bebek cinsiyet belirleme..

yinemi ya

cnm ya bu seferdemı olmadı hakkında hayırlısı tabıkı uzulme cnm klomenle ıns bu ay tutar cnm

hayırlısı olsun canım

arkadaşlar dün bi komşumdan öğrendim samsun ladik te bi türbe varmış komşumun ablası ve 2 kardeşinin ogulları yokmuş o türbeye gitmişler ve 3 ününde oglu olmuş böyle bişey duydunuzmu

evet canım doğru duymuşsun
benim görümcemin 3 kızı vardı
bi gün oraya gitmişler ve demişler ki
bi oğlum olsun, yürüsün, elinden tutup getiriyim burda kurban kesiyim
çocuk 3 yaşında 1,5 ay önce gittik kestik

cnm hangı turbe kız bıde ısmını ogrensen ben gecerken ugrasam
adını tam hatırlayamıycam ama kime sorsanız gösterir herhalde ladik te
kızlar duamız tamamlandımı ??
trufmu yapacaktı duasını ?
ben mi yapıcam bilmiyorum ki duayı
bugün hiç halim yok yarın yapalım
bi de bitirmeyen varmı acaba

trufcum sende etttın mı bacım gıdınce dua baska bırsey yapmadımı gorumcen cnm duadan baska ay cok heyecanlandım bıde gıdecemya trabzona ıns ugrarım

yok canım biz çıktık görümcemler minübüsle eşinin akrabaları filan gitmişler
koç götürmüşler orda kesmişler
orda yemeye yer yokmuş
biz ladiğe girdiğimizde başka biryere gidiyoruz
hadi diye telefon geldi
başka bi yere gittik ben hiç gitmedim yaani
biz oraya zaten 30 dk uzaklıkta oturuyoruz samsuna giderken hep te geçeriz ladikten
hiç aklımdan geçmedi bile oraya gitmek

ay benım hemen gectı valla ıns gıtmeye calısacam cnm baska bı yontemde denemıs acaba gorumcen cnm

elifcim senin dediğin siteye baktım da tam şarlatanlık
para kazanmak için oluşturulmuş bi şey gibi geldi

truf sana bişey soracam
daha öncede sanırsam sen bahsetmiştin
hadisi şerifti sanırım adet bittikten ilk 5 gün içinde olursa erkek çocuk olur diye yazıyordu
bugün tekrar başk formda rastaladım

nedir bu sizce bize göre çok tezat dimi ????

kız insan gitmezmi
hemde biliyosun yaaaaaa

gamzecim senin için buldum bak
görümceme hiç sormadım sormam da
ŞEYH SEYYİD AHMED-İ KEBİR TÜRBESİ ve ZİYARETGAHI: Orhan Gazi dönemi şeyhlerinden olduğu söylenilen Seyyid Ahmed-i Kebir-in türbesinin ne zaman yapıldığı tam olarak bilinmemektedir. Mezarlık içerisindeki türbe, kesme taş ve tuğla malzemelidir. Kare planlı sivri çatılıdır. İçinde 7 adet sanduka mevcuttur. Önde iki ahşap sütunlu sundurma vardır. Saçaklar ahşap malzemeli olup iç kısmı sıvalıdır. Giriş basık kemerli sade ahşap kapılıdır. Kemerin üstünde kitabesi vardır. Taş-tuğla karışımı örgü sistemi ve mimari üslubu beylikler dönemi özelliğindendir. Erkek çocuğu veya hiç çocuğu olmayanların sık sık ziyaret ettiği bir mekandır.

umutcum valla Allah 'OL' demeden hiç birşey olmuyor
biz ne desek boş

elifcim senin dediğin siteye baktım da tam şarlatanlık
para kazanmak için oluşturulmuş bi şey gibi geldi
Canım forumlarınada yazılanlara bak satılan ürünlere değil. Mantıklı olan yada bildiğimiz şeylerde var mide bulandıran şeylerde. Bu arada bu konu üzerine tez ve makaleler buldum ama çok tıp terimi var çalışmam lazım çeviri için

trufcum sende etttın mı bacım gıdınce dua baska bırsey yapmadımı gorumcen cnm duadan baska ay cok heyecanlandım bıde gıdecemya trabzona ıns ugrarım

uğra tabi canım uğra
ben ilk inanmamıştım herşey Allah'tan türbeyle ne alakası var demiştim
havzayı geçtikten sonra bi yol ayrımı var ordan sağa dönceksiniz
30 dk sonra türbedesin canım

internetten baksana canım

canım gerekirse atlar arabaya giderim sorun değil

cnm cok sagol tmm bıtanem allah razı olsun ıns gıdınce hepınıze dua ederım ısmınızı yazarımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…