bebek cinsiyet belirleme..

arkadaşlar dün sabah yazmıştım belki hurafe gibi gelmiştir size ama veterinerlerin ve özellikle kuşçuların ve akvaryumvuların kullandığı bir yöntem mıknatısla cinsiyet öğrenmek. hamile olsam hemen bakıcam denesenize yaa çok merak ediyorum.

bir de ben kimlere bakıcaktım bioritmine karıştım biraz kusura bakmayın umut ve boncuk vardı. başka varmıydı...

canım doktorum sen tutabilirsin dedi bana
iyi gördü yani beni oruçluyken
iftardan 1 saat önce gitmiştik te

truf tutma oruç yaa birde hastaymışsın dikkat et Allahaşkına kendine ...

ilaç içemiyorum
bişey yiyip içemiyorum
iştahım da yok zaten
o yüzden en iyisi tutuyum dedim

bencede.

tuzlu suyla gargara yap.

aa iyi fikir teşekkürler
akşam yaparım

hhhaaaa mutlu elifcim senimi kırcam
gittim buzdolabındaki süsü salyongozu bağladım ipe salladım
ileri geri gitti
yuvarlak olarak salladım yine ileri geri gitti
kızmı oluyo erkekmi

boncuk sanada baktım eylül güzel bi ay erkek bebek için ...ama garanti günleri yazıyorum 5 ve 9 eylül arası özellikle 8 ve 9 unda dolunay da var. 28-29-30 eylül erkek günleriniz canım eşin ve senin için...

bazen bir kuşun cinsiyeti hakkında yanıldığımız olur, genelde belli etselerde. Bi çözüm öğrendim paylaşmak istiyorum bilemem belkibi çoğu biliyordur ama. Bi abide gördüm o ta amerikadan getirtmiş 15 dolara. 15cm bi ipe bağlı(acaip bi benzetme olacak ama mezar taşını düşünün, bunun küçük hali. tersinden ipe bağlı yani sivri ucu aşağıda kalıyor) bu ipi yukarıdan kuşun tam belinin üzerine 1 cm kalacak şekilde sarkıttı, kuş dişiyse mıknatıs daire yaptı, erkekse (kuşun boylamasına)düz gidip geldi. Orda çok şaşırdım hatta küçücük yavrularda denedik sonuç verdi. Baktımki bu normal mıknatıs evde de bi buzdolabı süslerinin arkasındaki mıknatısı denedim sonuç aynı. hatta kendinize deneyin bileğinizde sonuç aynı. Abi diyordu yumurtada bile gösteriyor ona bakmadım ama imdi yeni yavruların bile cinsiyetine bakıyorum.Yüzlerce kuşa baktım iki üç tane hata verdi ama doğruluk oranı çok büyük %99 falan Belki işinize yarar diye düşündüm. Saygılar
ALINTIDIR....

merhaba arkadaslarrr uzun suredır yoktum net sorunundan dolayı...ne kadar degısık..aslında yuzuk olarak duymustum ben bunu ama denemdım hıc:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…