- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #11.681
uğra tabi canım uğra
ben ilk inanmamıştım herşey Allah'tan türbeyle ne alakası var demiştim
havzayı geçtikten sonra bi yol ayrımı var ordan sağa dönceksiniz
30 dk sonra türbedesin canım
cnm zaten allahtan ıstıyorum ama o mubarek zatlarıda vesıle edıyoruz ben cok ınanırım ve ınanmakda lazım bıtanem evlıyadan degıl allahdan ıstıyoz mubaregı vesıle ederk ıns olacak cnm ben cok ınanıyom valla
canım gerekirse atlar arabaya giderim sorun değil
ay cnm gıt valla ben duysam gıtmezmıyım bu zamana kadar cnm ıanan gıderdım sende en kısa zamanda gıt ıns cnm
jonas hakkında da bilgiler var. Sirke ve sperm karışımı aşılayıp kızı garanti tutturuyolarmış. Ama ben daha yumrta takıbınde kararsızken bunları okuyunca çok etkileniyorum.bi fotolar var iğrenç.
ya kızlar bişi sorucam ayrıntılarda bouldum asıl şeyleri unutuyorum.. şimdi bu kese sağda solda olayı varya, yumurtlamanın sağda veya solda olduunumu gösteriyo...
gamze bende yeni bulmuştum truf benden önce bulmuş hadi git bize çok dua et ne olur
o durum zaten hiç açıklanamadı kaydirigubbakcemile3
cnm tmm etmezmıyım özelden ısmınızı atın bana ederım etmemmı aynı turbe demı cnmsenın dedıgınde
Canım forumlarınada yazılanlara bak satılan ürünlere değil. Mantıklı olan yada bildiğimiz şeylerde var mide bulandıran şeylerde. Bu arada bu konu üzerine tez ve makaleler buldum ama çok tıp terimi var çalışmam lazım çeviri için
sağol canım senden decnm cok sagol tmm bıtanem allah razı olsun ıns gıdınce hepınıze dua ederım ısmınızı yazarımda
ya kızlar bişi sorucam ayrıntılarda bouldum asıl şeyleri unutuyorum.. şimdi bu kese sağda solda olayı varya, yumurtlamanın sağda veya solda olduunumu gösteriyo...
hay Allah razı olsun 4.kez soruyorum ilk kez cevap geldi demek açıklanamamasındanmış:)
çok tatlı bi açıklama olmuş:) bi anda çok sempatik geldi gözüme yumurtlama ehehecanım çok fazla takılma boşver hayırlısı Allah'tan
sağol canım senden de
inşallah gidersin
gelmişken bana da uğra bari
hmm geçen gün aklıma geleni anlatıyım
mucitliği tutuyo arada böyle
şimdi sağ tüpten yumurta geliyo rahme atılırken (pinpon topu gibi oyunlar vardırya bilg. oyunu onu düşünün)
bi basınçla atıldığını varsayıyorum hooooooo sol tarafa => kese solda
sol tüpten atılıyo
hooooooooop kese sağda benim kızım da sağdaydı demekki soldan yumurtlamışım
tmm cnm yazıyom sımdı bı lıste yapayım ısımlerınızıgamze benim ismim elifffffff ...dualarınızı bekliyoruz efendim...
canım çok fazla takılma boşver hayırlısı Allah'tan
sağol canım senden de
inşallah gidersin
gelmişken bana da uğra bari
ay cnm sen samsundamısın ay neguzel yerdesın ya ay cnm ınan ne guzle olurdu bıtenem cok sagol dayımlarla gelcez onlara ne deyıpde cıkcam bılmıyorum valla artık turbe varmıs gıdelım gelmısken derız artık
hmm geçen gün aklıma geleni anlatıyım
mucitliği tutuyo arada böyle
şimdi sağ tüpten yumurta geliyo rahme atılırken (pinpon topu gibi oyunlar vardırya bilg. oyunu onu düşünün)
bi basınçla atıldığını varsayıyorum hooooooo sol tarafa => kese solda
sol tüpten atılıyo
hooooooooop kese sağda benim kızım da sağdaydı demekki soldan yumurtlamışım
ewet cnm aynen
aslında bu konuda bi araştırılsa iyi olacak valla
kafamızdaki sağ yumurtalık olayı netleşecek
CADIARZU
aslında bu konuda bi araştırılsa iyi olacak valla
kafamızdaki sağ yumurtalık olayı netleşecek
CADIARZU
çok tatlı bi açıklama olmuş:) bi anda çok sempatik geldi gözüme yumurtlama ehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?