- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #12.181
cnm artık uzak yakın demıycen be bcm :)::)::):::)::):)oglusumuz ıcın ne yollar katederız yeterkı olsun :):)):)))))))))))))) demıııııııııı
kız mesaj yollarken mesaj kopyadır dıyo o nekı ya sızınde öle cıkıyomu yollarken
hayırlısı olsun canım inşallah olur hepimizin sağlıklı bi şekilde :teselli:
kızlar ben kactım kucukluk uyandı sonra gorusuruz
ıyıyım cnm cok sukur sen.... yumurtlama zamanına bakıyodum ınt yum gunune cok yakınzamanda ılıskı olursa erkek 2 3 gun once olursa kız yanı catlmasınada gerek yok gıbıme geldı bu yazıları okuyunca anlayacagın artık nasıl yapcaz bılmem:):):):
günaydın kızlar bugün misafirim var o yüzden hiç giremicem
evi temizliycem yemek yapıcam
orucum, hamileyim
nöbetten geldim
Allah bana yardım etsin
çok kaynatmayın emi okuması zor oluyo
eylul ekım kasım aralık erkek gosterıyooo yasasınnnnnnnnnnn:lepi::CüvCüv::lepi::CüvCüv:
yakaladın yani pipiliyi :)))
ben bu tablolara inanmıyorum :))
yok kaynatmayiz kolay gelsin sana canimgünaydın kızlar bugün misafirim var o yüzden hiç giremicem
evi temizliycem yemek yapıcam
orucum, hamileyim
nöbetten geldim
Allah bana yardım etsin
çok kaynatmayın emi okuması zor oluyo
catir catir dogurucan oglani kiskananlar catlasinnnnnnn saglikli kurtulun insallah dogurunca ac goster kariya kizini ogluma alacam deeeeeeeeealsanaalsanasmileArkadaşar bu ara fazla gelemiyorumm biraz geçmişe bakıpp çıkıyorumm sıcaklardan dolayıı
bugün annemlerin sokağında olan arkadaşımla birlikteydimmm
bana 10 haftalıkken tahmin yapan bir komşusu var anneminn
ozaman canım tatlı çekiyoo diye ve usg resmine göre banaa kız demiştii seninkiii kesinnn demiştii
neyse doktor erkekk dediğii halde bana,dün arkadaşıma diyormuşkii ben halenn edanın kızı olacağından ümitliyim kesin kız o demişş
çünküü benim burnum büyümüşş
evet görüntüm kız gibii duruyoo kalçadam aldımm kiloo
ama bakarmısınızz banaa doktorlar 4 defaa erkekk dedii
arkadaşımda demiş satenn eda 2 doktordanda erkek duyduuuu
nasıll böyle diyorsun demişş
yok demişş gör bak kız o demiş
yanii anlıyacağınızz kız olursa bir yerlerine kına yakacaklarrr
annemlerinn sokağında kız olursa çok sevinecek insan var satenn
bu bayanında 1 oğlu ve 1 kzıı vardıı 3ncüye hamileykenn bunuda delii gibii erkekk istiyorduuu kız olduu
ve erkekk olsunn diye 4ncüyüü doğurmayıı düşünüyooo
kocasına diyomuşkii eda pip,liyii bulduu biz bulamadık
valla evet iki arkadasim denedi hamis kalamadilar hatta 3 arkadasimcnm karbonatlı vajınal dus hamıle kalmayı zorlastırıyor dıyorlar ama ben karbonatlı suyu reglım bıttıkten sonra ıcmeye baslıyorum hergun
cok cok gecmis olsun canimmmmmmmm iyi beraberiz deseneeeeee ramazan ayi ciksin bir adet oalyim ben eylulde yapicam artik canima tak ettiiiikaydirigubbakcemile5ıyı aksamlar kızlar nasılsınız kızımın atesı aksam uzerı 39 u gectı hastanaye gıttık bogaz enfeksıyonu dedı ıgne yabtılar bır surude ıgne verdı neysekı atesı bıraz dustu ve uyudu dunya varmıs rabbım kızıma saglık versın baska bırseyın onemı yok
