuyo böle yaaa
deli olucam ..
mide kanserimi oldum ben acaba((
kuzum o nasıl laf aaaaa olurmu oyle sey rahat ol bı kac gune gecer
haklısın tatlım cok kaptırdım kendımı sanırım ama ablamlarla konusunca cok rahatladım anlatamam hayırlısıyla olur sa olur olmazsa bakarız caresıne zaten dua ederken rabbım hayırlısı nezamansa dıyorum o hayırlı zaman geldıgınde verıcektır

bencede cnm bak 2 senedir uğraşıyorum
geçen ay klomen kullandım
bu ay 10 mm yum hayatta kalmam dedim
sonucu biliyorsun..
Allah ne zaman isterse verir cnm..
hakkında hayırlısı olsun bitanem

ece kızındada bölemiydin.yani cok kusarmıydın?
bide hep sorcam unutuyorum.sizde cinsel perhiz varmıydı?kac gün

5 gün vardı perhiz..şimdide yasakladı ..düşük için heralde...
kızımda kusardım ama o bulantıydı
bu mideyle ilgili midem çok ağrıyor acı suyu çıkarana kadar kusuyorum
sonra rahatlıyorum..

15 17 19 vardı dr gittiğimde 15.güne 3 gün vardı 3 gün yok 15 yok kızz dedi
17 ve 19 erkek dedi yap dedi
ama ben 17 yi yaptım 19 da yine hastalanmıştım yapamadım tek ilşiki oldu yani
korunmasız
biraz karışık oldu ama..

ece ıns senınde olmz aklına getırme sakın olcak dıye benım kızım 4 haftalıkken bır baslamıstım dedıgın gıbı acı suyu cıkarana kadar artık elımı kolumu kıpardamazdım geccek dıye beklerken bayılmalarım baslamıstı kusmaktan hergun 5 aylık olana kadar gıdıp serum yedım ıns senınkını prolaktın ılacının yan etkısıdır dun bırakmıssın ama daha vucuttan atmamıssındır aklına getırme olurmu

inş.cnm bu sabah ağrıyla uyandım 8 de bi başaldım
12 ye kadar en son sızmışım bi gözümü açtım saat 3 olmuş..
ağzımda o acı tat nasıl yemek yedim valla ben naparım ya uzun sürerse
kızımda sabahları midem bulanırdı kahvaltı edene kadar
sonra biterdi bu bitmek bilmiyorr
mahvetti beni..göz altlarım mosmor oldu çöktüm valla..

slm kızlar midem berbat bana ne dokunuyo böle yaaa
deli olucam ..
mide kanserimi oldum ben acaba((
ay cnm allah korusun getırme aklına kotu seyler lacların yan etkısıdır kesın ıns gecer cn m bır an önceeee
slm gamzecim.mesajlarla ilgileniyordum cnm.
annemden geldik cok yorulmuşum yatcam birazdann.bi bakınıyım diye girmiştimmm
hım tmm cnm yat dınlen

sen yınede ufak ufak sık sık atıstır tuzlu cubuk bu durumlarda bıre bır gelır cnm ayrıca kendını dınleme bulanıyor dıe ıyıce kotu olursun senı cok ıyı anlıyorum vallahı benımde en buyuk korkum ılkı gıbı olursa dıye
zeytın at agzına ufaktan sımdı cok dıkkat etmelısın yenı oldugu ıcın beslenme

boncukcum gercekden cok haklı ablanlar cnm ınss raabım ne verırse saglıklı sıhatlı versın cnm benımde hemen aklıma gelır ya olsa rabbım sakat verse raabbım gostermesın cok zor ugrasmak allah özurlu annelerın yardımcısı olsun emınım cok zordur cnm

eceee bugün facede kabadan fotolarına göz attım çok güzel bir yuvanız var eşinle çok yakışmışsınız Allah nazarlardan saklasın ama hani insan bazen kendi cinsine bile ne hoş hayun yaw maşallah die içi gider yaw öleesin bacım maşallah inş. mutluluğunuz bi prensle daim olur erkek olmassada senin süslüye kanka gelir

ay cnm ya allah yardmcın olsun ama bu aralar herkesde mıde sıkıntısı var benımde öle ıkı gundur yedıgımı cıkarıyorum dun bıde sahura kalkarım dıye hıc bır sey yemedım bıde kalkamadık öldum bugun suzulukdan yabı dıyecegım su dıkkat et cnm kendıne usutme soguk su ıcme tuzlu kreker felan atıstır

selam kızlar inanıyacaksınız ama ben ikinciş defa yumurtluyorum.hemde adetime bir gün kala.dün denedim.bugünde deniycem.yarında.adet olana kadar.sabah bi yumurtlama testi yapıyım bakalım neyin nesi.zira yumurta akı fışır fışır ve iki kasığımda acaip sancılı.çok ilginç .yorum yapacak olan varmı şaştım ben bu işe.

teşekkür ederim cnm Allah razı olsun..
süslümüde özledim ananesinde..feshaneye gitmişler az önce aradı cnm
ay çok duygulandım ağlıcam şimdi
kızlar 9 ay başınızı şişircem galiba..
hakkınızı helal edin sizi gerçekten seviyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…