- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #12.221
vallahı cnm ne bılıyım obur turlu dur cın takvımıne bu ay uymuyor aa bu ayda rus takvımıne uymuyor vs derken derken ınsanların psıkolojısı bozuluyor hep dıyoruz hersey keske dememek ıcın yoksa afedersınız bı tarafımızda yırtılsa erkek dıye rabbım ne verırse O
ve bu durumda tek sey rabbıme yalvarmak ondan ıstemek o ısterse yumurtan solda olsa olur o ısterse vucutun asıdık kaynasın yıne olur hepımızın bıldıgı seyler bunlar boyle dusunup rahat olmak lazım stres yapmayalım hayat ne guzel ne olursa olsun yeterkı huzurlu mutlu saglıklı olalım sızlerı sevıyorumm
slm kızlar nasılsınız??
ben regi oldum bugün...yeni tarihim 21 eylül.....bu ayda olmadı.....9. deneme olucak...
Galiba su kafamizin karisikligi olmasa cok daha iyi olacaz yok o takvim yok bu takvim yumurta atti atmadi alkadi asidik derken kafayi yedim cok tirstim ben bu isten vazmi gecsem ne zaten ben istesemde hemen hamile kalamiyorum bunlarda stres yapmam icin tuz biber oldu
yaa yine kimsecikler yok ..
elara gel anacım sensiz olmuyorrrrrrrrr........
ıns cnm ıns gonlundekı olurrrrrrrçok heyecanlıyım inşallah dualarımız kabul olur
cnnm uzulme demek vaktı gelmemıs daha ıns en yakın zamanda kalırsın cnmben regi oldum bugün...yeni tarihim 21 eylül.....bu ayda olmadı.....9. deneme olucak...
vallahı cnm ne bılıyım obur turlu dur cın takvımıne bu ay uymuyor aa bu ayda rus takvımıne uymuyor vs derken derken ınsanların psıkolojısı bozuluyor hep dıyoruz hersey keske dememek ıcın yoksa afedersınız bı tarafımızda yırtılsa erkek dıye rabbım ne verırse O
ve bu durumda tek sey rabbıme yalvarmak ondan ıstemek o ısterse yumurtan solda olsa olur o ısterse vucutun asıdık kaynasın yıne olur hepımızın bıldıgı seyler bunlar boyle dusunup rahat olmak lazım stres yapmayalım hayat ne guzel ne olursa olsun yeterkı huzurlu mutlu saglıklı olalım sızlerı sevıyorumm
geldi fionacım...traf canım senin son satın 19 temmuzdu dimi.ilişki tarihin kaç....
tşk ederım arkadaslar
nasılsınız bakalım
karabıber cnm herkes ıstedıgını soyler yerınde olsam hıc duymam :)
umut cnm vallahı ben bırsey demıyorum tatlım cok ıstıyorum rabbım gonlumuze gore versın hepımızın cok dua edıyorum ama cok derıne ınıp onun ısıne karısmak gıbı olsun ıstemıyorum bu benle alakalı bırsey kendımı kotu hıssedıyorum oyle durumda
gecmıs sayfalarda turufun bır yazısı vardı sımdı bu yontemlerı yapıp erkek cocuk olunca bakın ben soda ıctım orneqın oglum oldu dıycez ve bılmeden ne cok gunaha gırıcez keramet sodada deqıl veren Rabbımde cunku.o yuzden dedım ben cok kaptırmamalıyız bıldıklerımızı yapalım bende yabıyorum fazla derıne ınmıyorum hıc bırzaman ya kızım olursa demıyorum oglum olsun cok ıstıyor dua edıyorum olmazsada sukurler olsun yabıcak bısı yok
canım arkadaşalrımm tek tek alıntı yapmadımm amaa hepinize teşeküür ederimmm
inanınn artıkk fazla duramıyorumm bilgisayar başında hemenn giripp kaçıyorumm
bideeeeeeeeeee boncuk senmiydin hatırlamıyorum amaaa
birisii evine yaptırdığıı bir şeyin resminii koymuştuu
amaa kapı açılınca koridora koydurmuştuu cam bişii
yeremiydii o tavanamıydıı kçmdii kızlarr
ve oneydii tam anlatırmısınızz
dediğim gibii eeşim allttakii evii aldıı
ve şuannn ışıklandırmalar yapılıyoooo
bende koridordakii tavanaa öyle birşeyy yaptırdımdaaa
bidee banaaa duvar rengii ne önerirsiniiiizzz
sankii grii duyuyorumm bu aralarrrr
Landrum Shettles adlı ingiliz bir doktorun araştırmaları sonucu geliştirilen, basit, maliyetsiz ve her çiftin uygulayabileceği bir yöntemdir. Bu yöntemin uygulama prensibi, erkek çocuk için kadının yumurtlamasına en yakın zamanda cinsel ilişkiye girilmelidir. Kız çocuk isteyen çiftler ise, yumurtlamadan 3 ile 5 gün önce cinsel ilişkiye girilmeli ve sonra bir daha yapılmamalıdır.
Bu teoriye göre yumurtlamadan 2 gün önce ilişkiye girilirse kız çocuk, yumurtlamadan sonra veya yumurtlama gününde ilişkiye girilirse erkek olacağı iddia edilmektedir. Yine bu yönteme göre, yüzeysel ilişki ile kız, derin cinsel ilişki ile erkek olma ihtimali artmaktadır. İlişki sırasında kadın orgazm olmaz ise kız, orgazm olur ise erkek olma ihtimali yüksek olmaktadırALINTIDIRRRRR.........İŞte bu kadarrr kızlar gerısı duaya kalmıs
inşallah bi dahaki sefere canımben regi oldum bugün...yeni tarihim 21 eylül.....bu ayda olmadı.....9. deneme olucak...
günaydın kızlarr topic çok ıssız kalmış yaw .. sabah olduğu içinmi bölee :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?