- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #12.261
yok be güzelim ihtiyaç meselesi değilki bence
artık arkadaş olduk öyle değilmi??
geçmiş olsun truf dikkat et kendine .. soğukları götürüyorsun galiba ki boğazı şişirdin bebek için bu aylar oruç biraz sakıncalı olmazmı ??? zorlada olsa beslenmen lazım su da biliyorsun çok öenmli hani tam gelişme ayları ya gerçi bizim büyükler hep tutmuşlar ama bünyeden bünyeye değişir
truf tutma oruç yaa birde hastaymışsın dikkat et Allahaşkına kendine ...
bencede.
tuzlu suyla gargara yap.
mutlu elifcim canım mıknatıs yokki evde
hhhaaaa mutlu elifcim senimi kırcam
gittim buzdolabındaki süsü salyongozu bağladım ipe salladım
ileri geri gitti
yuvarlak olarak salladım yine ileri geri gitti
kızmı oluyo erkekmi
bileğimize tuttuğumuzda noluyomuş ki
aslında garanti yol olarak kendi cinsel organımız üzerinde dairesel hareket ediyomuş...
sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3:jeyyar:
aslında garanti yol olarak kendi cinsel organımız üzerinde dairesel hareket ediyomuş...
ne gülüosun kız:)
bazen bir kuşun cinsiyeti hakkında yanıldığımız olur, genelde belli etselerde. Bi çözüm öğrendim paylaşmak istiyorum bilemem belkibi çoğu biliyordur ama. Bi abide gördüm o ta amerikadan getirtmiş 15 dolara. 15cm bi ipe bağlı(acaip bi benzetme olacak ama mezar taşını düşünün, bunun küçük hali. tersinden ipe bağlı yani sivri ucu aşağıda kalıyor) bu ipi yukarıdan kuşun tam belinin üzerine 1 cm kalacak şekilde sarkıttı, kuş dişiyse mıknatıs daire yaptı, erkekse (kuşun boylamasına)düz gidip geldi. Orda çok şaşırdım hatta küçücük yavrularda denedik sonuç verdi. Baktımki bu normal mıknatıs evde de bi buzdolabı süslerinin arkasındaki mıknatısı denedim sonuç aynı. hatta kendinize deneyin bileğinizde sonuç aynı. Abi diyordu yumurtada bile gösteriyor ona bakmadım ama imdi yeni yavruların bile cinsiyetine bakıyorum.Yüzlerce kuşa baktım iki üç tane hata verdi ama doğruluk oranı çok büyük %99 falan Belki işinize yarar diye düşündüm. Saygılar
ALINTIDIR....
merhaba arkadaslarrr uzun suredır yoktum net sorunundan dolayı...ne kadar degısık..aslında yuzuk olarak duymustum ben bunu ama denemdım hıc:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?