sızler nasılsınıznasıl gıdıyor bakan kımse banada bakabılırmı
benım 18 agustos regl ılk gun
dogum tarıgım 10 08 1984
eylulde deneme yabıcam
esımın dogum yılı dogru ama ayı dogru ama gun suphelı
10 08 1978 esım
dua edin bol bol birbirimize insallahhh mutlak kabul olacakkkkkkkk tabi bana ikiz yada ucuz edinnnnnnya bence bu kadar uğraşa ne gerek var diyorum içimden....onu yap bunu yap...eskiden ne yapıyolarmış anlamadım benbence en önemli dua etmek hayırlısını dilemek gerisi boş geliyo artık bunun üstüne olmayınca hayal kırıklığıda cabası :2:
aman cnm salla tutsa herkees bunu denerdı hıc ugrasmazdık2010 girl girl girl girl
2011 girl girl girl girl girl girl girl girl girl girl girl girl
2012 girl girl girl girl girl girl girl girl boy boy boy girl
2013 boy boy girl girl girl girl boy boy boy boy boy boy
2014 boy boy boy boy boy boy boy boy
Gamze baksana benim imkanı yok mafoldumben
olabılır bcm ıkı kerede yumurtluyoolabılırsın ya ben gecen yum gunumde hıc anlayamadım denızdeydım ama sancım olmustu yok bende ıkı kere olmadı bılmıyom cnm hıcgamze sanada oluyormu hiç
adetime tahminen 6 gün falan var , aynı yumurtlama zamanımdaki gibi beyaz yapışkan akıntı geldi
bu 2 seferdir dikkatimi çekiyooo
neden acaba ??? 2 kere yumurtlama bunu oluyo nlamadım(
ıyı aksamlar kızlar nasılsınız kızımın atesı aksam uzerı 39 u gectı hastanaye gıttık bogaz enfeksıyonu dedı ıgne yabtılar bır surude ıgne verdı neysekı atesı bıraz dustu ve uyudu dunya varmıs rabbım kızıma saglık versın baska bırseyın onemı yok
sızler nasılsınıznasıl gıdıyor bakan kımse banada bakabılırmı
benım 18 agustos regl ılk gun
dogum tarıgım 10 08 1984
eylulde deneme yabıcam
esımın dogum yılı dogru ama ayı dogru ama gun suphelı
10 08 1978 esım
Arkadaşar bu ara fazla gelemiyorumm biraz geçmişe bakıpp çıkıyorumm sıcaklardan dolayıı
bugün annemlerin sokağında olan arkadaşımla birlikteydimmm
bana 10 haftalıkken tahmin yapan bir komşusu var anneminn
ozaman canım tatlı çekiyoo diye ve usg resmine göre banaa kız demiştii seninkiii kesinnn demiştii
neyse doktor erkekk dediğii halde bana,dün arkadaşıma diyormuşkii ben halenn edanın kızı olacağından ümitliyim kesin kız o demişş
çünküü benim burnum büyümüşş
evet görüntüm kız gibii duruyoo kalçadam aldımm kiloo
ama bakarmısınızz banaa doktorlar 4 defaa erkekk dedii
arkadaşımda demiş satenn eda 2 doktordanda erkek duyduuuu
nasıll böyle diyorsun demişş
yok demişş gör bak kız o demiş
yanii anlıyacağınızz kız olursa bir yerlerine kına yakacaklarrr
annemlerinn sokağında kız olursa çok sevinecek insan var satenn
bu bayanında 1 oğlu ve 1 kzıı vardıı 3ncüye hamileykenn bunuda delii gibii erkekk istiyorduuu kız olduu
ve erkekk olsunn diye 4ncüyüü doğurmayıı düşünüyooo
kocasına diyomuşkii eda pip,liyii bulduu biz bulamadık
aman cnm salla tutsa herkees bunu denerdı hıc ugrasmazdık
olabılır bcm ıkı kerede yumurtluyoolabılırsın ya ben gecen yum gunumde hıc anlayamadım denızdeydım ama sancım olmustu yok bende ıkı kere olmadı bılmıyom cnm hıc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?