bebek cinsiyet belirleme..

gamze kadınla normalde iyi anlaşıyoz ama
çok yüssüz
saatlere bakmadan geliyo gidiyo bide çocuk bırakma huyu var
napcam ben ya
eşim tavrını koyarsın diyo ama koyulmuyo işte

gwert canim gecmis olsun rabbim yasatmasin bir daha yaaa insallah
söyleyecek söz bulamiyorum guzelim yaaaaa
insallah kaybetmessin bebebisini Allah yar ve yardincin olsun canimmmmmm

çok yüssüz
napcam ben ya

Sinir oluyorum oyle tiplere, benim de isim var disari cikacagim dersin. Kusura bakma rahatsizim biraz dersin vs... Hic canini uzdugune degmez mubarek gunde. Komsu komsuya elbette muhtactir ama enayi gibi iki de bir kullaninca insan sinir olur.. Zaten o kadar samimiyetiniz olsa sen boyle dusunmezdin bile. Hic sıkma canını. Bebegini dusun.

slm kızlarrr aksam gec gelebılırım ablamlar gelıyorlarmıs nasıl mutlu oldummm
bu arada ablamı sıkıstırcambıraz bakalım ıyıce oglu nasıl oldu anlayam bı heheheheh usuttum he kendımı bı cok ıyı bı cok kotu hıssedıyorum suanda harıkayımmm hıc bırsey morelımı bozamaz sızlerdende ıı haberler alırsam ohhh degmeyın keyfıme qıtsın vallahı :)
sımdılık opuyorum sızlerı aksam gelırım gorusurz

cnm hadı bakalım tuyoları ıyı al gece gel anlat bıze heheh:):):)))):))):

bebeğim beni bırakıyo
düşük yapıyomuşum

Canim benim cok üzüldüm ama vardir her serde bir hayir insallah Rabbim senin icin hayirlisini verir benimde 2 düsügüm var endometre kalinligi yeerli olmadigindan oldu tüp bebek bile denedim yine kalinlasmadi ve yumoslar bosa gitti bakalim tekrar hamile kalmayi denedigim ay doktorum plaster varmis ostorojen agirlikli onu yapariz dedi benim isimde zor bacim bunlari neden yaziyorum endoyla ilgili sorun olabilir sendede daha öncede düsük olmustu degil mi canim üzülme ama tamam mi her hastaligin sebebi stresten unutma

Rabbim hepimizin duasini kabul etsin ve ogluslarimizi kucagimiza aliriz insallah dualarimi sizinle arkadaslar

Son düzenleme:
Kizlar bu ard arda alintilari nasil yapiyorsunuz banada yazarsaniz sevinirim böyle tek tek zor oluyor bacim zaten gecmisi okuyacam diye gözlerim sasi oldu gamze ece sizide unutmadim bana gülersiniz ha kizlar bazen dua ediyorum ki hepinizin isi olsunda 1 gün girmeyin pc ye bende gecmisi okuyup size yetiseyim diye cok kötüyüm degilmi gelmesemde girmesemde orda bir topik var uzakta o topik bizim topigimiz Allah razi olsun acandan (Elara Bacidan)rekora kosuyom ama yaziyom

napıyonnnnn elaracım kımse yok hydr bugun herkes uyudumu ne valla mısafırlerı gonderdım daldım anam koca dıyokı gıt gıt kos geı kalmaaaaaaaaa ::)):):)):adamda dalga gecıyo benleeeeee:)::):)):artık

bacım alıntı yapın yanında no yazıyo ona tıkla en sonundada alıntı yap tıkla cevapla sonra

çok yüssüz
napcam ben ya

ewet cnm aynen ya bende kımsenın yuzunu bısey dıyemem ama dedıgın gıbı hep ezılen bız oluyoz sonra bır olur ıkı olur sende dersın bcm yanı esının dedıgı gıbı ıns sorun olmaz genede cnm takma bosver bebısını dusun yesın onu teyzesııııııııı opuyorumnanaktan

cnm hadı bakalım tuyoları ıyı al gece gel anlat bıze heheh:):):)))):))):

cnm vallahı ablamlara prolaktınım yuksek sanırım dr gıdıcem dedım ve bana kızdılar kafaya cok takıyorsun Allahın gucune gıder dedıler 1 cocugun var acelen ne hele bır zaman gecsınde ondan sonra dedıler gıtmen gerekırse gıdersın dıye soylendıler.sonra bızım bı akraba var kızın cocuqu olmuyordu sımdı dunyalar guzelı bır oglu var hemde ne guzel masmavı gozlerr ama ozurlu kadın hep kendını sucluyormus ben hep neden olmuyor dıye dr dr gezdım dıyormus bılmıyorum yanı kendım cok etkılendım acıkcası
ve dusundumde cok stres yabtım gercekten kendımı cok rahat bırakıcam dusunmuycem sadece testlerımıyabarım yum gununde tek ılıskı denerım bakarım rabbım nezaman ısterse ozaman verır.Suanda cok uzuldum o kıza rabbım saglıklı evlat versın hepımıze ınsallah
bır anne ıcın ınanılmaz zordur dusununce tuylerım urperıyor hele bende bır kac ay denıyımde olmazsa sonra gıderım dra burda sızlerden ogrendıklerımı yabıyorum zaten sımdılık bunlarla devam edıcem hakkımızda hepımızın hayırlısı olsun

boncukk ablanlar haklı cnm cok stres yapıyorsun sen.az rahat oll,olayı akışına bırak
yapacagın en önemli şey yum gününü tespit edip tek ilişki
eşindede 3-4 ggünlük cinsel perhiz olsun bunu unutma
diger yapman gerekenleri yollamıştım zatenn onlarıda yapıyonn zatenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…