bebek cinsiyet belirleme..

sağdan gelen yumurta sağda durmazmı ???? yada soldan gelen solda neden yer değiştiriyolar
karışıkmış be :)))

bana söylenen sağ yumurtanın yapısı itibari ile y leri çekmesi

sinir oluyorum şu olaya yaa herşeyi bırakıp bunu araştırıcam yabancı sitelerde. yoksa çok takıldım buna ben elimde deil offfff

:)))
sen neden takıldın peki elif ???? nerden duydun
bana bi tanıdığım söylemişti onada dr söylemiş
ama ne kadar doğru tabi bilinmiyor

:)))
sen neden takıldın peki elif ???? nerden duydun
bana bi tanıdığım söylemişti onada dr söylemiş
ama ne kadar doğru tabi bilinmiyor

ençok yumurta takibi yaptırıp sağdan olduğunda erkeği bulanlardan. ama tabi nette böyle bi dolu bilgi var. ben neden takıldım biliomusun sağda kistim var gerçi hiçbi problem yok sağdan yumurtlayabiliosun desede dr.um genelde sol aktif kızımıda hep solumda hissettim. benim gibi bir takıntılı için fazlasıyla yeterli sanırım bunlar... umarım truf haklıdır bunları yazdıkça öpesim geliyo kızı:)

dur ya beni daha çok etkileme :)))))
trufun haklı olmasını bende çok isterim

beni mi öpceksin ah canım
du ben de seni öpeyim mucccccccccccckss

ama bişi geldi aklıma hiçbir tıbbi makale yada tez de sağa sola rastlamadım henüz....

hangi makaleleri okuyosun sen
benim tıbbi terim bilgim var belki yardımcı olabilirim sana

beni mi öpceksin ah canım
du ben de seni öpeyim mucccccccccccckss

hangi makaleleri okuyosun sen
benim tıbbi terim bilgim var belki yardımcı olabilirim sana

netten bulduum ing. makaleler var evde ve yardıma ihtiyacım var gerçekten sorularım olucak o zaman daha sonra sana çok sevindim...muckssssssssss:)

yumurta yumurtalıklardan tüplere atılıyor.birleşme tüplerde oluyor.sonra tüplerdeki tüycüklerin yardımıyla rahime yerleşiyor.zaten eğer rahme yerleşmese dış gebelik oluşuyor.

ama bişi geldi aklıma hiçbir tıbbi makale yada tez de sağa sola rastlamadım henüz....

sadece sağa yatın diye ısrarla söyleniyor bunu burdada konuşuyoruz zaten

ya umut burcun ne merak ettim sanki bana benziyosun sen bazen:)

kaydirigubbakcemile3 ASLAN güzelim

araştırıcam iyice bu olayı bende sizin gibi düşünmek istiyorum... Allah kabul etsin canım görüşürüz...

bulduğunda ilk bana bildir canım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…