- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #11.661
selam kızlar.elara esmekız banlanmış
tatlı tatlı konuşmak varken olmadı ....
neyse kızlar ben maalesef sabah lekem geldi.nasıl iş bu ya bende ikinci defa yumurtlııım zannettim.ama nasıl bi akıntı tam yumurtlama akıntısıydı.sabah lekem gelmiş...neyse yarın dra gidicem.klomen iğne istiycem.iğneyi iftardan sonraya ayarlatmaya çalışcam.yumurtalıklarımıda dışardan takip edermi bi sorcam.olmazsa pas geçeriz napalım.....
arkadaşlar dün bi komşumdan öğrendim samsun ladik te bi türbe varmış komşumun ablası ve 2 kardeşinin ogulları yokmuş o türbeye gitmişler ve 3 ününde oglu olmuş böyle bişey duydunuzmu
neyse kızlar ben maalesef sabah lekem geldi.nasıl iş bu ya bende ikinci defa yumurtlııım zannettim.ama nasıl bi akıntı tam yumurtlama akıntısıydı.sabah lekem gelmiş...neyse yarın dra gidicem.klomen iğne istiycem.iğneyi iftardan sonraya ayarlatmaya çalışcam.yumurtalıklarımıda dışardan takip edermi bi sorcam.olmazsa pas geçeriz napalım.....
kızlar duamız tamamlandımı ??
trufmu yapacaktı duasını ?
arkadaşlar dün bi komşumdan öğrendim samsun ladik te bi türbe varmış komşumun ablası ve 2 kardeşinin ogulları yokmuş o türbeye gitmişler ve 3 ününde oglu olmuş böyle bişey duydunuzmu
adını tam hatırlayamıycam ama kime sorsanız gösterir herhalde ladik tecnm hangı turbe kız bıde ısmını ogrensen ben gecerken ugrasam
ben mi yapıcam bilmiyorum ki duayıkızlar duamız tamamlandımı ??
trufmu yapacaktı duasını ?
elifcim senin dediğin siteye baktım da tam şarlatanlık
para kazanmak için oluşturulmuş bi şey gibi geldi
trufcum sende etttın mı bacım gıdınce dua baska bırsey yapmadımı gorumcen cnm duadan baska ay cok heyecanlandım bıde gıdecemya trabzona ıns ugrarım
yok canım biz çıktık görümcemler minübüsle eşinin akrabaları filan gitmişler
koç götürmüşler orda kesmişler
orda yemeye yer yokmuş
biz ladiğe girdiğimizde başka biryere gidiyoruz
hadi diye telefon geldi
başka bi yere gittik ben hiç gitmedim yaani
biz oraya zaten 30 dk uzaklıkta oturuyoruz samsuna giderken hep te geçeriz ladikten
hiç aklımdan geçmedi bile oraya gitmek
elifcim senin dediğin siteye baktım da tam şarlatanlık
yok canım biz çıktık görümcemler minübüsle eşinin akrabaları filan gitmişler
koç götürmüşler orda kesmişler
orda yemeye yer yokmuş
biz ladiğe girdiğimizde başka biryere gidiyoruz
hadi diye telefon geldi
başka bi yere gittik ben hiç gitmedim yaani
biz oraya zaten 30 dk uzaklıkta oturuyoruz samsuna giderken hep te geçeriz ladikten
hiç aklımdan geçmedi bile oraya gitmek
truf cum ben haftaya trabzona gıdecem ay ınan ıns ugrayacam hepınıze dua ederım ınsssssssss ısmını yerını bı tam ogrensem ıns ogrenınır cnm
Canım forumlarınada yazılanlara bak satılan ürünlere değil. Mantıklı olan yada bildiğimiz şeylerde var mide bulandıran şeylerde. Bu arada bu konu üzerine tez ve makaleler buldum ama çok tıp terimi var çalışmam lazım çeviri içinelifcim senin dediğin siteye baktım da tam şarlatanlık
trufcum sende etttın mı bacım gıdınce dua baska bırsey yapmadımı gorumcen cnm duadan baska ay cok heyecanlandım bıde gıdecemya trabzona ıns ugrarım
internetten baksana canım
cnm cok sagol tmm bıtanem allah razı olsun ıns gıdınce hepınıze dua ederım ısmınızı yazarımdagamzecim senin için buldum bak
görümceme hiç sormadım sormam da
ŞEYH SEYYİD AHMED-İ KEBİR TÜRBESİ ve ZİYARETGAHI: Orhan Gazi dönemi şeyhlerinden olduğu söylenilen Seyyid Ahmed-i Kebir-in türbesinin ne zaman yapıldığı tam olarak bilinmemektedir. Mezarlık içerisindeki türbe, kesme taş ve tuğla malzemelidir. Kare planlı sivri çatılıdır. İçinde 7 adet sanduka mevcuttur. Önde iki ahşap sütunlu sundurma vardır. Saçaklar ahşap malzemeli olup iç kısmı sıvalıdır. Giriş basık kemerli sade ahşap kapılıdır. Kemerin üstünde kitabesi vardır. Taş-tuğla karışımı örgü sistemi ve mimari üslubu beylikler dönemi özelliğindendir. Erkek çocuğu veya hiç çocuğu olmayanların sık sık ziyaret ettiği bir mekandır.
umutcum valla Allah 'OL' demeden hiç birşey olmuyor
biz ne desek boş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?